Opublikowano 24 marca 20169 l Szukałem jakiegoś nowego ćwiczenia na barki, wrzucam do planu Cwiczen na barki jest milion pincet. Po co robic takie cyrkowe manewry ?
Opublikowano 30 marca 20169 l Ja robie na barki wyciskanie żołnierskie, wyciskanie zza głowy , unoszenie sztangielek bokiem w góre, podciąganie sztangi wzdłuż tułowia, unoszenie ramion w prżód ze sztangielkami. Nie potrzebne mi jakies wymysły, ale rozumiem hipsterów.
Opublikowano 30 marca 20169 l Rotacja ok. W końcu barki poruszają się w jednej płaszczyźnie. Mowa o barkach kukturystow, hipsterzy mają wieloosiowosc. Tutaj to ciemnogrod jest. Słyszę klata mówię płaska, nogi? A to przysiady a o takich bulgarian Split squat to nie bo po co. Mordownie w piwnicy, 5 ćwiczeń na krzyż , tylko te oldskul! Reszta pedalska i nie działa.
Opublikowano 30 marca 20169 l Ty jestes mlody fit hipster. Lykasz jak pelikan nawet takie guwno wyczyny takze wiesz. Arnold na(pipi)ial plaska i takiej klaty nie osiagniesz zadnym strip szit hiper pizdololo cwiczeniem. O ja yebę. Edytowane 30 marca 20169 l przez KoBik
Opublikowano 30 marca 20169 l No ciężko bym to osiągnął skoro on od 15 roku życia nie robił nic innego tylko ćwiczył, żar i spał pod okiem weidera. Jest jakiś balans strukturalny, ty ćwiczyć by być zalana, kaleczna świnia. Ja jednak wolałbym być trochę sprawny do tego.
Opublikowano 30 marca 20169 l Strukturalna to jest woda. A ćwiczenia to h0y i tylko bezglutenowe pierożki z teściem zrobią z ciebie kozaka.
Opublikowano 30 marca 20169 l Ja (pipi)e ale jestem hipster, mam jeszcze na barki w planie taka egzotyke jak push press, scott press i facepull z rotacja.
Opublikowano 30 marca 20169 l Facepull z rotacja?! Looooo panie, to jakiś trening zza oceanu chyba jest.
Opublikowano 30 marca 20169 l Facepull z rotacja?! Looooo panie, to jakiś trening zza oceanu chyba jest. też jesteś kozak w robocie przy brygadziście? zara robię nogi to ztestuję tego bułgariana a wy dalej róbcie półprzysiady zalane świnie Edytowane 30 marca 20169 l przez nieobchodzimnieto
Opublikowano 30 marca 20169 l wiem, jesteś kierownik. boją się? jedziesz z nimi jak z kobikiem? trzymaj dystans bo takie cwele chcą się tylko spoufalać
Opublikowano 30 marca 20169 l Dokładnie tak jak mówisz. Dorzuć sobie do nóg hip trust i glute ham rise. Nic mi tak nie masakruje dwójek jak to cw.
Opublikowano 30 marca 20169 l Komu ty proponujesz cwiczenia? Typowi co na krzeslach napyerdala pompusie. No ja yebę xD2