Opublikowano 6 lipca 20168 l Jest teoria że jak się trafi w odpowiedni moment regeneracji,czyli jak jeszcze boli to można zmaksymalizować uszkodzenia mięśnia,ale to ciężko wyczuć,więc ja bym chyba czekał aż mieśnie przestaną boleć.
Opublikowano 6 lipca 20168 l Za pozno odpisales, ale po dobrej rozgrzewce praktycznie bol zniknal, tyle ze znowu wraca Najwyzej w piatek odpuszcze.
Opublikowano 10 lipca 20168 l Przeca to normalne wioslo pol-sztanga tylko jednoracz http://potreningu.pl/exercises/man/425/wioslowanie-polsztanga
Opublikowano 10 lipca 20168 l Chodzi też o chwyt,dlatego mi uchwyt puszcza bo trzymam za grube i nie do końca ten sam ruch,bo łokieć jest bardziej z tyłu. Edytowane 10 lipca 20168 l przez Litwin81
Opublikowano 11 lipca 20168 l Litwin, spotkales sie gdzies w necie z fajnie opracowanym artem na temat cyklicznej budowty masy by Layne Norton?
Opublikowano 11 lipca 20168 l No, Ty tez nie marnuj czasu na pisanie glupot. Sprawa najwyzszej rangi czeka. btw. gdzie robisz Kobik ?
Opublikowano 12 lipca 20168 l w rodzinnym mieście gdzie spędzam urlop spotkała mnie miła niespodzianka, bo zrobili coś takiego(zdjęcie poglądowe) byłem wczoraj, poćwiczyłem i dziś ogromny zakwas na plecach i brzuchu, więc coś się dzieje. Za(pipi)ista sprawa panowie, na powietrzu, słonko świeci, można koszulkę zdjąć, dupeczki się kręcą wiecie o co chodzi. Trochę wyobraźni oraz fantazji i można zrobić fajny trening.
Opublikowano 12 lipca 20168 l Ja natomiast przez ostatnie 2 miesiące wywaliłem wszystkie ćwiczenia na brzuch na rzecz 3-4x w tygodniu kółka. 5 minut ćwiczeń a brzuch dotyrany jak nigdy .
Opublikowano 13 lipca 20168 l ile serii po ile powt wychodzi ?Na kolanach czy prostych nogach robisz?
Opublikowano 15 lipca 20168 l Nie no na kolanach , na prostych nie wyobrażam sobie żebym kiedykolwiek zrobił pierwsza 20 powtórzeń potem już leci w dół różnie. Fotki jak dotne się teraz lekka masa , co nie zmienia faktu że nigdy przy 3400kcal nie miałem tak wyostrzonych mięśni brzucha . Wcześniej robiłem allahy 3x i wznosy nóg 3x , polecam te kółko 5 minut dziennie a efekty kosa.
Opublikowano 15 lipca 20168 l Nie no na kolanach , na prostych nie wyobrażam sobie żebym kiedykolwiek zrobił pierwsza 20 powtórzeń potem już leci w dół różnie. Fotki jak dotne się teraz lekka masa , co nie zmienia faktu że nigdy przy 3400kcal nie miałem tak wyostrzonych mięśni brzucha . Wcześniej robiłem allahy 3x i wznosy nóg 3x , polecam te kółko 5 minut dziennie a efekty kosa. Ale jakie konkretnie cwiczenia na nich robisz , ile serii i powt?
Opublikowano 15 lipca 20168 l Mi się raz udało z prostych nóg,ale prostowniki tak dostały że więcej próbować nie będę.
Opublikowano 15 lipca 20168 l Nie no na kolanach , na prostych nie wyobrażam sobie żebym kiedykolwiek zrobił pierwsza 20 powtórzeń potem już leci w dół różnie. Fotki jak dotne się teraz lekka masa , co nie zmienia faktu że nigdy przy 3400kcal nie miałem tak wyostrzonych mięśni brzucha . Wcześniej robiłem allahy 3x i wznosy nóg 3x , polecam te kółko 5 minut dziennie a efekty kosa. Ale jakie konkretnie cwiczenia na nich robisz , ile serii i powt? @Litwin No właśnie większość ludzi co widzę jak robi kółko to nawet z kolan poprawnie nie potrafi , to samo tyczy się allah'ów chociażby gdzie nikt nie robi kociego grzbietu.
Opublikowano 16 lipca 20168 l Allahy robi sie z kociego i zwija jak slimak. Edytowane 16 lipca 20168 l przez KoBik
Opublikowano 16 lipca 20168 l Allahy robi sie z kociego i zwija jak slimak. Każdego rodzaju ćwiczenia na brzuch należy robić na kocim grzbiecie i zwijać się , często na siłowniach widzę jak ludzie brzuszki robią na prostych plecach co jest nie porozumieniem no ale nie przetłumaczysz.
Opublikowano 16 lipca 20168 l Trudniej mi bylo zrobic front lever na poczatku nic rollera. Teraz w sumie bez znaczenia, dwa dobre cwiczenia.
Opublikowano 17 lipca 20168 l Dobra , zaczalem robic cwiczenia z dodatkowym obciazenie. Dipy z obciazeniem 20kg to juz cos gdzie czuc moc. Tyle ze mi pier.dolnelo ramiaczko od plecaka wczoraj xD Jak sie takie cos fachowo nazywa , jakis link do allegro. Zebym mogl sobie przyczepiac dodatkowe obciazenie czy to do dipow czy drazka