yaczes 14 464 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Czezky poziom wypowiedzi na poziomie formy . Propsy Nie wiem ile w tym prawdy ale z tego co czytałem jeszcze lepiej na klatę wchodzi wyciskanie podchwytem. Ale nie mogę sobie wyobrazić dużych ciężarów podchwytem bez zabezpieczenia. no to niech ten twoj chlopak zalozy gume. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Aaaaaaach, dat czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Czezky poziom wypowiedzi na poziomie formy . Propsy Nie wiem ile w tym prawdy ale z tego co czytałem jeszcze lepiej na klatę wchodzi wyciskanie podchwytem. Ale nie mogę sobie wyobrazić dużych ciężarów podchwytem bez zabezpieczenia. ja ci sie sztanga zyebie na klate to wejdzie idealnie kto takie bzdury wymyśla ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Czezky poziom wypowiedzi na poziomie formy . Propsy Nie wiem ile w tym prawdy ale z tego co czytałem jeszcze lepiej na klatę wchodzi wyciskanie podchwytem. Ale nie mogę sobie wyobrazić dużych ciężarów podchwytem bez zabezpieczenia. ja ci sie sztanga zyebie na klate to wejdzie idealnie kto takie bzdury wymyśla ? Hamerykańscy naukowcy,którzy mają sprzęt by sprawdzi jak ciężko mięśnie pracują w danym chwycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 A co z doswiadczeniem, praktyka i efektywnoscia misztrzów w kulturystyce na przęłomie 50 lat którzy twierdza ze jednak nachwyt i najlepiej lekki skos? Szczerze? jednak zaufam im nie profesorkom którzy co roku zmieniaja zdanie czy kawa jest jednak zdorwa czy jednak powoduje raka mózgu Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 To zaczyna iść w zła stronę jak totalna amatorka zaczyna przytaczac badania noblistów.. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Amatorka to powinna duzo jesc dobrego zarcia , duzo cwiczyc i dbac o regeneracje. A nie patrzec na doktorków albo typów jedzacych dawki smiertelne sterydów moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Nachwyt i lekki skos najlepszy , dużo siłowni nie ma regulowanych ławek przez co jest jeden skos i zawsze za wysoki( zbyt bardzo odczuwam przedni akton) . Ale wyciskanie podchwytem to dla mnie jakaś abstrakcja przecież to się zayebać idzie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 dużo siłowni nie ma regulowanych ławek Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 to co to za siłownie (pipi)a się pytam? w piwnicach mają pro regulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 W Szczecinie nie ma , nie pisze tutaj o fitness klubach a o piwnicznych siłowniach gdzie chodzą dobrze porobioni chłopi. W Walencji to samo , ławeczki stojące to hantelek oczywiście że regulowane ale zespawany skos pod sztangę ze stojakami nie spotkałem jeszcze by był regulowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Aaa zespawane to tez sa. Ale ja nie chodze do klubu tylko osiedlowki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 To zaczyna iść w zła stronę jak totalna amatorka zaczyna przytaczac badania noblistów.. W tym sporcie warto interesować się nowościami(m.in. dietetycznymi),jakby było tak jak piszesz to dalej jadłbyś jak Arnold,tyle że nie wyglądałbyś jak on. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 No tak. Bo on to pil mleko prosto z krowy a my huya tam mozemy possac. Poza tym, gen MISZCZA. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 W Szczecinie nie ma , nie pisze tutaj o fitness klubach a o piwnicznych siłowniach gdzie chodzą dobrze porobioni chłopi. W Walencji to samo , ławeczki stojące to hantelek oczywiście że regulowane ale zespawany skos pod sztangę ze stojakami nie spotkałem jeszcze by był regulowany. W moim Wiktor Gold Gym oczywiscie kilkustopniowa regulacja ławeczki. Jak bedziesz chciał pocwiczyc pod różnymi skosami klate przyjedz do mnie. Tylko ciepło sie ubierz bo zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 No idę nakurwiać fbw. Wczoraj była chlana wódka i whiskey na imprezie ale dzisiaj pełen luz i regeneracja po 10 h snu idealna. W trakcie imprezy nic nie jedzone, żadnych zbędnych kalorii poza alkoholem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Jop tylko alko najbardziej kaloryczny po tłuszczu 1 ml to 7 kcal,pomijam że to puste kalorie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 o_O To 300 ml wódy to 2100 kcal? A nie 2 kcal przypadkiem na ml wódki? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 (edytowane) Jak nie żresz do tego nie wiadomo jakiego badziewia to nie ma sie co nimi przejmowac bo organizm je spala w pierwszej kolejnosci. Gorzej jak pijesz i żresz do tego tłuste zarcie np. czy inne kaloryczne posiłki. Wtedy na chlopski rozum organizm jest zajety spalaniem mega kalorii z alko a na jedzenie nie ma czasu i odkłada sie wiadomo czym Edytowane 8 listopada 2015 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Jop tylko alko najbardziej kaloryczny po tłuszczu 1 ml to 7 kcal,pomijam że to puste kalorie ł jak pił na czczo to kaloryczność samego alko spada do chyba 4 ktoś tu nie czytał BADAŃ Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Pierwsze słyszę by alko miało mniej kalorii bo było pite na czczo.JJ 1 ml alko ma 7 kcal,ale cała butelka to nie samo alko,na ogół 0,5 ma 30-40%. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Tak czy siak wiekszy wpływ na szkodliwy wpływ alko dla naszej sylwetki ma to co do niego żremy i ile. Prosty przykład, jak wygladaja wujki Zenki którzy do wódy wpie.rdalaja golonki a jak żule którzy pija i prawie nie jedza Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Ale idzcie z tym do AA. Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Luzuj sobie, luzuj do ćwiczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Wpierw alkohol i kiełbaski a potem co? Sterydy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 22 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2015 Co polecacie jako codzienną gimnastyke? Slyszalem o jakichs tabatach warte to? Chodzi o to ze mam siedzaca prace i jestem bardzo silny ale chce byc tez jak nindza gibki czaicie typy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi