Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

jestem zawsze na 6 rano w poniedzialki, srody i piatki jak cos

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 332,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• TheAceOfSpades
    TheAceOfSpades

Poszło 200 kg w martwym ciągu (sumo + klasyk), plan na ten rok wykonany   

• Mimo wczorajszej ciężkiej klaty i tricka zdecydowałem się zrobić dzisiaj martwy(na nowej siłce nie ma odpowiedniego miejsca na martwy),poszło nieźle jak na tak krótką regenerację :)Waga 84 kg.  

• Daję ten filmik z cyców,niestety nie jest do końca bo tam zszedłem na goły gryf i się zeszmaciłem  

Opublikowano

Pewnie nieswiadomie bierze sterydy. Napewno jej ktos igle wbija przypadkiem. Napewno tez nie byla swiadoma skutkow. Napewno wiec sie tez tym przejmuje.

Opublikowano

Jej trener bierze, jego klienci tez, wiec ona to na bank. Ma glos jak przepity pijaczek.

Opublikowano

Mialem na mysli raczej to ze ona wie jak wyglada i wie z czym sie wiaze branie sterydow u kobiety wiec raczej nie jest zalamana ze konsolomaniaki sie z niej smieja bo bierze 60 na bicka i ma wyje.bane ;)

Opublikowano

Mialem na mysli raczej to ze ona wie jak wyglada i wie z czym sie wiaze branie sterydow u kobiety wiec raczej nie jest zalamana ze konsolomaniaki sie z niej smieja bo bierze 60 na bicka i ma wyje.bane ;)

A ja myślę że zawierzyła idiocie,bo nie wiedziała jakie są konsekwencje zażywania takich dawek teścia przez kobiety.Nie każdy

jestem zawsze na 6 rano w poniedzialki, srody i piatki jak cos

Możemy się ustawić na piątek na 6 na klatę i barki jak ci pasuje.

steryd tak działa,tylko te o potencjale androgennym.

Opublikowano

w tym tygodniu mam przerwe, w przyszlym tygodniu bede tak jak pisalem.

Opublikowano

podrzućcie jakieś foto tego babochłopa

Opublikowano

Lubię fitneski jako ogół, nogi i dupy i nie zwiotczałe tricpesy, no ale to już dla mnie za dużo. Po rysach twarzy już ją słyszę :/ co kto lubi. 

Opublikowano

Ona ma sylwetkę fitneski ale twarz kulturystki,ktoś chciał zbyt szybko i bez wiedzy zrobić z niej zawodniczkę.

Opublikowano

Bez włosów i makijażu byłaby zwykłym sebą z ławki xd

Opublikowano

tydzien wolnego od silki i zle sie czuje bez treningow, byle do poniedzialku =[

Opublikowano

giphy.gif

tragedia, okropna ciało i jeszcze ten głos 

Edytowane przez sosnaa

Opublikowano

raczej nie jest zalamana ze konsolomaniaki sie z niej smieja bo bierze 60 na bicka i ma wyje.bane

Opublikowano

raczej nie jest zalamana ze konsolomaniaki sie z niej smieja bo bierze 60 na bicka i ma wyje.bane

No na stronie na fejsie nie wyglada na przejeta wygladem, wrecz przeciwnie. Takze tak jak piszesz

Opublikowano

Ćwiczymy m.in. by się podobać,szczerze to nie wiem co się młodym dziewczynom w niej może podoba że jej płaca za lekcje prywatne.

Opublikowano

Ćwiczymy m.in. by się podobać,szczerze to nie wiem co się młodym dziewczynom w niej może podoba że jej płaca za lekcje prywatne.

Sadzilem ze cwiczymy dla siebie. Dla zdrowia i trzymania formy. Dla kogos? Zeby sie podobac? nigdy.