Skocz do zawartości

Trening

Nsp

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jak mam z martwego 150kg do wiosła podnosić to zdycham , siłowo kozacko stoisz . Na klacie jeszcze bym dał rade podbić ale ciąg jak i siad nie ma szans. A jak siła na podciąganiu szerokim? 

jak można zdychać podnosząc na raz 150 z ziemi i zaraz tym wiosłować ? to przeczy anatomii, grawitacji, wszystkiemu..... 

nie no, 190 w martwym brałem na trzy miesiące po pierwszym martwym ciągu w życiu, byłem chyba w 2 drugim tygodniu łykania jakiegoś taniego monohydratu i mojej zwyczajowej "diety" raz kurczak, raz schabowy. jak sobie pomyślę, że wujaszek prawdopodobnie o(pipi)ł więcej odzywek ode mnie, albo że ktoś potrzebuje jakiś cyklów do podniesienia 200 kilo z ziemi, to zaczynam doceniać swoją genetykę  

No ja martwego nie robiłem nigdy , tyle co do wiosła muszę podnieść. Nie lubię martwego a prostowniki ćwiczę na ławeczce . 150 na wiosło to nic jak zobaczyłem Ernesta tam od Warszawskich jak machał 170.Z tym że robił ze stojaków więc ten ruch z ziemii wyeliminował co jest dla mnie najbardziej męczące.

Mimo że nie przepadam za wykrokami ze względu na moje problemy z równowagą to jak miałem okazję z workiem na karku porobić na placu przed siłownią to do dziś na samą myśl drętwieją czwórki. Ogólnie nienawidzę wykonywać wykroków w miejscu a na obecnej siłowni za bardzo nie mam jak chodzić.

Tylko waga też odgrywa tutaj rolę, jak ty jesteś knur100kg a rekin 7 dyszek..

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka

wtedy ważyłem około 85, 187 wzrostu

To dawaj obecne wyniki.

U mnie ten wynik w martwym jest o tyle istotny ze nim dobiłem do 500 kg w trójboju i że poszedł rekord martwym,mimo iż go nie ćwiczę od 3 miechów,po prostu na kursie mieliśmy ćwiczenia z martwego i wyczułem potencjał by pobić stary rekord.Zobaczę jak to od września pójdzie,jak nie będę ćwiczył w takim upale.

WK wrzuciło filmik aby najlepiej robić łydkę w zakresie 5 powtórzeń.Niech się wypowie jakiś trener bo mnie uczono że jest to mięsień głównie zbudowany z włókien wolnokurczliwych i należy stosować na nie duży zakres powtórzeń.