kanabis 22 645 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Jak ze wszystkim wazny jest tez umiar wiadomo Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Cola zero nie jest zdrowa. Ja tylko woda, herbata i czasem piwo jak jest okazja np. przy sesji z Super Mario. Polecam rozbic sobie Push/Pull z FBW mnie pasuje bardzo. Wykroki nie zdrowe? xD to rob zakroki. W obu wypadkach swietne cwiczenie. haaaa kobik wrocil ! Ten moj trening robisz czy jakos modyfikowales ? Jak wyglada sprawa progresu w dni hiper i sily? Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 http://i.imgur.com/9NnCJN9h.jpg A u mnie koniec z ewentualnym kupowaniem stewii hehe , serio ma fajne slodkie listki Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Jest słodka ale zbyt ziołowa w smaku,dlatego wolę ksylitol.Chociaż są badania że wpływa pozytywnie na teścia. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Cola zero nie jest zdrowa. Ja tylko woda, herbata i czasem piwo jak jest okazja np. przy sesji z Super Mario. Polecam rozbic sobie Push/Pull z FBW mnie pasuje bardzo. Wykroki nie zdrowe? xD to rob zakroki. W obu wypadkach swietne cwiczenie. haaaa kobik wrocil !Ten moj trening robisz czy jakos modyfikowales ? Jak wyglada sprawa progresu w dni hiper i sily? Maly mod jest. Progres ciezaru daje w push i pull w siadach, martwym, plaskiej i ohp. Fbw typowo na hiper. 30-40min max pompowania i to wszystko. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Polecam ten wariant martwego(snatch grip dead lift),szczególnie jak ktoś chce mocniej poczuć górny odcinek pleców i najszersze: 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Liti ile obecnie ważysz? FBW ma wiele korzyści z tego co po sobie widzę, raczej nie prędko wrócę do klasycznego splita. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Polecicie jakąś stronę/kanał na Youtube z instrukcją jak prawidłowo wykonywać określone ćwiczenia? Nie żebym sam wcześniej nie szukał ale co czytam komentarze to tylko się wyzywają że tak źle, tak nie dobrze. Ciężko się połapać jak poprawnie wykonywać ćwiczenia jak jest się noobem . Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 dajcie splita jakiegos na 3 dni 1 Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Samemu ułóż.Ze 2 ćwiczenia wielostawowe i jedno izolowane na dopompowanie. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 na 3 dni to sie pieknie FBW alo PPL rozpisuje Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Każdy system który daje progres jest dobry,ale żadnym nie powinno się zbyt długo jechać.FBW popularna obwodówka fajna na redukcji,jeżeli ktoś chce zbudować mięso to musi bardziej przeciążać konkretne sekcje,nie bez powodu kulturyści ćwiczą splitem. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 to co litwin? mam wrzucic filmik jak robie skos 50kami? rzucisz wtedy raz na zawsze kulturystyke, o ktorej nie masz zielonego pojecia i za grosz talentu? Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 to co litwin? mam wrzucic filmik jak robie skos 50kami? rzucisz wtedy raz na zawsze kulturystyke, o ktorej nie masz zielonego pojecia i za grosz talentu? Dawaj i przy okazji napisz woja wagą,a ja wrzucę ci filmik ile razy 100 kg na gryfie na skosie biorę.I możesz dodać jakąś chooją fotkę,tylko wiesz taką całej sylwetki a nie kadrowana jak masz w zwyczaju,byśmy porównali wyniki siłowe i sylwetkowe. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 CZEZKI ! CZEZKI CZEZKI ! Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Nie, wrzucisz ile razy na wysokim skosie robisz 50kami leszczu. Jesli zero to nie wrzucaj Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Nie, wrzucisz ile razy na wysokim skosie robisz 50kami leszczu. Jesli zero to nie wrzucaj Leszczu,a dlaczego ja mam się dostosowywać do twoich wymagań?Nie mam takich hantli i takiego filmiku,mam za to ze 100 kg i ty tez możesz mieć,bo łatwiej ci tyle na gryf nałożyć niż mi kupić takie hantle.To mam czekać aż nagrasz rzeczony filmik czy tylko porównamy sylwetki?Nie wycofuj się teraz,robi się zbyt zabawnie. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi