Yakubu 3 047 Opublikowano 30 lipca 2016 Opublikowano 30 lipca 2016 (edytowane) Już nie, przymierzam się do masy jednak. Na ten moment około 3200kcal i waga w miejscu stoi. Dodaję sobie po 100kcal co tydzień i czekam aż ruszy. Planuję robić 1kg masy na miesiąc, ciekawe co z tego wyjdzie. A, i póki co to mnie zakwasy męczą i jeszcze nie mogę zrobić treningu na 100pro Edytowane 30 lipca 2016 przez Yakubu Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 30 lipca 2016 Opublikowano 30 lipca 2016 No i ok, rozsadny plan sterydziarzu Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 (edytowane) Przez (pipi)ana grype zoladkowa i 3 dni glodowki cofnalem sie miesiac w treningach 1kg masy na miesiac? Chyba tluszczu xd Edytowane 3 sierpnia 2016 przez Shen 1 Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Litwin nadal cwiczy wg wiedzy, ktora nabyl zaczynajac cwiczyc na silce. W 1995 roku. I nadal wygląda w chooj lepiej od ciebie,mimo iż jesteś taki oświecony. Bez koksów najlepiej ćwiczyć mięsień co 48h, ale zaraz przyjdzie Litwin i napisze jak bardzo nie mam racji hłehłe Nie.nie powie tak bo na takie treningi ma wpływ wiele czynników,a najważniejszy z nich jak intensywny był poprzedni trening.Logiczne jak jak masz rekord w martwym powiedzmy 200 kg i zrobisz serię 6 razy 180 kg,to za dwa dni nie dasz rady zrobić martwego na takim samym ciężarze.Zastanawia mnie bez koksu,to na koksie ćwiczyłbyś codziennie? wrzuc jakis swoj plan, we wrzesniu bede zmieniac to potestuje 1 Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Co tam chcesz testowac? On ma pewnie plan ulozony pod swoje braki/mozliwosci. Wez jakis bazowy FBW i pod siebie zmodyfikuj np na jakis Push/pull + FBW a+b albo inne phaty, phule itp Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 (edytowane) Push/pull + FBW a+b ostatni rok w roznych kombinacjach. Ogolnie to mam ochote na splita dla odmiany. Przez (pipi)ana grype zoladkowa i 3 dni glodowki z miesiac w treningach sie cofnalem =[ Edytowane 3 sierpnia 2016 przez Shen 1 Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 (edytowane) Kobikowi niezly push/pull + fbw podeslalem. nie wiem czy sie juz za niego wzial bo cos milczy jak znajde to wkleje znalazlem ! <czaordziej> ush siady tył + wspieciawykrokizołnierskiewycisk pozioma, wąsko z flarowaniem łokcirozpiekicos na tricpullsnach pulldrazek nachwytdzien dobrywiosło 1-racz (koncem sztangi lub hantelką)szrugsycos na bicFBW Asiady tyłława poziomdrazek podchwytbic+tricFBW Bpush pressmartwydipsbic+tric hipertrofia 3-4s 8-15psiła 5x5 W sumie w glownych bojach moze leciec rampa open 5 i tez bedzie oko. Edytowane 3 sierpnia 2016 przez wronerro Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 wykroki i szrugsy są niezdrowe Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 chooy to nie robie, moze dlatego Kobika tak dlugo nie ma ? Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Życie jest nie zdrowe bo prowadzi do śmierci. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Podobno 100% osob, ktore chociaz raz w zyciu wypily Cole umarlo.takze polecam uwazac z tym Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Życie jest nie zdrowe bo prowadzi do śmierci LITWINO COEHO Z TYBETU Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 z tybetu to sa tylko grzybki Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 (edytowane) Wykroki mają zły wpływ na kolana, a szrugsy to Biernat wyjaśniał. https://youtu.be/wzbX9cDlGDs 22 minuta Całe spartacusy. Żrą witaminki w tabletkach, piją jakieś spalacze, pobudzacze, colę zero bo bez kalorii więc zdrowa, ale weź napisz, że można jeść cukier i nie być grubym to od razu cisną, że jak to tak cukier niezdrowy, nie można cukru bo cośtam itp. xd Albo weź jakieś ćwiczenie obraź to walą teksty "życie niezdrowe, bo prowadzi do śmierci" "heheh cola niezdrowa, bo każdy kto wypił nie żyje" ehh xd Edytowane 3 sierpnia 2016 przez Yakubu Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 To bulgarian split squat, one leg elevated split squat tez sa do dupy? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 (edytowane) Cola zero nie jest zdrowa. Ja tylko woda, herbata i czasem piwo jak jest okazja np. przy sesji z Super Mario. Polecam rozbic sobie Push/Pull z FBW mnie pasuje bardzo. Wykroki nie zdrowe? xD to rob zakroki. W obu wypadkach swietne cwiczenie. Edytowane 3 sierpnia 2016 przez KoBik Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Kubus ale chudnac a zyc zdrowo to tez jest roznica, mozna jesc cukier i byc chudym z odpowiednim bilansem ale to nie bedzie zdrowe. Ja pije cole zero ale wiem ze nie jest zdrowa po prostu uwielbiam a z dwojga zlego lepsze to niz kola z cukrem. Co do cwiczen to jakies 8 na 10 jest niezdrowe dla stawow, wiele dobrych cwiczen na bary czy trica to nienaturalne ruchy ostro dajace po stawach. Wielu typow przeciez radzi juz dabac o stawy a nie po 10 latach targania zelastwa. To jest wliczone w to hobby Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 czy lepszy wyglad wart jest zdrowia? 1 Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 (edytowane) Całe spartacusy. Żrą witaminki w tabletkach, piją jakieś spalacze, pobudzacze, colę zero bo bez kalorii więc zdrowa, ale weź napisz, że można jeść cukier i nie być grubym to od razu cisną, że jak to tak cukier niezdrowy, nie można cukru bo cośtam itp. xd Albo weź jakieś ćwiczenie obraź to walą teksty "życie niezdrowe, bo prowadzi do śmierci" "heheh cola niezdrowa, bo każdy kto wypił nie żyje" ehh xd Nie,bardziej chodziło o dystans.Poza redukcja nie trzeba robić wszystkiego na 100%,a zamiast cukru dołożysz do ksylitolu i masz słodko i zdrowo.Gadanie o kontuzjach jest zbędne,więcej ludzi ma teraz wady postawy a nie ćwiczą,że gadane że po 10 latach dostają stawy jest zbędne,zresztą pewnie na początku i tak nie ogarniana była technika,duże ciężary i teraz wychodzi. Edytowane 3 sierpnia 2016 przez Litwin81 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi