Opublikowano 24 lutego 20178 l Ok, ostatni trening na masie zaliczony, od poniedziałku deload i redukcja. Wyniki troszkę do przodu (nie wszędzie), wszystko w seriach 5x5:Martwy ciąg 140Przysiady 95OHP 55Wiosłowanie 100Wyciskanie na poziomej szeroko 80 wąsko 70Klateczka bardzo słabo, dodam, że niezbyt czuję przy ławce - technika poprawiona i jest lepiej, ale dalej dość słabo i mam wrażenie, że jednak wyciskam barkami i tricepsem :( Za to hantelki na skosie, linki w bramie, rozpiętki na butterfly'u przypominają, że w ogóle mam tam jakieś mięśnie. Przy następnej masie muszę chyba coś pomyśleć o splicie i priorytecie na klatę...
Opublikowano 25 lutego 20178 l Jak masz takie wrazenie to staraj sie szerzej trzymac rece na gryfie. Malo powtorzen maksymalny ciezar, w koncu sila pojdzie do przodu. Tez jeszcze 4 miechy temu mailem 105 na klate a teraz na koniec masy bylo juz sajanskie 128 kg. No ale to tak czy siak za rok dla ciebie bo tez juz mase skonczyles
Opublikowano 25 lutego 20178 l Fajny ten sakerowy fbw, co prawda nie byłem tak zjechany po wszystkim, ale to pewnie z winy zjechania z ciężarem. Skoro mam dokładać praktycznie 5kg na każdym kolejnym treningu, to jednak było konieczne. Wypróbuję przez kilka tygodni, plus dla sportowego świra Yakuba leci.
Opublikowano 26 lutego 20178 l Z cyklu "pierwszy raz od powrotu"... W końcu udało się zrobić w miarę przyzwoity tydzień treningowy, czyli 10h treningu, do optimum czyli 15h jeszcze dużo brakuje ale mam nadzieje że jak mięśnie w lewej nodze i wytrzymałość będą się odbudowywać to na późną wiosnę powinno się do tych 15h udać dojść, zwłaszcza że ciepło będzie i mam nadzieje rower na zewnątrz wtedy też zacząć.
Opublikowano 27 lutego 20178 l Pisałem tu w innym temacie że mi coś ostatnio je.bło w czworobocznym lewym przy francuzie za głowę na leżąco. Po 5 dniach wciąż trochę czuję ból, ale przynajmniej mogę już skręcać głową. Muszę się wybrać do orto/fizjo, bo to nie był pierwszy raz, ale nie zaszkodzi też zapytać o lepszą rozgrzewkę (rozciąganie?) karku przed treningiem. Jakieś sugestie, Panowie?
Opublikowano 27 lutego 20178 l Arnold to nazywał obejmowanie grubej baby.Łapiesz rękoma mocno do przodu i naciągasz.
Opublikowano 27 lutego 20178 l że co, że robie taki ruch jakbym chciał objąć grubą babe, łapie sie za nadgarstek i wtedy naprężam mięśnie szyi i karku?
Opublikowano 28 lutego 20178 l Sporadyczne drętwienie opuszków palców i uczucie chłodu, głównie lewa dłoń (czasem prawa), np. jak trzymam myszkę przy kompie. Wygodniejsze ułożenie ramienia pomaga. Martwić się, czy jakiś problem z nerwem łokciowym i będzie gorzej? Pojawiło się kilka tygodni temu.
Opublikowano 28 lutego 20178 l Mi dretwiala cala reka, przestraszylem sie. Okazalo sie ze jak ide spac to klade reke tak ze po prostu mam ja pod poduszka i klade na niej leb. A ze jestem nadzwyczaj inteligentny i moj musk swoje wazy okazalo sie ze po prostu ciezar powoduje lekkie niedokrwienie i stad dretwienie. Czesto tez mialem dretwienie stopy, rowniez sie przestraszylem, okazalo sie ze podczas biegu stopa puchnie i mialem za mocno zawiazane buty. Oczywiscie mozesz tez miec poczatki sm i umrzec tak tylko mowie
Opublikowano 28 lutego 20178 l ja raz sie obudzilem z sina reka, musialem dlugo na niej spac, mrowienie w 3 palcach czulem przez kilka tygodni, juz myslalem ze tak do konca zycia mi zostanie
Opublikowano 28 lutego 20178 l Pomimo uporczywej kontuzji rotatora i najszerszego plecow, brne do przodu. Cztery togodnie temu robilem pierwsze pomiary. Dzisiaj zrobilem kolejny i chyba robie wszystko jak nalezy.
Opublikowano 28 lutego 20178 l Jeden trener ode mnie z silki wrzucil wczoraj fotke swojego klienta, 8kg miesa w 3 miesiace. Oczywiscie ten trener zapewnia opieke farmakologiczna
Opublikowano 3 marca 20178 l "nagrywam sorry" teraz trzeba uważać żeby się nikomu w kadr nie wpie.rdolić i chodzić na około. Czy to jeszcze siłownia czy już plan filmowy?
Opublikowano 3 marca 20178 l "nagrywam sorry" teraz trzeba uważać żeby się nikomu w kadr nie wpie.rdolić i chodzić na około. Czy to jeszcze siłownia czy już plan filmowy? no sorry - ja zawsze sie staram nie wchodzić w kadr, a druga sprawa, ze łatwiej by było tej dziewczynie przejść jego lewa ręką a nie wciskać się między bramę a jego-po prostu jest atencyjna :D
Opublikowano 3 marca 20178 l "nagrywam sorry" teraz trzeba uważać żeby się nikomu w kadr nie wpie.rdolić i chodzić na około. Czy to jeszcze siłownia czy już plan filmowy? i "wszystko zajete" a z telefonem pajacuje
Opublikowano 3 marca 20178 l Bez kitu, crossfitowcy (pipi)ani. robi ci taki jakieś obwody klata plecy nogi i ci gada "sory pozajmowane wszystko". dobrze, że u mnie na siłce jednego takiego zglanowali i nie ma już takich cyrków