Opublikowano 20 lutego 20178 l Ja wczoraj 16 km w 1:20, a dziś obwód. Przy martwym straszna katorga, nie miałem siły, gubiłem technikę. Siady za to ładnie weszły, lekko i przyjemnie, ale ogólnie źle mi się dziś ćwiczyło w opór. Jeszcze jutro z 15 km i środa regeneracja.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Ostatnie dwa tygodnie masy. Planuję na redu kontynuować ten sam FBW, i teraz pytanie czy ścinać objętość od razu, czy w miarę chudnięcia, jak przestanę dawać radę? I co lepiej, bo z tego co zbadałem temat to korzystniej dla utrzymania siły będzie zacząć ścinać liczbę powtórzeń, a potem ilość serii. Prawidłowo?
Opublikowano 21 lutego 20178 l Zależy jak długo chcesz się odchudzać, jak do wakacji to może ci się uda przetrwać bez ucinania. Ja chudłem 6 miesięcy i jak się zablokowałem z ciężarem to ni luja nie mogłem progresu zrobić, a taki Pan Robercik Dynamit wycina już 10-11 miesięcy, w pewnym momencie zmniejszył objętość i jeśli się nie mylę cały czas progresuje, więc no chyba warto na pewnym etapie redukcji coś tam uciąć serii.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Tak jak pisze heisenberg. Skup sie na obcinaniu wegli nie obcinaniu treningu.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Ja trochę FBW na redukcji zmodyfikowałem: 5 serii po 5 powtórzeń z krótkimi przerwami, tak po 20 sekund. Zacząłem też robić super serie: wyciskanie sztangi + martwy ciąg to 1 seria, podciąganie sztangi do brody + uginanie ramion + francuz leżąc to 2 seria. Po du.pie się leje jak nigdy. Później schody przez 30 minut 2 razy w tygodniu, a 1 raz w tygodniu trening bokserski na worku. Dieta jaką stosuję to najlepsza moim zdaniem, czyli MŻ. Mniej żreć. Edytowane 21 lutego 20178 l przez Kris77
Opublikowano 21 lutego 20178 l U mnie waga potrafi się co 1 dzień wahać o 1-2 kg. Jedyny wyznacznik lustro.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Mi od początku stycznia znacznie zleciał fat z brzucha, a waga nie wiele się zmieniła. Dziwna sprawa.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Poprzednia redukcje zaczynalem z podobnej wagi, ale mialem 7 czy 8cm w pasie wiecej, mam nadzieje ze chociaz 2kg miecha zrobilem w rok
Opublikowano 21 lutego 20178 l No w rok to chyba trochę więcej. 2 kg to niektórzy w miesiąc robia na pizzerkach i naleśnikach z marketu.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Od kiedy ćwiczę czy też trochę ćwiczę mój biceps nie zmienił swojej wielkości, bardziej pojawił się triceps. Żenada. Wygląd w lustrze lekko na plus od dwóch lat a biorąc pod uwagę jak jem teraz a kiedyś to mój jedyny sukces to 20 kg mniej. Nie ma się co oszukiwać bo jem lepiej,kondycja lepsza ale wyglądam jakbym nie ćwiczył - tylko robić dzieciaka i pieniądze na używki przeznaczyć na terapię testosteronem.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Pomocy sportowe swiry, czytam na tej wachcie ze az mnie leb rozbolal i wszedzie co innego. Czy takie fbw jest okej dla konsolomaniaka ktory chce poprawic sylwetke? Przy zalozeniu ze chodze 3x w tygodniu na trening, a dwa razy na aeroby (bieg/orbitrek/basen): - przysiady 4s - wyciskanie na plaskiej/skosnej 4s - drazek/sciaganie do klatki na wyciagu 4s - arnoldki/wznosy bokiem 3s - uginanie ramion 3s - francuz hantlami 3s - szrugsy 3s - wspiecia na palce 3s I jak z powtorzeniami? Przy zalozeniu 4serii robie 12-10-8-max, przy trzech 15-12-10. Lato sie zbliza, dam plusiki!
Opublikowano 24 lutego 20178 l Przy 3 dniach treningowych w tygodniu nie znajdziesz nic lepszego od fbw. Splity push pulle i inne są fajne jeśli masz dużo czasu i jesteś w stanie zrobić każdą partie mięśniową 2 razy w tygodniu w innym wypadku tylko fbw dla zoptymalizowania osiągów.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Konsolomaniak mający czas na trzy treningi w tygodniu? Brzmi jakbyś był stworzony do trenowania najefektywniejszym treningiem fbw dla początkujących Pana Sakera, który można znaleźć na jutub
Opublikowano 24 lutego 20178 l Dobra tak naprawde nie mam konsoli. Czy to powyzej sie nadaje czy cos zmieniac? Pana Sakera postaram sie nadrobic na nastepnej przerwie, w miedzyczasie prosze o odpowiedz ))
Opublikowano 24 lutego 20178 l Jestem dziwny,bo tak samo 3 treningi fbw i 3 treningi split mi stykały tygodniowo do rozwoju.