Croc 79 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Dobra Spartakusy, plecy mnie bolą, potrzebuję wzmocnic mięśnie pleców. Napiszcie mi co i jak. Troche tez biodra bolą, lata siedzącej pracy zbierają żniowo. Dajcie jakies tipy na ćw...ale bezpieczne dla kręgosłupa Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Jak dla mnie za wysoko się podnosi,ale co ja tam wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Kiedys lekarz przepisał mi 10 spotkań z rehabilitantką i babka mówiła ze tak robic nie wolno (robiłem ze stołu). To jak z tym cw? Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Jak dla mnie za wysoko się podnosi,ale co ja tam wiem nie wiem, możliwe. Wrzuciłem pierwszy lepszy filmik po wpisaniu "prostowniki" żeby z wizualizować ćwiczenie, nad techniką niech ktoś inny się rozwodzi Croc to nie mogłeś się jej podpytać co wolno? Nie musiałbyś pytać na forum dla konsolomaniaków Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Ale ona zalecała takie pierdoły...które mam wrazenie były dla kobiet przeznaczone. I wg niej nic nie wolno, nawet brzuszków. Trenujecie z dobrymi efektami, myslalem ze ktos ogarnia Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 brzuszki na kręgosłup rzeczywiście źle działają, wystarczy robić krótkie spięcia, nie trzeba pełnych. przy rehabilitacji kostki też na spotkaniach nasłuchałem się jakie to bieganie jest nie zdrowe dla stawów, a buty z amortyzacją to wielka ściema i chwyt marketingowy. O ile z tym pierwszym można się zgodzić tak przy drugim już nie bardzo. jak uprawia się sport to lepiej skonsultować się z lekarzem/rehabilitantem sportowym. Jak ktoś nic nie robi to może i takie pierdoły jak dla kobiet są dla niego przeznaczone. u mnie na siłowni jest dziadek z 65-70 lat, biega długie dystanse i zawsze właśnie od tych prostowników zaczyna ćwiczenia, później dokłada jakieś ćwiczenia na wyciągach. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Croc, a Ty masz te bóle pleców w lędźwiach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 To ćwiczenie ok aby wzmocnić prostowniki,można później robić z ciężarkami,ale moim zdaniem do kata 90 stopni do podłoża a nie takie przeprosty. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Cwiczenie dobrebale tak jak pisze Liti. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Jak ktos cos ma nie teges z kręgosłupem to polecam po prostu unosić nogi do klaty w zwisie na drążku. No i basen Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 (edytowane) Croc, a Ty masz te bóle pleców w lędźwiach?yup No i biodra. Taka praca. Siedziało sie dlugie godziny przed pc w firmie Edytowane 6 lutego 2016 przez Croc Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 No to grzbiety też rób. A na rozluźnienie mięśni przyciąganie kolan w leżeniu na plecach. Jak siadasz to zawsze do samego końca siedziska, zachowując naturalną krzywiznę kręgosłupa. Unikając też zakładania nogi na nogę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 Pompki zacząłem robic. Dobry wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 one to akurat bardziej brzuch, a nie plecy wzmacniaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 Ja myslałem ze klate i triceps. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 No raczej. Dipsy polubilem. 92kg na lapach fajnie pompuje klatunie. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 (edytowane) No ale zeby utrzymac pozycje i brzuch i plecy beda tez mialy udzial. Zrob sobie planka, na rekach wyprostowanych i zobaczysz po 20-30 sek ze ci plecy u dolu zaczyna rozrywac. Wiec generalnie koledze proponuje tez planki wszelakie robic, bo silny core bedzie mial przelozenie na ogolna sprawnosc rowniez. Edytowane 7 lutego 2016 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 No raczej. Dipsy polubilem. 92kg na lapach fajnie pompuje klatunie. To samo, zaj.ebiste cwiczenie.Klata pęka na drugi dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 Przyokazyjnie skoro o klacie mowa Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 Btw. Typ wyglada estetycznie. Wiecej by mi nie trzeba bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 (edytowane) No fajnie on wyglada oprocz ryja bo to taki Owca z geby tylko zeza nie ma. Poza tym koles jest nie tylko porobiony, ale w ogolnym pojeciu sprawny fizycznie. Zazdro. Edytowane 7 lutego 2016 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 (edytowane) Owca tez oks. Robia co lubia i hajs jeszcze plynie. Zazdro. Edytowane 7 lutego 2016 przez KoBik Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 Takie dipsy? https://www.youtube.com/watch?v=k8Czaxycuj4 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2016 Takie choc nie widzialem jeszcze z nogami w przod. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi