Skocz do zawartości

Trening

Nsp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

160 w martwym, wyciskanie na skosie 2x 90kg. Nie chce na redu wchodzic tak fajnie idzie :/

Wczoraj 100 w martwym sumo i mimo, że w sumie miałem dobrą technikę, to lędźwie tak napier.dalają, że sobie odpuszczam go na jakiś czas xD.

A wyciskanie na skosie 5x 90kg. Beka z tych dysproporcji.

Opublikowano (edytowane)

162,5kg w martwym, przed redukcja jeszcze zaatakuje 170.  (pipi) gdyby sie 200 udalo za rok, to moge konczyc z silownia. 

Edytowane przez Shen
  • Minusik 1
Opublikowano

w martwym najwiekszy progres, ogolnie plecy chyba nienajgorzej mi ida. Klatka i barki juz gorzej. 90 na skosie poszlo, dzis chcialem 100 na plaskiej sprobowac, ale jak na zlosc nie bylo z rana nikogo zeby mnie asekurowac. 

• Minusik 1
Opublikowano

U mnie na odwrot na skosie je.bne 110, na barki 85.

Ale mc mniej wiecej tyle co ty, co nie jest jakims zlym wynikiem ale dysproporcja duza. A o przysiadach to nawet nie bede mowil. Dziwne bo czworki i dwojki mam dobrze rozwalone. Obstawiam ze wychodzi niecwiczenie lydek :/

Dobra bede sie trzymal wersji jednak ze po prostu ci to lepiej idzie ;)

Choc niby plecow zlych nie mam bo i podciaganie z 15kg podwieszonymi wychodzi, i wioslowania. Takze raczej napewno lydy mnie oslabiaja

Opublikowano

Siady mam teraz w rozpisce po wyciskaniu na barki, martwym i skosie na klate, to tez cudow nie ma. Chyba dziewczyna Litwina dzis miala wiecej na sztandze przy siadach

• Minusik 1
Opublikowano

Dobra Panowie zakończyłem masę dochodząc do jakiś na oko 20%bf(pozwalałem sobie na wszystko co miałem ochotę plus normalna kaloryka na poziomie 4200-5000 kcal) i spróbuje zbić do tych 8-10% bez aerobów. Jestem ciekaw jak na tym wyjdę , pierwsza redukcja męcząc aeroby 5 razy w tygodniu to była męczarnia . Jestem ciekaw czy w te 5-6 miesięcy uda się fajnie dociąć robiąc zamiast aerobów po prostu intensywniejszy trening .

Opublikowano

Jakie ćwiczenia są spoko, jeśli ktoś jest strasznym warchlakiem i dopiero uderza na siłownię? Mój brat w wieku 32 lat postanowił spróbować i mam mu jutro coś pokazać. Wiadomo, uginanie na bicepsy, jakieś wznosy na barki, przysiady bez obciążenia lub z samą sztangą, pompki,wyciskanie na płaskiej. Co jeszcze można? Co na plecy? Bo przecież nie martwy.

Gość yaczes
Opublikowano

No to z takim nastawieniem w ogóle niech nawet nie zaczyna. Wiadomo jak to się skończy, a ty stracisz czas.

Opublikowano

Niech powyciska na klate , moze poczuje sie mezczyzna i zalapie o co kaman.

W sumie wszystkie cwiczenia sa spoko tylko kwestia ciezaru. No oprocz podciagania na drazku , poczatkujacy tego nie lubia.

Pewnie dlatego ze sie nie podciagna :/

Opublikowano

Jak mu się nie chce ćwiczyć, to powiedz mu, że jest je.baną ulaną (pipi)ą i niech sobie wyobrazi, że wasza matka by pewnego dnia powiedziała- 'aaa, pier.dolę, nie idę dzisiaj do roboty, nie będą mieli co żreć przez tydzień.'. Może siebie i ciebie oszuka, że ćwiczy, ale matki nie oszuka!