Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 330,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• TheAceOfSpades
    TheAceOfSpades

Poszło 200 kg w martwym ciągu (sumo + klasyk), plan na ten rok wykonany   

• Mimo wczorajszej ciężkiej klaty i tricka zdecydowałem się zrobić dzisiaj martwy(na nowej siłce nie ma odpowiedniego miejsca na martwy),poszło nieźle jak na tak krótką regenerację :)Waga 84 kg.  

• Daję ten filmik z cyców,niestety nie jest do końca bo tam zszedłem na goły gryf i się zeszmaciłem  

Opublikowano

Kozak film, też ćwiczę w domu, ale pompki na jednej ręce, czy przy staniu na rękach to dla mnie abstrakcja.

Opublikowano

Za 2 dni kończę cykl siłowo-masowy i dzisiaj udało mi się prawdopodobnie ostatni rekord poprawić-usiadłem 170 kg i po tym na serię 15 razy 120 kg(do kąta 90 stopni,może ciut niżej).Już się nie mogę doczekać poniedziałku i początku wytrzymałościówki,bo 85 kg przy 168 cm to sporawo i ciężko się chodzi ;)

Opublikowano

Litwin, niedawno wycinałeś się do zawodów, możesz napisać ile jadłeś, że w krótkim czasie tyle siły i kilogramów przybyło?

E: Dzięki!

Edytowane przez Pesior

Opublikowano

Od 9 tygodni masa,kreatyna,beta alanina,cordyceps i ok.3500 kcal z duża ilością cukrów ;) Organizm teraz całkiem inaczej na nie reaguje niż przed wycinką.

Opublikowano

Niezle, a przed zawodami to chyba cos kolo 2000 kcal i minimum cukru, nie? Jak teraz dowaliles taki naddatek energii, to nie podlewa boczków?

Opublikowano

Zawsze trochę wyskakują ale jest super dobrze jak na mnie i 85 kg ;) Przed zawodami miałem dni po 1700 kcal ;)

Opublikowano

Jak wygladaja cwiczenia:

B2: Rotacje jednorącz z linką wyciągu [3x 8-10]
C1: Ściąganie linek na bramie z dołu do góry [3 x 8-10]

Domyslam sie, ze C1 to sciaganie linek (cwiczenie na klate) tylko nie z gory tylko z dolu.

Za to nie mam pomyslu jak wygladaja rotacje, ma ktos gifa?

Opublikowano

Eee nie bedzie to takie cwiczenie jak kiedys tu dawalem chyba?

Zaraz znajde filmik.

1:23 to wg mnie bedzie to

No a c1 tak jak mowisz, na podciecie klaty.

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Mnie się wydaje, że B2 to ćwiczenie na przedramię, naciągasz linkę i robisz skręty nadgarstkiem, ale czy wyciągasz od dołu, góry, czy w bok to nie mam pojęcia.

Opublikowano

Jak robicie wiosłowanie półsztangą? Chwytacie za koniec sztangi czy za obciązeniem? A moze robic i tak i tak?

Opublikowano

Można z paluchów zrobić koszyk,podłożyć pod sztangę i wiosłować,ja tak robię na zwykłej olimpijce.

Opublikowano

ćwiczenie na łydki?

Teraz robię 3 serie po 12-14 powtórzeń na maszynie, gdzie siedzimy sobie i unosimy ciężar samymi łydkami. Trzy razy w tyg. dobrze?

Jakich powinienem używać ciężarów?

Opublikowano

A coś takiego:

2x wznosy na jednej nodze x12

2x maszyna x12

czy juz lepiej jeden dzień wznosy, jeden dzień maszyna?

Edytowane przez Banny

Opublikowano

Jak chcesz coś pod koszykówkę to polecam hantle w dłoń, przysiad i wyjście do wspięć na palce.

Opublikowano

Pamietam kiedys, kiedys typ mi powiedzial jak robic poprawnie skullcrushery na trica. W sumie dawno tego cwiczenia nie robilem, ale wczoraj na silowni widzialem kolesia, ktory tam pouczal innego. No i tak w sumie pomyslalem ze faktycznie, wiekszosc ludzi robi wlasnie je tak jak nie powinni. Wiec jako czwartkowa ciekawostka dropsa:

Edytowane przez El Loco Chocko