Shen 9 636 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 na teścia tez dajesz rabat? 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Na zapleczu 5% ;) Tylko igły swoje miej Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 @Litwin - ja się nie mądrze ani nie pouczam bo ty tu trenerem jesteś. :) Tylko sama tauryna z tyrozyną bez stymulantu za wiele nie zrobi. Jak chcesz podeślę Ci sample preworkout od Revange. Będziesz miał porównanie. Ja kocham chemię garażową od Krzyśka, jego pobudzacze biorę od dekady i zero zmian na zdrowiu. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 A w sylwetce jakies zmiany? Miesnie doszly? No wujek. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 No powiedz mu kim jest. Powiedz to. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Nie Krupku, bo dopiero zauważyłem, że od 2005 roku jak tu jestem. Dostałem specjalną rangę xD dziękuję, aż łezka w oku się zakręciła. Z tym, że teraz nie wiem, czy dalej trajgerować czy jak? bo ban wisi w powietrzu xD Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 A w sylwetce jakies zmiany? Miesnie doszly? No wujek. Od piwa słabo rosną mięśnie ale brzuch wybornie się robi i sezon grillowy idzie. Następnym razem. Ps. Kobik uważaj na bana. :) Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Ja czuję 3-4 gramy tauryny solo,nie pobudza jak kofa ale skupienie lepsze.Pamiętaj że są różne neuroprzekaźniki-pobudzające jak acetylocholina czy adrenalina,albo wyciszające jak serotonina.Jak chcesz to możesz mi na test podesłać próbkę pobudzaczy od cybera,ocenię co to jest warte. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Potwierdzam rowniez duze dawki samej tauryny fajnie dzialaja na mnie. Skupienie, lepsze samopoczucie a nawet wytrzymalosc. Polecam bo grosze kosztuje. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Zazdroszczę... Może jak ktoś ładował ostre stymulanty ma podwyższoną tolerancję bo nie czuję samej tauryny. Jak dałem koledze na test 100 mg modafinilu to wywaliło go z kapci, ja działanie odczuwałem dużo słabsze. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Po co takie stymulanty jak ty nie ćwiczysz? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Środków działających na centralny układ nerwowy nie używa się tylko do ćwiczeń Litwin. Ja po miksie kofeiny, tauryny, synefryny itp. lepiej robię w pracy jak po Red Bullu itd. Preworkouty świetnie nadają się do pracy umysłowej A sam modafinil to nie typowy pobudzacz ale robi genialną robotę jak ktoś ma za krótką dobę na obowiązki. Nie wspominam, że znam ludzi co walą stymulanty bo... są po nich spokojniejsi. Rozmowa do innego działu ekolego. Cytuj
xbor 54 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 (edytowane) Takie pytanie mam. Przy bieganiu czuje że lewa noga ma zdecydowanie mniej mocy niż prawa, czuje to przy odbiciu przy szybszym biegu, lewa odbija duuużo słabiej niż prawa. Miałem w niej zerwany prosty uda (do tego 2 miesiące w gipsie i inne chece), jak się domyślam pomogą tu ćwiczenia na czwórkę i pośladkowe mięśnie? Jeśli tak to jakieś przysiady, wykroki? Jeśli tak to zarzucie jakimś youtubami na których to poprawnie wykonują bo nie chce kaleczyć tych ćwiczeń. Edytowane 30 kwietnia 2017 przez xbor Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Środków działających na centralny układ nerwowy nie używa się tylko do ćwiczeń Litwin. Ja po miksie kofeiny, tauryny, synefryny itp. lepiej robię w pracy jak po Red Bullu itd. Preworkouty świetnie nadają się do pracy umysłowej A sam modafinil to nie typowy pobudzacz ale robi genialną robotę jak ktoś ma za krótką dobę na obowiązki. Nie wspominam, że znam ludzi co walą stymulanty bo... są po nich spokojniejsi. Rozmowa do innego działu ekolego. No liczyłem że mi napiszesz dlaczego ty je stosujesz? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Bo amfetamina jest szkodliwa i szybko uzależnia. Cytuj
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 JJ kawa nie działa już? na mnie to tak średnio bym powiedział, tak średnio. Czasem jak ładnie wejdzie to jest moc a często nic nie czuję albo zmułę lub ból głowy Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 Ostatnio łyżeczkę guarany zjadłem. Nieźle pobudziło. Na drugi dzień taka sama dawka. Słabiej ale też podziałało. Trzeciego dnia prawie bez efektu. Chyba trzeba jakieś rotacje używek robić. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 Albo olać w ogóle? Jeść co chwila jakieś specyfiki to nie najlepszy pomysł. A rozwodza się nad cukrami w owocach xD Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 Zależy jakie kto ma ciśnienie,ja mam zawsze niskie to kofa zawsze na start. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 Albo olać w ogóle? Jeść co chwila jakieś specyfiki to nie najlepszy pomysł. A rozwodza się nad cukrami w owocach xD Nie każdy jest tak ztriggerowany żeby sobie bez wspomagaczy radzić ;). Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 JJ kawa nie działa już? na mnie to tak średnio bym powiedział, tak średnio. Czasem jak ładnie wejdzie to jest moc a często nic nie czuję albo zmułę lub ból głowy Lubię wymienne źródła sztucznej energii. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 Teraz jak ja bym miał się czepiać to bym napisał że to tylko aktywatory energii,bo energia to ww lub fat ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi