Opublikowano 30 października 20159 l Robiąc siłę nie zawsze musisz zwiększa masę,chociaż pewnie tak jest łatwiej.
Opublikowano 30 października 20159 l mniejszy zakres powtórzeń z większym obciążeniem (z progresem) chyba stymuluje mięso do rozrostu? czy się mylę?
Opublikowano 30 października 20159 l Se popatrzylem z rana i boczki mniejsze niż najszersze także nie jest tragicznie o kur.wa xDDDD
Opublikowano 30 października 20159 l mniejszy zakres powtórzeń z większym obciążeniem (z progresem) chyba stymuluje mięso do rozrostu? czy się mylę? A bijesz coś?
Opublikowano 30 października 20159 l Czym w końcu lecisz? P&P od poniedziałku mniejszy zakres powtórzeń z większym obciążeniem (z progresem) chyba stymuluje mięso do rozrostu? czy się mylę? A bijesz coś? Nie biję.
Opublikowano 30 października 20159 l 3boiści ćwiczą szybkość reakcji układy nerwowego,to on odpowiada za siłę skurczu,dlatego początkującym najpierw idzie siła a później masa,gdyż mózg uczy się lepiej komunikować z mięśniami a konkretnie motoneuronami,które to są podczepione do kilku lub kilkunastu włókien mięśniowych.
Opublikowano 30 października 20159 l A jakby przeszczepic uklad nerwowy mrowki litwinowi? Wycisnalby poloneza na bary? Czy moze polonez zrobilby sklata from as tu gras z litwinem?
Opublikowano 30 października 20159 l liti, dawno filmikow jak wyciskasz 60kg nie wrzucales. Mogę ciebie zmiażdżyć jak zawsze,ale przestało mnie to bawić Nie kopie się leżącego/nie ćwiczącego nóg.
Opublikowano 30 października 20159 l kurna też nóg nie robię, bo jak je zrobię to jestem tydzień wyłączony z biegania. Trzeba będzie gdzieś wpleść z jedno ćwiczonko między innymi stacjami.
Opublikowano 30 października 20159 l liti, dawno filmikow jak wyciskasz 60kg nie wrzucales. Mogę ciebie zmiażdżyć jak zawsze,ale przestało mnie to bawić Nie kopie się leżącego/nie ćwiczącego nóg. brzucha to on raczej tez nie robi
Opublikowano 30 października 20159 l Jesteś biegaczem,więc usprawiedliwiony jesteś ok to nie robię dalej
Opublikowano 2 listopada 20159 l Nogi robi się w oddzielny dzień,w push masz cyce,bary i tricho,a pull plecy,bicek i tylne aktony barków.