Plugawy 3 661 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 Zapodalby ktos jakis plan albo stronke dla kobiety ktora dopiero zaczyna sie ruszac? Cos ogolnorozwojowego. Moja sie zapalila do cwiczenia chociaz nie musi wg mnie bo jest zgrabna, ale nie chcialbym zeby robila jakies niesprawdzone gwno z neta od no name'a Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 Niech robi siady Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) To nie joke? W sumie znalazla jakis program przysiadow na miesiac w ktorym pierwsze 7 dni to przysiady po 10razy w kolejnym tygodniu jest ich wiecej, ale bitch please pierwszy trening to tylko 10przysiadow i koniec? Wtf nie czaje. W ostatnim tygodniu sa siady z obciazeniem juz, wiec sam juz nie wiem. Edytowane 2 listopada 2015 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 To chyba jeden z takich planów a'la A6W, czyli o kant dupska otłuc. Powinna raczej skupić się na planie rozwijającym całe ciało. Chce ćwiczyć w domu, czy chodzić na siłownię? Jak w domu, to niech robi sobie ćwiczenia jak z programów HIIT, albo po prostu ćwiczenia Chodakowskiej. Jak na siłowni, to maszyny, albo lekkie hantelki, coś z piłką gumową. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 W domu. Hantelki jakies sie znajda. Ano ten plan przypomina wlasnie A6W wiec moze cos ruszy. Ok thx cos jej obczaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 FBW niech robi i zadne maszyny. Tylko wolny ciezar, siady, wykroki. Ogolnie to jest masa cwiczen ktore w zasadzie tylko babki wykonuja. Na insta jest w ciuuuuul profili i mozna podpatrzyc cwiczenia o ktorych nie mialo sie nawet pojecia. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 NIech robi co chce, ale filmik ma byc <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Od dzis wprowadzilem do treningu ruchy negatywne wooooolne. Na 3-5 sekund. Masakra co sie dzieje z miesniami. Polecam zmienic i skupic sie na fazach negatywnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Ja żyję tylko pozytywnie, nie ma sensu się martwić i żyć przeszłością. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Ryra mie to. Bierz lekcje poki za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Od dawna negatywy sa u mnie na porzadku dziennym. Polecam taki styl zycia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Przy negatywach pracuje 60% włókien mięśniowych,dlatego jak masz rekord na cyce 100 kg to opuścisz 120 kg ale nie dasz rady tego unieść. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Nie wazne Liti. Widzisz, sugeruje sie tym co mowil trener. Nie mowie ze to w kazdym treningu mam stosowac ale warto sprobowac aby podniesc sile. Przy okazji nowy bodziec dla mnie i zupelnie inny trening od znanego mi pompowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 No ważne bo to podstawa budowania siły. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Czyli kij wam w nery bo kazdy pyerdoli co innego. Druga sprawa to kazdy jest inny. Nie ma szablonu dla Ciebie czy mnie wiec "nie wazne" wazne ze ja czuje ze idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 No jest szablon,jak wolniej opuszczasz to bardziej tyrasz włókna,pompa też ważna,ale ostatnio były jakieś badania że trening na większych ciężarach jest skuteczniejszy niż na mniejszych i spompowywaniu,a z tego morał powinien by tak by z obu metod korzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 No nie wiem ja jak miałem problemy z klatką , wrzuciłem na skos (od tamtej pory do dziś olałem kompletnie ławkę płaską) i negatywy na płaskiej( z tym że robiłem też fazę pozytywną , po prostu negatywna trwała kilka sekund i na końcu parę ruchów z pomocą) i jak na moje jest to świetne ćwiczenie . Może i angażuje mniej włókien ale takiego palenia w klacie po 4 seriach negatywów nie uświadczyłem przy jakimkolwiek innym ćwiczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 nastepnym razem niech ci ziomek wbija rozzarzone szpilki w klate jak bedziesz wyciskal, to musi dopiero byc palenie w klacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Hehe ale jaja hehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 jaja to sa jak se z tym ziomkiem OBCIAGACIE alez forma dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 jaja to sa jak se z tym ziomkiem OBCIAGACIE alez forma dzisiaj 2/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Szarku negatywy właśnie więcej włókien angażują Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 jaja to sa jak se z tym ziomkiem OBCIAGACIE alez forma dzisiaj Dawid jak mi następnym razem będziesz chciał "dogryźć", że napisałem coś kiepskiego to... Litości. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Czezky poziom wypowiedzi na poziomie formy . Propsy Nie wiem ile w tym prawdy ale z tego co czytałem jeszcze lepiej na klatę wchodzi wyciskanie podchwytem. Ale nie mogę sobie wyobrazić dużych ciężarów podchwytem bez zabezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Duzych moze nie ale bodziec jakis bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi