Yakubu 3 047 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Ja widzę jak Kobik pisze Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Samon prawdem mowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 444 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Ej ale ci najwieksi sterydziarze tez co zapytam jakas laske to sie krzywia i mowia ze wygladaja obrzydlliwie wiec to dziala w dwie strony Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 No tym mister olimpiacosom to każdy normalny człowiek by się zrzygał na klatę. Czy kobiety lubią mięśnie? No (pipi)a. https://www.youtube.com/watch?v=lVocKymHbUs Albo weźcie obczajcie ten film z captainem ameryką o czipendejlsach, jak laski sikają na ich widok. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 bardzo fajna sylwetka tego gościa, niestety dużo dobroci trzeba by sobie odmawiać, w dodatku co chwila nowe smaki chipsów, no i ja za dużo biegam. Olać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Powodów dla których się ćwiczy jest mnóstwo,ale jest kilka głównych: -być sprawnym -byś sprawnym i silnym -być sprawnym,silnym i podobać się płci przeciwnej(niektórzy też tej samej) Nie widzę w tym nic złego. Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Są jeszcze kompleksy i frustracje Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Jeśli już mówimy o frustracjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Są jeszcze kompleksy i frustracje Ale to już uzgodniliśmy że to jedno strzałowce Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 444 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Kompleksy i frustracja pasuje jednak bardziej do niecwiczacych chlopcow ktorzy zazdroszcza sylwetki kiedy ich kobieta sie slini przy nich na widok dobrej klaty ale jednak sa zbytnimi piz.dami zeby isc na silownie przerzucac zelastwo. Tak mi sie wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Kompleksy i frustracja to wychodzi jak nawet niczego sobie laska chce wykupić lekcje u trenera,by poprawić technikę a jej pizdowato wyglądający koleś jej na to nie pozwala.Długo jej przy sobie nie utrzyma,wciąż ja blokując a samemu nic nie robiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 444 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 To jest zalosne na maxa. Zabranianie takiego czegos kobiecie to zakompleksienie na maksa i bycie swiadomym tego ze jest sie chu.jowym Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Ja smigam na silke bo to lubie, lepszy wyglad to efekt uboczny. Na dluzsza mete bym sie nie potrafil zmusic do robienia czegoa, co mnie nudzi. Od poniedzialku wracam do fbw, split byl spoko, ale czas na zmiane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Ja ćwiczę bo łatwo się uzależniam. Ah te endorfinki. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Jakieś rady jak przełamać stagnację przy OHP? Jest to jedyne ćwiczenie, na którym od jakiegoś czasu nie mam żądnego progresu, a próba dołożenia choćby 1.25kg na stronę kończy się fiaskiem w drugiej serii. Ćwiczę planem FBW Sakera i w każdym innym ćwiczeniu bez większych problemów dokładam ciężar z treningu na trening, a OHP stoi w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Mi bary ruszyly jak wrzucilem pushpress do rozpiski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 (edytowane) Z barkami idzie najwolniej, bo procentowo dorzuca się tam najwięcej. Najlepiej by było jakby na siłowni mieli ciężarki po 0,25 albo 0,5kg. Zakładam, że nie mają. Mogę ci zaproponować Krystianie dwa wyjścia. 1 szlifuj technikę. To samo ćwiczenie w tym samym zakresie powtórzeń z tym samym ciężarem z trochę lepszą techniką też jest progresem. Po kilku treningach szlifierki powinno ruszyć. 2 dowal ciężaru, zrób tyle ile możesz. 5 serii po 3, albo 3 po 4 i 2 po 3, a później staraj się z treningu na trening dorzucać jedno powtórzenie i jedź tak aż dasz radę zrobić 5x4, a później 5x5. Ewentualnie odpal filmik squats milka o progresie, wrzucałem niedawno. Chyba Szarku w wkp napisał, że wygląda (pipi)owo, więc na pewno jest naturalem i można mu zaufać. Pozdrawiam serdecznie i wysoka piąteczka :czesc: Edytowane 3 grudnia 2016 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 (edytowane) Na bareczki oczywiscie 25+ powtorzen. Nizej nie ma co schodzic - urosnie minimalnie i stanie w miejscu. Najlepiej kombosy: wyciskanie 20 razy, unoszenie 20 razy, szrugsy (tutaj akurat do 10 razy, inne wlokna). Minuta przerwy i znowu to samo. Do tego moze byc jedna seria wyciskania na duzych ciezarach, zeby te nieliczne wlokna reagujace na ciezar tez rosly. Duzy ciezar na bary to taki sam mit jak cwiczenie dluzej niz godzine, iksde. Do tego latwo o kontuzje. Kiedys robilem nawet 40kilowymi hantlami wyciskania xd Rosnac zaczely dopiero po latach, systemem jak wyzej. Edytowane 3 grudnia 2016 przez Dave Czezky 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Po raz pierwszy od dawna przyznam yaczesowi rację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 (edytowane) Może jo, ale te ohp w fbw jest po to żeby poza barkami do(pipi)ac odpowiednio górę klaty, dół pleców, tricepsy, zębate przednie i kilka innych pomniejszych mięśni i dlatego ciężarma być duży.W te większe ilości powtórzeń można się pobawić w drugi dzień, jak w rozpisce są wznosy bokiem. Edytowane 3 grudnia 2016 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Zębate można robić lepiej przenosząc hantel za głowę.Do celu można dojść różnymi drogami. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2016 (edytowane) Push Pull Push Hiper Pull Dynamika off FBW off i kółeczko, cel zjechać (obecnie 89-90) do 80kg. Może mniej, to się już zobaczy czy będzie trzeba. Dieta dopięta. Powrót po 2 miesiącach nic nie robienia. Edytowane 5 grudnia 2016 przez U Heisenberg U Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 Shen podejdź dziś,dostaniesz próbek na mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 Czym można zastąpić allahy? Na razie kompletuje sprzęt ale to trochę zejdzie. Korkociągi na razie wystarczą? Czy może coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 Wznosy nóg na drążku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi