Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Robiąc siłę nie zawsze musisz zwiększa masę,chociaż pewnie tak jest łatwiej.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 331,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• TheAceOfSpades
    TheAceOfSpades

Poszło 200 kg w martwym ciągu (sumo + klasyk), plan na ten rok wykonany   

• Mimo wczorajszej ciężkiej klaty i tricka zdecydowałem się zrobić dzisiaj martwy(na nowej siłce nie ma odpowiedniego miejsca na martwy),poszło nieźle jak na tak krótką regenerację :)Waga 84 kg.  

• Daję ten filmik z cyców,niestety nie jest do końca bo tam zszedłem na goły gryf i się zeszmaciłem  

Opublikowano

mniejszy zakres powtórzeń z większym obciążeniem (z progresem) chyba stymuluje mięso do rozrostu? czy się mylę?

Opublikowano

Se popatrzylem z rana i boczki mniejsze niż najszersze także nie jest tragicznie

o kur.wa xDDDD

Opublikowano

Czym w końcu lecisz?

P&P od poniedziałku

mniejszy zakres powtórzeń z większym obciążeniem (z progresem) chyba stymuluje mięso do rozrostu? czy się mylę?

A bijesz coś?

Nie biję. 

Opublikowano

3boiści ćwiczą szybkość reakcji układy nerwowego,to on odpowiada za siłę skurczu,dlatego początkującym najpierw idzie siła a później masa,gdyż mózg uczy się lepiej komunikować z mięśniami a konkretnie motoneuronami,które to są podczepione do kilku lub kilkunastu włókien mięśniowych.

Opublikowano

liti, dawno filmikow jak wyciskasz 60kg nie wrzucales.

Opublikowano

u uklad na to - NIEMOZLIWE!

Opublikowano

A jakby przeszczepic uklad nerwowy mrowki litwinowi? Wycisnalby poloneza na bary?

Czy moze polonez zrobilby sklata from as tu gras z litwinem?

Opublikowano

Mogę ciebie zmiażdżyć jak zawsze,ale przestało mnie to bawić ;) Nie kopie się leżącego/nie ćwiczącego nóg.

Opublikowano

kurna też nóg nie robię, bo jak je zrobię to jestem tydzień wyłączony z biegania. Trzeba będzie gdzieś wpleść z jedno ćwiczonko między innymi stacjami.

Opublikowano

Mogę ciebie zmiażdżyć jak zawsze,ale przestało mnie to bawić ;) Nie kopie się leżącego/nie ćwiczącego nóg.

brzucha to on raczej tez nie robi :(

Opublikowano

Jesteś biegaczem,więc usprawiedliwiony jesteś ;)

ok to nie robię dalej  :cool:

Opublikowano

Nogi robi się w oddzielny dzień,w push masz cyce,bary i tricho,a pull plecy,bicek i tylne aktony barków.