Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Szukałem jakiegoś nowego ćwiczenia na barki, wrzucam do planu

Cwiczen na barki jest milion pincet. Po co robic takie cyrkowe manewry ?

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 329,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• TheAceOfSpades
    TheAceOfSpades

Poszło 200 kg w martwym ciągu (sumo + klasyk), plan na ten rok wykonany   

• Mimo wczorajszej ciężkiej klaty i tricka zdecydowałem się zrobić dzisiaj martwy(na nowej siłce nie ma odpowiedniego miejsca na martwy),poszło nieźle jak na tak krótką regenerację :)Waga 84 kg.  

• Daję ten filmik z cyców,niestety nie jest do końca bo tam zszedłem na goły gryf i się zeszmaciłem  

Opublikowano

po co w ogole robic nowe rzeczy?

Opublikowano

Ja robie na barki wyciskanie żołnierskie, wyciskanie zza głowy , unoszenie sztangielek bokiem w góre, podciąganie sztangi wzdłuż tułowia, unoszenie ramion w prżód ze sztangielkami.

Nie potrzebne mi jakies wymysły, ale rozumiem hipsterów.

Opublikowano

Rotacja ok. W końcu barki poruszają się w jednej płaszczyźnie. Mowa o barkach kukturystow, hipsterzy mają wieloosiowosc.

Tutaj to ciemnogrod jest. Słyszę klata mówię płaska, nogi? A to przysiady a o takich bulgarian Split squat to nie bo po co.

Mordownie w piwnicy, 5 ćwiczeń na krzyż , tylko te oldskul! Reszta pedalska i nie działa.

Opublikowano

Ty jestes mlody fit hipster. Lykasz jak pelikan nawet takie guwno wyczyny takze wiesz. Arnold na(pipi)ial plaska i takiej klaty nie osiagniesz zadnym strip szit hiper pizdololo cwiczeniem. O ja yebę.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

No ciężko bym to osiągnął skoro on od 15 roku życia nie robił nic innego tylko ćwiczył, żar i spał pod okiem weidera. Jest jakiś balans strukturalny, ty ćwiczyć by być zalana, kaleczna świnia. Ja jednak wolałbym być trochę sprawny do tego.

Opublikowano

Strukturalna to jest woda. A ćwiczenia to h0y i tylko bezglutenowe pierożki z teściem zrobią z ciebie kozaka.

Opublikowano

Ja (pipi)e ale jestem hipster, mam jeszcze na barki w planie taka egzotyke jak push press, scott press i facepull z rotacja.

Opublikowano

Facepull z rotacja?! Looooo panie, to jakiś trening zza oceanu chyba jest.

też jesteś kozak w robocie przy brygadziście?

zara robię nogi to ztestuję tego bułgariana a wy dalej róbcie półprzysiady zalane świnie

Edytowane przez nieobchodzimnieto

Opublikowano

Dokładnie tak jak mówisz. Dorzuć sobie do nóg hip trust i glute ham rise. Nic mi tak nie masakruje dwójek jak to cw.