wronerro 257 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 A ja będę dzisiaj pchał a w czwartek przyciągał Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 (edytowane) A ja nie napisze co będę robił tylko was zniszcze aą. Po miesiącu powrotu już niszcze tą marną siłkę, choć jest 2 do 3ech dobrych klientów. Boże ale jestem dobry Edytowane 8 stycznia 2016 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Zawsze są pytania o tętno do spalania fatu,znalazłem fajny artykuł wiec napiszę: -intensywność 65-70% hr max:40% węgle i 60% tłuszcz -70-75% hr max po 50% -75-80% hr max 65% węgle i 35% tłuszcz -80-85% hr max 80% węgle i 20 % tłuszcz Cytuj Odnośnik do komentarza
Kruhol 31 Opublikowano 19 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 Hej. Mam do Was pytanie. Ćwiczę już od jakiegoś czasu sam na siłowni. Zacząłem od masy, gdyż nie posiadałem zbytnio mięśni (praca przed kompem) - wjechałem z 77 na 86 kg od września u.r. Od przszłego poniedziałku chcę zacząć powoli przestawiać się na rzeźbę. Jakies protipy by maksymalnie odtłuścić ciało a pozostawić miesnie? NA siłce robiłem przez pierwsze 2 miesace FBW - aktualnie split, a nie mam narazie pomysłu co na redukcji ;/ Z supli biorę BCAA,krete(drugi cykl juz) i białko,witaminy i omegi. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 19 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 Ketoza %-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kruhol 31 Opublikowano 19 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 Ketoza %-) Własnie o tym czytam i wydaje się dość skomplikowanym systemem. Trzeba na duzo rzeczy uważać. Mam czas na zapoznanie się do konca tygodnia ;d Czyli tne wegle i adje wiecej tluszczow/bialka. Rozumiem ze mam to robic powoli, a nie zer za tydzien rach ciach i dieta ogien w szopie 5g wegli/dzien? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 19 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 Same tłuszcze i białka. Wegle tylko z warzyw w ilości ok 30g na dzień. Poczytaj o carb nite np na sfd czy body factory Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 Hej. Mam do Was pytanie. Ćwiczę już od jakiegoś czasu sam na siłowni. Zacząłem od masy, gdyż nie posiadałem zbytnio mięśni (praca przed kompem) - wjechałem z 77 na 86 kg od września u.r. Od przszłego poniedziałku chcę zacząć powoli przestawiać się na rzeźbę. Jakies protipy by maksymalnie odtłuścić ciało a pozostawić miesnie? NA siłce robiłem przez pierwsze 2 miesace FBW - aktualnie split, a nie mam narazie pomysłu co na redukcji ;/ Z supli biorę BCAA,krete(drugi cykl juz) i białko,witaminy i omegi. Tesc,hgh i ujemny bilans kcal.Natomiast jeżeli wystarczy ci utrata wagi ze spadkami nieuniknionymi mięsa,to ujemny bilans kcal i te suple co masz. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 Zawsze są pytania o tętno do spalania fatu,znalazłem fajny artykuł wiec napiszę: -intensywność 65-70% hr max:40% węgle i 60% tłuszcz -70-75% hr max po 50% -75-80% hr max 65% węgle i 35% tłuszcz -80-85% hr max 80% węgle i 20 % tłuszcz http://www.trainingsworld.com/bilder/2012/11/05/2598275/372151331-grafik_fettverbrennungspuls.pdf w tym samym temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 Pomocne,ja na ogół lecę na 90-110 watt,czyli w dobrym tętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 (edytowane) do tej tabeli byl tez caly artykul- generalnie porownujac np. wartosci dla 90 i 180 watt, przy 90 gosc mial najwiekszy % energii pozyskiwanej z tluszczu, ale przy 180 wattach- mimo, ze ten odsetek byl mniejszy- to wskutek znacznie bardziej intensywnego wysilku laczna ilosc spalonych kalorii byla jednak wieksza. Troche lipa jednak, ze w tej tabelce tylko watty i puls dali, a pomineli % maks. pulsu- bez tego tylko orientacyjnie mozna to odniesc do siebie, ale generalnie chodzi o wykazanie tendencji. ale na spalanie tluszczu tak czy inaczej ponoc interwaly najlepsze sa- wg badan niby po dobrym interwale organizm jeszcze przez 24h po treningu pali zasoby tluszczu. Ja sobie juz nawet zaprogramowalem na ergometrze trening HIIT ekstensywny zgodny z wytycznymi stad: http://www.olimp-supplements.com/7,53,2/poradnik/trening/1088,treningi-interwalowe--hiit-oraz-tabata/ ale jeszcze nie wyprobowalem- moze dzis to zrobie. Edytowane 23 stycznia 2016 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 A po ciężkich nogach do 72 h,interwał fajny ale raz na jakiś czas a nie jako podstawowe cardio.Puls możesz wyliczyć sobie sam,najprostszy wzór to 220-wiek. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 dobra, lamerskie pytanie, ale co tam... Spartakusem zadnym nie jestem, wiec do stracenia i tak nic nie mam: rozpietki jedziecie tylko na plaskiej czy w skosie tez? Sa jakies przeciwwskazania do robienia ich w skosie? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 (edytowane) Mozna na skosie, ale generalnie najlepiej ich nie robic. Sa bardzo kontuzjogenne, szczegolnie jesli ktos juz ma problemy z barkami. Lepiej zrob np to: Edytowane 1 lutego 2016 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 Płasko i skosy. Lepiej je robić. Są bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 Moim zdaniem, na środkową część klatki najlepsze ćwiczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 Ja bardzo je lubię ogólnie, a od paru tyg. robię na skosie wlasnie, tylko mnie zdziwiło, ze w mojej pro-książce i w internetach (poradniki Olimpu) tylko na płaskim je pokazywali i sie zacząłem zastanawiać, czy to jakiś spisek czy przypadek tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 Są ludzie, którym wyciskanie na płasko bardzo słabo wchodzi, a skos dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 Rób jeśli chcesz tommi, uważaj z ciężarem tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 nie mogę robić takich rozpiętek na bramie jak na filmiku bo od razu po skończeniu ćwiczenia mam straszny ból w stawie łokciowym. Przy normalnych na ławce czy na maszynie typu butterfly jest dobrze, a tam to nie wiem co się dzieje, że tak się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 robie je w sposob konrolowany, stosunkowo powolnym ruchem i generalnie nie mam przy tym odczucia, zebym ryzykowal. Jedna z rzeczy, ktore tak mi sie podobaja w rozpietkach, to fakt, ze nawet cwiczac samotnie mozna je na maksa robic nie ryzykujac przy tym tak, jak przy wyciskaniu. Kazda koncowka serii to jest walka, a koncowka ostatniego powtorzenie to niekiedy walka prawie o kazdy centymetr. Kocham to uczucie, jak je w koncu unosisz styrany- cos jak poczucie dobrze wykonanej roboty. Przy wyciskaniu jak nie jestem pewien, ze dam rade zrobic jeszcze jedno powtorzenie, to koncze serie, a tutaj napieram dalej, bo w razie faila zawsze mozna po prostu ostroznie opuscic hantle przy ciele i final. Cytuj Odnośnik do komentarza
erykgx 151 Opublikowano 2 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2016 nie mogę robić takich rozpiętek na bramie jak na filmiku bo od razu po skończeniu ćwiczenia mam straszny ból w stawie łokciowym. Przy normalnych na ławce czy na maszynie typu butterfly jest dobrze, a tam to nie wiem co się dzieje, że tak się dzieje. A obejrzałeś do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 3 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2016 Ja jakoś średnio toleruje rozpietki, na dobitke wolę Butterfly lub niezawodna bramę Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 3 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2016 pamiętaj tylko aby dobrze czuć mięśnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 3 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2016 Ja teraz cisne hyght dumbbell fly, trzeba sobje trening czasem urozmaicic a nie tylko rozpietki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi