Skocz do zawartości

Trening

Nsp

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam podobnie. Mowie sluchaj robie negatywy czaisz co? Tak tak, tlumacze na wszelki wypadek, mimo wszystko co nie. I ch.uj chce zrobic repa to ten mi ledwo co pomaga podniesc ciezar. Mowie no ku.rwa mocniej, ja powoli opuszcze. Opuszczam, jestem w polowie ruchu a on juz lapska pcha i ciagnie do gory, no ch.uj :mog::whyyy:

Mnie raz koleś prosił o asekuracje i pod koniec właśnie całą sztangą to ja unosiłem on już nic nie miał siły a chciał robić dalej.Potem już mu nie asekurowałem bo podczas jego serii męczyłem ramiona bardziej niż on klate.

Ja mialem lepszego agenta. Chcialem zeby mi pomogl wypchnac pierwsze powtorzenie 2 x 50 na wysokim skosie. Nie bylo akurat zadnych znajomych, wiec poprosilem randoma. Generalnie zawsze zarzucam sobie na klate sam i tak tez zrobilem, chcialem tylko zeby wzial mnie za lokcie/nadgarstki.

Zaczynam walczyc z ciezarem liczac ze typ pomoze, a on podchodzi do lewej reki i wypycha ja nagle do gory :|

W myslach juz mialem wylaczenie ze sportu na zawsze xd

Puscilem druga (pekla podloga pod mata xd ) i pomoglem (+poinstruowalem zeby przesunal na srodek klaty, bo debil jakich malo) mu z lewa. Jakims cudem nie wykrecilo w lokciu (mialem tak kiedys przy barkach - najgorsze uczucie).

Jak mozna byc az tak glupim?

Dlatego ćwiczę intuicyjnie , nigdy na siłownie nie idę z planem ćwiczeń , zawsze wykonuje podstawowe ćwiczenia a następnie leci to co akurat dobrze mi wchodzi. Jak nie ma w pobliżu kogoś ogarniętego do asekuracji na sztandze do idę na hantle gdzie bez asekuracji jeszcze da radę poćwiczyć. Ostatnio to już zupełnie muszę kombinować tyle mord zapyziałych na siłowni .

• 2 tygodnie później...

Ja pitole, w końcu nauczyłem się robić pompki tak, żeby mnie łokieć od łapy złamanej w 3 miejscach nie bolał. Serio, robiłem pompki jak pisda, po 10 łokieć już mnie bolał, a teraz całkiem nieźle idzie. Może 50 na raz nie zrobię, ale dla mnie to już duży sukces, że dobrze technicznie mi wychodzą i mogę sobie w wolnej chwili jakieś programy pompkowe porobić.

• Plusik 1

Dzisiaj zacząłem przygotowania do Bytowa 2016 w kat 70 kg,trening mam push,pull i legs.Mimo ćwiczeń czasowych ładnie mi poszło na skosie 45 stopni,gdzie 70 kg zrobiłem 20 razy,w dropie poszedlem na skos 30 stopni i 16 kg hantle na 15 razy i w dropie na skosie 15 stopni 20 kg hantle na 6 razy-zgon ;) W środę na plecach chcę zrobić coś takiego:

https://www.facebook.com/djreminisemusic/videos/10152898837558869/?fref=nf

Też zacznę od 60 kg ale będę szedł w górę co 20 kg.