Opublikowano 7 maja 20159 l I tymi zabawami tak zie doje.bal? nie wydaje mi sie, ale fakt jest konkretnie zrobiony.
Opublikowano 7 maja 20159 l To jest przykładowy trening jaki możesz zrobić w domu, czy tez np. na dołku
Opublikowano 7 maja 20159 l Kozak film, też ćwiczę w domu, ale pompki na jednej ręce, czy przy staniu na rękach to dla mnie abstrakcja.
Opublikowano 8 maja 20159 l Za 2 dni kończę cykl siłowo-masowy i dzisiaj udało mi się prawdopodobnie ostatni rekord poprawić-usiadłem 170 kg i po tym na serię 15 razy 120 kg(do kąta 90 stopni,może ciut niżej).Już się nie mogę doczekać poniedziałku i początku wytrzymałościówki,bo 85 kg przy 168 cm to sporawo i ciężko się chodzi
Opublikowano 8 maja 20159 l Litwin, niedawno wycinałeś się do zawodów, możesz napisać ile jadłeś, że w krótkim czasie tyle siły i kilogramów przybyło? E: Dzięki! Edytowane 9 maja 20159 l przez Pesior
Opublikowano 8 maja 20159 l Od 9 tygodni masa,kreatyna,beta alanina,cordyceps i ok.3500 kcal z duża ilością cukrów Organizm teraz całkiem inaczej na nie reaguje niż przed wycinką.
Opublikowano 8 maja 20159 l Niezle, a przed zawodami to chyba cos kolo 2000 kcal i minimum cukru, nie? Jak teraz dowaliles taki naddatek energii, to nie podlewa boczków?
Opublikowano 9 maja 20159 l Zawsze trochę wyskakują ale jest super dobrze jak na mnie i 85 kg Przed zawodami miałem dni po 1700 kcal
Opublikowano 9 maja 20159 l Jak wygladaja cwiczenia: B2: Rotacje jednorącz z linką wyciągu [3x 8-10]C1: Ściąganie linek na bramie z dołu do góry [3 x 8-10]Domyslam sie, ze C1 to sciaganie linek (cwiczenie na klate) tylko nie z gory tylko z dolu. Za to nie mam pomyslu jak wygladaja rotacje, ma ktos gifa?
Opublikowano 9 maja 20159 l Eee nie bedzie to takie cwiczenie jak kiedys tu dawalem chyba? Zaraz znajde filmik. 1:23 to wg mnie bedzie to No a c1 tak jak mowisz, na podciecie klaty. Edytowane 9 maja 20159 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 9 maja 20159 l Mnie się wydaje, że B2 to ćwiczenie na przedramię, naciągasz linkę i robisz skręty nadgarstkiem, ale czy wyciągasz od dołu, góry, czy w bok to nie mam pojęcia.
Opublikowano 9 maja 20159 l No ja zalozylem ze to dwa cwiczenia na klate, stad takie odnosze wrazenie ze to by pasowalo.
Opublikowano 9 maja 20159 l Bardziej jestem sklonny przyznac racje el szoko, wydaje mi sie, ze to je to
Opublikowano 10 maja 20159 l Jak robicie wiosłowanie półsztangą? Chwytacie za koniec sztangi czy za obciązeniem? A moze robic i tak i tak?
Opublikowano 10 maja 20159 l No jak zlapiesz za koniec to chyba ci ciezar nie pozwoli zrobic powtorzenia co nie? Wiec dlatego pewnie lapie sie przed, nawet maszyny sa tak zrobione.
Opublikowano 11 maja 20159 l Jak robicie wiosłowanie półsztangą? Chwytacie za koniec sztangi czy za obciązeniem? A moze robic i tak i tak? Jak robilem to bralem z wyciagow v-bara (https://totalbodysculpture.files.wordpress.com/2011/09/v-bar.jpg) wsadzalem pod sztange, zaraz przy obciazeniu i heja hooo
Opublikowano 11 maja 20159 l Można z paluchów zrobić koszyk,podłożyć pod sztangę i wiosłować,ja tak robię na zwykłej olimpijce.
Opublikowano 12 maja 20159 l ćwiczenie na łydki? Teraz robię 3 serie po 12-14 powtórzeń na maszynie, gdzie siedzimy sobie i unosimy ciężar samymi łydkami. Trzy razy w tyg. dobrze? Jakich powinienem używać ciężarów?
Opublikowano 12 maja 20159 l No to dobre cwiczenie, ale teoretycznie na miesien pod brzuchatym. Dobrze dodac jakies wznosy, na jednej nodze, na dwoch. Z 3-4 cwiczenia wypadalo by zrobic.
Opublikowano 12 maja 20159 l A coś takiego: 2x wznosy na jednej nodze x12 2x maszyna x12 czy juz lepiej jeden dzień wznosy, jeden dzień maszyna? Edytowane 12 maja 20159 l przez Banny
Opublikowano 12 maja 20159 l Jak chcesz coś pod koszykówkę to polecam hantle w dłoń, przysiad i wyjście do wspięć na palce.
Opublikowano 14 maja 20159 l Pamietam kiedys, kiedys typ mi powiedzial jak robic poprawnie skullcrushery na trica. W sumie dawno tego cwiczenia nie robilem, ale wczoraj na silowni widzialem kolesia, ktory tam pouczal innego. No i tak w sumie pomyslalem ze faktycznie, wiekszosc ludzi robi wlasnie je tak jak nie powinni. Wiec jako czwartkowa ciekawostka dropsa: Edytowane 14 maja 20159 l przez El Loco Chocko