Skocz do zawartości

Trening

Nsp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za 2 dni kończę cykl siłowo-masowy i dzisiaj udało mi się prawdopodobnie ostatni rekord poprawić-usiadłem 170 kg i po tym na serię 15 razy 120 kg(do kąta 90 stopni,może ciut niżej).Już się nie mogę doczekać poniedziałku i początku wytrzymałościówki,bo 85 kg przy 168 cm to sporawo i ciężko się chodzi ;)

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Litwin, niedawno wycinałeś się do zawodów, możesz napisać ile jadłeś, że w krótkim czasie tyle siły i kilogramów przybyło?

E: Dzięki!

Edytowane przez Pesior
Opublikowano

Niezle, a przed zawodami to chyba cos kolo 2000 kcal i minimum cukru, nie? Jak teraz dowaliles taki naddatek energii, to nie podlewa boczków?

Opublikowano

Jak wygladaja cwiczenia:

B2: Rotacje jednorącz z linką wyciągu [3x 8-10]
C1: Ściąganie linek na bramie z dołu do góry [3 x 8-10]

Domyslam sie, ze C1 to sciaganie linek (cwiczenie na klate) tylko nie z gory tylko z dolu.

Za to nie mam pomyslu jak wygladaja rotacje, ma ktos gifa?

Opublikowano

Mnie się wydaje, że B2 to ćwiczenie na przedramię, naciągasz linkę i robisz skręty nadgarstkiem, ale czy wyciągasz od dołu, góry, czy w bok to nie mam pojęcia.

Opublikowano

ćwiczenie na łydki?

Teraz robię 3 serie po 12-14 powtórzeń na maszynie, gdzie siedzimy sobie i unosimy ciężar samymi łydkami. Trzy razy w tyg. dobrze?

Jakich powinienem używać ciężarów?

Opublikowano (edytowane)

Pamietam kiedys, kiedys typ mi powiedzial jak robic poprawnie skullcrushery na trica. W sumie dawno tego cwiczenia nie robilem, ale wczoraj na silowni widzialem kolesia, ktory tam pouczal innego. No i tak w sumie pomyslalem ze faktycznie, wiekszosc ludzi robi wlasnie je tak jak nie powinni. Wiec jako czwartkowa ciekawostka dropsa:

Edytowane przez El Loco Chocko