Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 329,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• TheAceOfSpades
    TheAceOfSpades

Poszło 200 kg w martwym ciągu (sumo + klasyk), plan na ten rok wykonany   

• Mimo wczorajszej ciężkiej klaty i tricka zdecydowałem się zrobić dzisiaj martwy(na nowej siłce nie ma odpowiedniego miejsca na martwy),poszło nieźle jak na tak krótką regenerację :)Waga 84 kg.  

• Daję ten filmik z cyców,niestety nie jest do końca bo tam zszedłem na goły gryf i się zeszmaciłem  

Opublikowano

Pfff, hantla 20kg miedzy kolana, wskakujesz na porecze i stopy do dupy przyciskasz.

Nie spada, dobrze ciagnie w dol.

Propsuje sam siebie

Opublikowano

Polecam dipsy z dociążeniem, kozackie ćwiczenie.

Wczoraj udało mi się pobić rekordzik. Podniecony, że stówką machnąłem 7 razy, podjechałem pod 110kg... i pękło 2 x bez pomocy. Yeeeeah

Edytowane przez Skotnik

Opublikowano

To jest tak 117,5 do 120 na raz przy dobrym dniu.Ja wczoraj też mały rekordzik-10 razy 100 kg na skosie w górę,może niedługo uda się powalczyć ze 150 kg na płaskiej :)

Opublikowano

Przy allahach można lekko zgiąć kolana? Bo jak mam proste, to z tylu na zgięciu kolana tak mnie ciągnie, że nie wyrabiam.

Opublikowano

Miałem dawno temu fotę dać, oczywiście zamuliłem, bo nie byłem zadowolony z formy :P Teraz te wakacje odpuszczone i masuje, niestety podlało mnie dość sporo, ale na koniec masy wrzucę zdjęcie :) Jeszcze chce wrzucić z ...5kg 

Opublikowano

Przez prawie rok robilem treningi na wiekszym ciezarze i 5-6 powtorzen w serii, teraz przy 12-15 mam ochote umrzec po kazdym treningu

Opublikowano

Jak mowilem ze takie robie i ostro dają po (pipi)e to było ze cardio   :reggie:

Ja teraz na odwót jak najwieksze ciezary powtorzenia 2-5

Zdecydowanie czuje sie mniej padniety niz przy zakresie 14-16 ale ból miesniowy wiekszy, swiadczący ze miesnie zostaly zniszczone glebiej.

Najlepiej jeden cyklik 8 tygodni tak drugi tak. 

Opublikowano

Padnięty bo duże zakresy ruchów bardzo mocno wypłukują glikogen,dlatego na redukcji tak się ćwiczy.

Opublikowano

Najlepiej jeden cyklik 8 tygodni tak drugi tak. 

pewnie tak zrobie. Caly czas tez jade fullbody workout, musze jakiegos splita do(pipi)ac dla odmiany. 

Opublikowano

Ja na masie nei wychodze poza zakres 8-10

nie wyobrazam sobie robic pewnych cwiczen np MC na 12-15 powt :F

Opublikowano

5 serii 12-15 MC w treningu A a potem jeszcze wykroki z ketlami i tak samo w treningu B z siadami. 

Opublikowano

To chyba jakis crossfitowy ciezar na krazkach oreo musi leciec.

Nie wyobrazam sobie trzaskac 160kg + na tyle powt nie nazywajac sie S.Kot.

Opublikowano

Ja sobie wyobrażam jak robię progresive-regresive ale to zajezdnia.

Opublikowano

To chyba jakis crossfitowy ciezar na krazkach oreo musi leciec.

Nie wyobrazam sobie trzaskac 160kg + na tyle powt nie nazywajac sie S.Kot.

no wiadomo ze mniejsze ciezary, mc to 100

Opublikowano

Ja sobie wyobrażam jak robię progresive-regresive ale to zajezdnia.

Ja mowie o  #TEAMNATURAL

Opublikowano

Uuuu czuje sie taki brudny :) dobrze ze 200 kg w martwym na 7 razy mnie pocieszylo dzis

Opublikowano

Po prostu jest ciężej, tyle.

Opublikowano

Uuuu czuje sie taki brudny :) dobrze ze 200 kg w martwym na 7 razy mnie pocieszylo dzis

ja zrobilem 14 razy 100kg, wychodzi na to samo i tylko na mono jestem
Opublikowano

Wojtas poszedł na siłownie narazie 2tyg  narazie faza zakwasów, ale wycinka idzie dobrze.

Opublikowano

ja zrobilem 14 razy 100kg, wychodzi na to samo i tylko na mono jestem

Ja raz wziąłem 100 kg na cyce 20 razy,czyli to znaczy że na raz poszło by 2000 kg :)