Skocz do zawartości

Trening

Nsp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Liti jak tych twoich przysiadów nikt by nie zaliczył w trójboju siłowym ;)

Spoko ale kumasz czacze że to 180 ? Nawet nie wyprostowałbyś się z tym więc szanuj markę

Litwin jest w huy silny robaki

• Plusik 1
Opublikowano

Przeciez juz pisałem ze szanuje ciezar glizdy ludzkie. Ale jestem zdania ze jednak jak chwalic sie rekordami to prawidłowymi 

Tutaj MP w trójboju. No inaczej jednak ten siad wygląda , nie tak litwin? 

Przeciez juz pisałem ze szacun za ciezar. Ale patrze słowa krytyki juz nie potrafisz przyjąc na klate tak jak cięzaru. No nic.

Opublikowano

stare konie i dalej pucowanie kto ile wyciśnie i jak w dodatku w huy technicznie idealnie.  :dafuq:

Raczej dlatego że powiedział ze to nie realne i że was oszukuję.

Kabi jak już kogoś wklejasz to sprawdź czy  tak się nisko siada,czy akurat mu się tylko tak usiadło.

Opublikowano

znacie jakeis sprawdzone plany treningowe dla poczatkujacych z ciezarami? silowo chce cwiczyc 3 razy w tygodniu, w pozostale 3 aeroby, jeden dzien odpoczynku. czy lepiej cwiczyc codziennie i biegac po treningu?

powiem na czym mi najbardziej zalezy: przywrocenie dawnego wygladu plecow i zrobienie V, odbudowa nog, ktore z racji problemow z wiezadlami w obu kolanach sa w nienajlepszej kondycji oraz rozwoj przedramion

Opublikowano

znacie jakeis sprawdzone plany treningowe dla poczatkujacych z ciezarami? silowo chce cwiczyc 3 razy w tygodniu, w pozostale 3 aeroby, jeden dzien odpoczynku. czy lepiej cwiczyc codziennie i biegac po treningu?

powiem na czym mi najbardziej zalezy: przywrocenie dawnego wygladu plecow i zrobienie V, odbudowa nog, ktore z racji problemow z wiezadlami w obu kolanach sa w nienajlepszej kondycji oraz rozwoj przedramion

Rób cardio po siłówce,przyśpieszysz regenerację i będziesz redukował fat.Nigdy po treningu nie biegaj.

Opublikowano

Wracam chwilowo na splita w klasyku na 3 dni w tygodniu.

Bo P&P ciut zmeczony materialem + brak checi przez te zimy i sniegi ktore zaatakowaly w styczniu. Od kiedy sniegi i minusy w styczniu? Gdzie jest slonce? Co kieruje planeta? Osama? :obama: Slonko wroc :(