Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Wg. ich oceny jestem,mimo iż kiedyś żarłem ph,bo nie wiedziałem że to choojowy koks w ładnych opakowaniach.
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l WK swoją drogą ale nigdy nie słyszałem żeby ktoś miał dobre łydki i robił po 5 ruchów w serii.
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Ja łydki poprawiłem robiąc po 40-50 powtórzeń,każdy sam musi wyczuć organizm.Co do WK to niech coś osiągną,bo na razie to tylko pimp. Z tego co powszechnie wiadomo, to osiagneli pudlo na zawodach, a nie pierwsze miejsce od konca
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Wg. ich oceny jestem,mimo iż kiedyś żarłem ph,bo nie wiedziałem że to choojowy koks w ładnych opakowaniach. Panie wladzo ale ja nie wiedzialem. No wez.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Ja łydki poprawiłem robiąc po 40-50 powtórzeń,każdy sam musi wyczuć organizm.Co do WK to niech coś osiągną,bo na razie to tylko pimp. Z tego co powszechnie wiadomo, to osiagneli pudlo na zawodach, a nie pierwsze miejsce od konca W Sopocie,które nawet nie należy do IFBB Yaczes to końca wysikałeś mózg po alko.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Wy chcecie efektow w czasie miesiaca czy jak? To zabawa na dlugie lata a nie yeb, juz mam lydki.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l To jak z tymi łydkami? też mam z nimi niemaly problem ;{ To katuj je na każdym treningu w 2-3 seriach aż do palenia,to na ogół 30-50 powtórzeń,powinno się ruszyć.Jak po 2-3 miechach nie będzie widać różnicy możesz robić w małym zakresie ruchu z dużym ciężarem.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Okej, dzieki Litwin - dzis zrobilem tak, że 3 serie po 8 powtorzen z duzym ciezarem i pozniej 2 serie po 14 powtorzen juz lzejszym. Ale przestawie sie na to co pisales i po 2 miechach zmierze. Ćwicze lydki na takim sprzecie do wznosow siedząco, jest okej czy lepiej robic wznosy z hantlami/sztanga na stojąco? Kiedyś mi El Choco tłumaczył, że każde z tych ćwiczeń angazuje inne miesnie, wiec może robić na zmianę co trenning? Edytowane 21 sierpnia 20159 l przez Banny
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l na siedzaco to jest na plaszczkowate. Nie tylko...bo uwaga,uwaga łydka to mięsień trójgłowy łydki,po prostu na siedząco bardziej się uaktywnia,co nie znaczy że reszta nie pracuje. Edytowane 21 sierpnia 20159 l przez Litwin81
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Ja w ogóle łydek nie robię i jest fajno Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l @Wronerro - czemu nie możesz w ustawieniach tapatalk ustawić żeby nie wstawiało sygnatury?
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Bo wtedy nie wiedziałbyś, że posta wysłał z jego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka, tylko może z jakiegoś laptopa czy konsoli jak lamus
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Dajesz filmik z klata 1x100kg lub przysiad 1x120 kg ewentualnie mc 130x1 i usuwam podpis w momencie
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Dawać filmiki z podciągania do brody szerokim chwytem. Jestem ciekaw czy tylko ja podczepiam sobie pół czezkiego do pasa.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Popełniłem dwa treningi, dupe trzaskam od 3 miechów i świetna porcja poniedziałkowego rezp.erdalacza, natomiast MUT to przesku.rwesyn i od razu przed treningiem możecie dzwonić po starych żeby po Was furą z przyczepką przyjechali, jeszcze mam w planach mam zmniejszenie czasu na odpoczynek z 50 -> 30 i już totalnie będzie BOMBA, a nie jakieś pedalszczyzny na siłowni. W MUT zamiast dip hold powinno być straight bar hold, ale program nie ogarnia takiego ćwiczenia. Polecam.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Dyskusja o wyzszosci miedzy body weight i sztanga na 1 2 3 ... MUT wygada obiecujaco. Nie zczailem tylko jakie przerwy miedzy cwiczeniami? Czy nie ma w ogole a tylko miedzy cyklami sa? Edytowane 27 sierpnia 20159 l przez El Loco Chocko