Opublikowano 30 marca 20169 l Kobik coś ma ból dupy z tymi pompkami. Ktoś chyba je nad głową kiedyś robił jak w wannie siedział.
Opublikowano 30 marca 20169 l Dokładnie tak jak mówisz. Dorzuć sobie do nóg hip trust i glute ham rise. Nic mi tak nie masakruje dwójek jak to cw. in hip we trust ? aż musiałem sprawdzić te nowoczesne ćwiczenia prosto od trenerów z ameryki....żuraw i unoszenie bioder. no. robiłem to w garażu jak ty robileś babki z piasku
Opublikowano 30 marca 20169 l Wronero czy wszystko co bedzie napisane nie po twojej mysli zostanie zripostowane brzydkimi wyzwiskami i brzydkimi słowami? Ale żony chyba nie bijesz co?
Opublikowano 30 marca 20169 l Wronero czy wszystko co bedzie napisane nie po twojej mysli zostanie zripostowane brzydkimi wyzwiskami i brzydkimi słowami? To cyganski obyczaj, oni się tam ostro ciulaja, powiesz coś więcej? Kabi, masz odpowiedź
Opublikowano 31 marca 20169 l Siad klasyczny, uginania lezac i siedzac, mc na prostych. A Wy co? Pol przysiady hip hop ciul zyeb pedalskie cwiczonka?
Opublikowano 31 marca 20169 l Hende hoch extreme , bloodborne push ups i banana 2 fast 4 you spins Cieniasie z mordowni
Opublikowano 31 marca 20169 l Siad klasyczny, uginania lezac i siedzac, mc na prostych. A Wy co? Pol przysiady hip hop ciul zyeb pedalskie cwiczonka?A siad atg 120 serii chociaż? Czy jakieś cardio fitness 80kg 3x12 i "zrobiłem nogi "?
Opublikowano 31 marca 20169 l To się osiąga na 120kg, poniżej to cardio. Nie mówię o szaraku bo tam pewnie 180kg lata, Litwinowe 160kg też robi wrażenie. Ja rampuje od 100kg i ostatnie serie latają w granicy 120-130kg. Do końca roku chcę wstać w granicy 160-170 gdzie rekord miałem 150kg przy wadze ok 85kg.
Opublikowano 31 marca 20169 l No dobra i co teraz mam wreczyc ci puchar? Bo generalnie to mnie to yebie ale ok testopenis ci urosl o te pol milimtera. Zazdro zioooom. Edytowane 31 marca 20169 l przez KoBik
Opublikowano 31 marca 20169 l Czyli jednak lata cardio bo dupa pękła %-) Ma mi testocostam urosnąć bo siadam więcej od kobika? Bicz plis. Wyżej mierze. Edytowane 31 marca 20169 l przez wronerro
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Postanowiłem spróbować czegoś nowego i wyrzuciłem całkowicie cardio i zwiększam ilość ćwiczeń wielostawowych. Nudzi mnie te kręcenie cardio a patrząc na Arka Czerwa idzie w ten sposób zrobić świetną formę. Próbował ktoś docinać się bez zbędnego robienia cardio?
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Ja tnę bez cardio z tym, że poniżej pewnego poziomu bez cardio nie zejdziesz
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Wiadomo że to kwestia genetyki ale ostatnia redukcja Arka Czerwa pokazała jak nisko można zejść bez cardio ćwicząc fbw 3x na tydzień. Polecam sprawdzić forme
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Tylko on też ma ku temu warunki. Pracuje na siłowni to zawsze te cardio gdzieś wcisnie. No i do tego jego wygląd to jego reklama także odwalajac kawał dobrej roboty inwestuje w siebie. PS. Dzięki za cynk, ogarnę jego kanał bo póki co oglądam tylko tego ciapatego Patryk2703 vs sterydowa reszta świata, fajna patola :F
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Patryk taki sam natural jak reszta,te syfy hormonalne na bickach od kreatyny się nie wzięły.
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Liti, nagraj filmik jak jedziesz tego patryka od koksow, przeciez on sie zagotuje z w(pipi)ienia xdddd
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l przykry jest ten sport, bardzo dużo jadu i nienawiści wśród osób go uprawiających. Każdy każdego jedzie, nikt nie może być naturalem, wystarczy krosta na łapie i jesteś na bombie. Ogromne kompleksy innych ludzi jeśli ktoś wygląda lepiej. Nie chcę już być kulturystą.
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l no eureka, przeciez nie dosc ze to sie wywodzi od homoseksualistow, to w dodatku od narcyzow.
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Pedały? O nie. Wracam do cukierków. W biedronce promo na cuksy - 30% taniej.