Opublikowano 4 kwietnia 20169 l No i ja bym tak zrobił. Też mi szkoda czasu na cardio siady czy klatę. Wolę iść na godzinę popływać i przypiec się w saunie. Rower na spokoju 40km jakoś w niecałe 3 godziny rekreacyjnie a dzisiaj ruszam z nowym zabojczym planem.
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Czy deload to roztrenowanie? Jesli tak to zawsze po dwumiesiecznym cyklu robie tydzien odpoczynku od ostatniego treningu. Niby jest trening regeneracyjny z połową cięzaru ale nie chce mi sie z tym pier.dolić. Niech sie miesnie regeneruja na maxa.
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l A ćwiczenia główne: Przysiady ze sztangą Snatch high pull ćwiczenia dodatkowe: Ściąganie drążka wyciągu górnego do klatki piersiowej Wyciskanie sztangielek na ławce poziomej Face pull z rotacją Wyciskanie francuskie sztangielki siedząc – oburącz Uginanie ramion ze sztangą łamaną B ćwiczenia główne: Wiosłowanie sztangą nachwytem Wyciskanie sztangi na ławce skośnej ćwiczenia dodatkowe: Wypychanie ciężaru na suwnicy Martwy ciąg na prostych nogach Wspięcia na place ze sztangą Scott Press Uginanie nadgarstków ze sztangielką C ćwiczenia główne: Push Press Martwy ciąg ćwiczenia dodatkowe: Wykroki ze sztangielkami Pompki na poręczach Gironda dumbbell swing Prostowanie ramion w opadzie tułowia Uginanie ramion na wyciągu górnym Schemat serii dla głównych ćwiczeń: Tydzień 1: 60% x5, 70% x5, 80% x5, 90% x5, 100% x5 Tydzień 2: 70% x5, 80% x5, 90% x5, 100% x5 Tydzień 3: 70%x5, 80% x5, 90% x5, 100% x5, 102,5% x3, 90% x8 Ćwiczenia dodatkowe: Plecy, klata, nogi, barki – 4 serie po 12-8 powtórzeń Biceps, triceps – 3 serie po 12-8 powtórzeń 4 tydzien od poczatku tylko te 102,5% jest nowym 100% Edytowane 4 kwietnia 20169 l przez Shen
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l wycisnąć pięć razy sztangę leżąc na ławce ,ciężarem, którym zrobimy maksymalnie 5 powtórzeń pozdrawiam
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l a, taki system. planowanie z góry, jakim ciężarem mam trenować jutro, po jutrze i za miesiąc ? beznadziejne
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l wycisnąć pięć razy sztangę leżąc na ławce ,ciężarem, którym zrobimy maksymalnie 5 powtórzeń pozdrawiam A ja zawsze myslalem ze 100% ciezaru maksymalnego wyciska sie raz. Czego to sie człowiek nie nauczy od ekspertów z forum.
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l ktos cos tam pisal o jakims ciezarze maksymalnym? sosna wam wszystko ladnie wyjasnil.
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l A to przepraszam, zazwyczaj jak sa % przy ciezarach to dotycza CM jak u ciebie znaczyło ze po prostu "na maxa" to oki
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l no myslalem ze sie chlopaki domyslicie, nastepnym razem dopisze dluzsza legende jak juz tu jestes to mi powiedz czy w primalu moge oswajac kazde zwierze, czy tylko jakies specjalne w okreslonych lokacjach? taki niedzwiedz co biega to da rade?
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l Każde. Biegnie jakis niedzwiedz, dojezdzasz typa, jest twój Z tego co pamietam są tylko 3 specjalne zwierzeta które zeby ujarzmic musisz wykonac specjalną misje.
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l Polecam zaznajomić się z pojęciem rampa open i close. Otwarta świetnie można się zniszczyć i rozgrzać cun. W zamkniętej już musimy mieć pojęcie na jakich ciezarach operujemy
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l co z tego, że tyram pompusie? czytałem że to była podstawa w treningu gladiatorów schaboszczaku. Czuję, że mam formę lepszą niż karol wojtyła po trzech sezonach wycieczek kajakowych w karpatach.
Opublikowano 18 kwietnia 20168 l Robię przysiady trzy razy w tygodniu od jakiegoś czasu i już powoli doskwiera mi ociężałość w plecach, więc planuję dorzucić front squaty i robić je na zmianę razem ze zwykłymi, bo ponoć tak nie obciążają kręgosłupa. Jakieś tipy macie jak robić żeby ok było?
Opublikowano 18 kwietnia 20168 l Dzisiaj fajny trening nóg.Siady ze 120 kg progresja-regresja,czyli 1-2-3-4-5-4-3-2-1,przerwy 1 min między seriami,duża czestotliwość,łacznie 25 ruchów.Pózniej na suwnicy 55 ruchów ze 120 kg,w systemie 1-10,to samo na uginaniu jednonóż na czwórki,pompa taka że nawet zrolować się nie mogłem.
Opublikowano 18 kwietnia 20168 l U mnie 4 srednio ale dwojki to jakis kosmos. Polecam martwy na prostych.
Opublikowano 18 kwietnia 20168 l Niesamowite jak wolny ekscentryk rusza siłę. 2200 we frontach tak ruszyło mi siłę, że dzisiaj 120 poszło na 8x a nie 6. Polecam Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 kwietnia 20168 l Być może, nie znam typa. Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 kwietnia 20168 l Dzisiaj fronty z 2sek zejściem i 2sek pauza na dole wraz z chin upem sprawiły, że prawie się porzygalem ale 4s5p zaczynając od 75 kg z progresja 10 kg poszło dobrze. Edytowane 19 kwietnia 20168 l przez wronerro
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Muszę szybko podpytać niedługo bowiem mnie mod ustrzeli. Trzeci punkt za nazwanie Blubera ciotą i upadkiem mężczyzny. Gruba przesada, ostrzeżenie w sensie Jak jest z tym kardio na redukcji w założeniu, że chcę palić fat? Muszę być koniecznie na czczo? Lubię biegać, ale wstać przed robotą i zapierd.alać na tej zimnicy bez śniadania to już mi się nie uśmiecha.