Skocz do zawartości

Trening

Nsp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem cooper to zapalony biegacz, zakladam ze wtedy mial wieksza mase miesniowa, no a jemu duzw mieso nie potrzebne ktore zabiera tlen.

Opublikowano

Litwin opisał to cwiczenie ktore rozpierdala bicka czy nie?

Nie dalej czekam na te niesamowite cwiczenie

Masz to ćwiczenie od 0:32

Pochylone ciało powoduje że więcej krwi do bicków dociera.

• Plusik 1
Opublikowano

+2 / -2 to takie wahania mam w skali tygodnia odkąd zacząłem codziennie włazić na wagę ;)

zastanawiam się czy dobrze podszedłem do tematu budowania masy, bo wychodzi mi że stoję w okolicach 95kg, centymetrowo to wszystko w górę, a brzuch w dół... co jest oczywiście na plus, ale może jednak za mało kcal? teraz zacząłem liczyć z apką Fitatu (polecam), to celuję w 3200-3500 kcal, wcześniej coś pomiędzy 2900-3100

Opublikowano

też teraz ładuje baterie, tydzień przerwy. Jest po drodze sylwester i jakieś alko wleci, więc nie ma co się szarpać.

Przerwa tylko od biegania, siłka i basen będą dalej.  Choć pewnie z raz na jakąś godzinę wyskoczę potruchtać.

Opublikowano

Dzis Pull.

Siady w ostatniej serii juz 100x5

Mc na prostych w ostatniej serii 120x5

Ostatnio siad ledwo 100x na raz

MC 105x5

Bic 40kg na 6 powtorzen w 2 seriach. Bez bujanki

Facepulle 45 na sztabie z perfekcyjna technika.

44cm w bicu.

Ide jesc. W koncu treningi takie jak zawsze chcialem a wystarczyl zeszyt i notowac.

KoBik :obemi:

Opublikowano (edytowane)

To juz jest cos. xD

Ale serio. Technika kulała. I mozna brac pod uwage czynnik ze trenowalem od wrzesnia 2015 do wrzesnia 2016 z zerowym progresem i celem. Po prostu pompowanie.

2 miesiace przerwy od jakiejkolwiek aktywnosci fizycznej. W robocie tez siedze wiec nawet tam chodzenie to ostatecznosc (do jadalni, szatni xD)

Wiec na te chwile jestem zadowolony z progresu.

P.S. Baba Litwina jest na bombie.

Edytowane przez U Heisenberg U
Opublikowano

Mnie nic nie odcina. Albo ten rozeniec sie rozpedzil z dzialaniem albo dobre placebo.

Odcielo mnie raz po pierwszym treningu gdy wrocilem po tych dwoch miesiacach. Miesnie nog mialem wrazenie jakby ktos mnie podpalal :/ ale teraz juz gitara.

Dzis hiper

Klata na skosie hantle 30x8 w ostatniej serii. Niedawno ledwo 22,5 xD niesamowicie idzie sila na nowym planie.

Ohp na hiper 42,5 na 8 razy.

Tric na sztabie 65kg na 10x

Wznosy bokiem 4 serie pyknalem po 12 powtorzen z 12kg hantlami.

Wszystko idzie do przodu wzgledem tygodnia. Interere mnie glownie sila. Ale dzis dzien typowo pushhiper. Jutro Pull dynamika.

Opublikowano

36x5 hantlami w ostatniej serii na płaskiej. Dobrze, że żaden trener tfu! personalny się nie napatoczył w pobliżu, bo byłem tak napompowany, że bym gnoja zabił.