kanabis 22 475 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 Kurła i tak codziennie mam robic? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 Na karate chodziłem 2-3 razy w tygodniu i wystarczało to spokojnie, żeby ogarnąć szpagat i go utrzymać Tylko dobrze się rozgrzać trzeba przed. Może po bieganiu się rozciągaj czy cos. 1 1 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 31 stycznia 2019 Opublikowano 31 stycznia 2019 Panowie @krupek @kanabis czy "zakwasy" na początku drogi z siłownią to normalna sprawa? Czasem nawet przez 2 dni po treningu czuję dosłownie wszystko (biceps,triceps, grzbiet, klate, plecy). Czasami trudno się jest ruszyć następnego dnia ;X Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 stycznia 2019 Opublikowano 31 stycznia 2019 To bie zakwasy a za(pipi)any mięsień tak ma byc. Ja w sumie lata trenowalem i zawsze mialem na nogach. Zawsze. Czy obketosc byla duza czy mala. zakwasy to zaden wyznacznik. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 31 stycznia 2019 Opublikowano 31 stycznia 2019 (edytowane) Zakwasy to sa po pierwszych treningach. Pozniej bol miesni jest po prostu spowodowany uszkodzeniami mikrowlokien i ich naprawa z nawiazka, Przewaznie napier.dala nie na drugi dzian a na trzeci najmocniej. Normalna rzecz jakby mnie nie napier.dalalo to bym byl smutny bo by znaczylo ze trening byl slaby. No niestety ziomek pogodz sie z tym. Taka cena lepszego wygladu ze ciagle cos tam pobolewa po treningu. Edytowane 31 stycznia 2019 przez kanabis 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 31 stycznia 2019 Opublikowano 31 stycznia 2019 Ja nie mam zakwasow, chyba za słabo cwicze tylko jak jakas przerwe zrobie powyzej tygodnia to wystepuja 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 31 stycznia 2019 Opublikowano 31 stycznia 2019 Może nowego bodźca potrzebujesz, bo mięśnie się przyzwyczaiły do intensywności. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 "Zakwasy" nie są równoważne z przyrostami,lubię jak rwie klata ale bez sensu zdychać 2-3 dni. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 17 godzin temu, Starh napisał: Panowie @krupek @kanabis czy "zakwasy" na początku drogi z siłownią to normalna sprawa? Czasem nawet przez 2 dni po treningu czuję dosłownie wszystko (biceps,triceps, grzbiet, klate, plecy). Czasami trudno się jest ruszyć następnego dnia ;X Pokopałbyś rowy 2 dni łopatą albo pojeździł konno killa godzin to byś zakwasy rano zobaczył. Anyway - bóle są normalne po wysiłku. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 Pewnie uznacie to pytanie za głupie. Czy na siłownię chodźcie z kimś czy sami? Ja w październiku 2018 przez miesiąc intensywnie chodziłem z kumplem i uczyłem się podstaw. Teraz ciężko mi się z nim zgadać i chciałbym chodzić samemu ale lęk przed urazami i brak pewności siebie mnie blokuje. A muszę powiedzieć, że siłownia wprawiała mnie w dobry nastrój i chcę wrócić. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 Czaje ze chodzi o to zeby ktos pilnowal techniki? Masz na silce lustra sam mozesz tego pilnowac albo w ostatecznosci jakis TRENER PERSONALNY Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 Chodziłem sam, potem z kumplem, teraz znowu sam. Nie robi mi różnicy. Tak jak pisze Kabi, są lustra, możesz się też nagrywać telefonem. 2 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 Tak właśnie chodzi mi o naukę techniki, żeby nie nauczyć się złych nawyków. Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 Ja chodzę sam, jak chodzę z kimś to za dużo czasu schodzi na gadanie o pierdołach i nie można się skupić Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 3 lutego 2019 Opublikowano 3 lutego 2019 22 godziny temu, MaZZeo napisał: Ja chodzę sam, jak chodzę z kimś to za dużo czasu schodzi na gadanie o pierdołach i nie można się skupić Mam takie samo zdanie co Mazz. Chodząc samemu jakoś tak szybciej schodzi i bardziej skupiam się na ćwiczeniach. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 3 lutego 2019 Opublikowano 3 lutego 2019 Ja nie lubie czy biegac czy silowni z kims. Trening to ma byc trening a nie jakies 5 minutowe przerwy na pier.dolenie. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 lutego 2019 Opublikowano 3 lutego 2019 Ja chodzę z dziewczyną,jest to pewne poświecenie bo nie ćwiczy tak szybko jak ja,do tego oprócz czekania muszę ją asekurować.Ale to przeżyje,na resztę mam słuchawki,bo to skandal co nie raz ludzie gadają. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 lutego 2019 Opublikowano 3 lutego 2019 dobra już nie bede podchodzic ;/ 2 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 lutego 2019 Opublikowano 3 lutego 2019 41 minut temu, Shen napisał: dobra już nie bede podchodzic ;/ Dobrze wiesz że to o innych. Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 3 lutego 2019 Opublikowano 3 lutego 2019 Ogranij sobie kogoś kto ci wytłumaczy co i jak albo atakuj gości na siłowni , czasem aż głowa boli co teraz małolaci wyprawiają ale sam kieruje się zasadą że dopóki mnie nikt nie zapyta to nic nie tłumacze i się nie wtrącam. Ale przeważnie preferuje ćwiczyć samemu z słuchawkami na uszach bo pozwala mi to kompletnie się wyłączyć , z kimś to zawsze cięższe ćwiczenia . Z dziewczyną ćwiczyć to dla mnie już kompletnie jakaś abstrakcja i zdecydowanie bym wolał aby chodziła sama na jakieś fitnesy czy inne zajęcia. No i jak chopy piszą zwracaj uwagę na lustra podczas ćwiczeń bo nie ma w tym nic narcystycznego a podczas patrzenia w lustro dobrze widać czy poprawnie wykonujesz ćwiczenie. 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 lutego 2019 Opublikowano 3 lutego 2019 Ona robi to samo co ja,bez sensu żeby chodziła na fitness bo zmarnuje swój potencjał.Ona w siadzie ma rekord 120 kg Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 3 lutego 2019 Opublikowano 3 lutego 2019 W twoim przypadku jest inna sytuacja ale 90% dziewczyn na siłowni robi 2-4 ćwiczenia w ciągu godziny a reszte czasu okupuje sprzęt z telefonem w ręku albo gada. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 lutego 2019 Opublikowano 3 lutego 2019 5 minut temu, SpacierShark123 napisał: Ogranij sobie kogoś kto ci wytłumaczy co i jak albo atakuj gości na siłowni , czasem aż głowa boli co teraz małolaci wyprawiają ale sam kieruje się zasadą że dopóki mnie nikt nie zapyta to nic nie tłumacze i się nie wtrącam. Ale przeważnie preferuje ćwiczyć samemu z słuchawkami na uszach bo pozwala mi to kompletnie się wyłączyć , z kimś to zawsze cięższe ćwiczenia . Z dziewczyną ćwiczyć to dla mnie już kompletnie jakaś abstrakcja i zdecydowanie bym wolał aby chodziła sama na jakieś fitnesy czy inne zajęcia. No i jak chopy piszą zwracaj uwagę na lustra podczas ćwiczeń bo nie ma w tym nic narcystycznego a podczas patrzenia w lustro dobrze widać czy poprawnie wykonujesz ćwiczenie. Litiego panna robi w siadzie wiecej niz niektorzy faceci u nas na siłce 2 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 12 godzin temu, SpacierShark123 napisał: W twoim przypadku jest inna sytuacja ale 90% dziewczyn na siłowni robi 2-4 ćwiczenia w ciągu godziny a reszte czasu okupuje sprzęt z telefonem w ręku albo gada. Bo nie ma ich kto opier.do.lić I mówię to jako trener,który głównie laski trenował.Jak ci dziewczyna zawierzy i będą rezultaty to będzie ciężej od kolesi trenowała. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi