Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Ale co? Pierwszy napisalem, zebys pokazal jak ciskasz 50kg hantle na wysokim skosie. Nie pokazesz = mniej niz zero jak dla mnie. Typ cwiczy 20 lat i nie da rady? Zenada.
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l nie no Litwin teraz to się wykręcasz, przez neta możesz zamówić i w ciągu 14 dni odesłać
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Ale co? Pierwszy napisalem, zebys pokazal jak ciskasz 50kg hantle na wysokim skosie. Nie pokazesz = mniej niz zero jak dla mnie. Typ cwiczy 20 lat i nie da rady? Zenada. ty jakiś głupszy jesteś niż ostatnio?Napisałem że nie mam takich hantli więc jako ekwiwalent daję 100 kg na gryfie.Wstawiaj filmik/fotki i przestań się ośmieszać.
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l chodzi o to, że raczej ciężko zarzuć sobie samemu 50kg hantelka, nie wiem - ja się nie znam, bo ja tylko 90 na klate.
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Ale co? Pierwszy napisalem, zebys pokazal jak ciskasz 50kg hantle na wysokim skosie. Nie pokazesz = mniej niz zero jak dla mnie. Typ cwiczy 20 lat i nie da rady? Zenada. ty jakiś głupszy jesteś niż ostatnio?Napisałem że nie mam takich hantli więc jako ekwiwalent daję 100 kg na gryfie.Wstawiaj filmik/fotki i przestań się ośmieszać. ze niby 100 kg na prostej to to samo co 2 x hantel 50 kg? xDDDDDDDDDDDDD dawaj jeszcze uginanie na bica sama sztanga i przysiady bez obciazenie. 100 kg na klate, ja yebie. Tak to ja sie moglem 5 lat temu pojedynkowac. Edytowane 11 sierpnia 20168 l przez Dave Czezky
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l To albo nałożysz 100 kg na gryf i zrobisz ileś tam powtórzeń i wtedy porównamy,ale wątpię bo jesteś leszczem i się boisz,nie zrobisz tego.Ale mam wyjście z sytuacji,nagraj filmiki z przysiadu i martwego ciągu i to porównamy.
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l aha. Nie boje sie 50kg hantli, ale boje sie 100kg na klate. Logika. No to jaki problem?Nagrywaj filmik i porównujemy.
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l a jak podnoszę na klatę 37,5kg to mogę już wstawić? czy dopiero pry 40? 50?
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l a jak podnoszę na klatę 37,5kg to mogę już wstawić? czy dopiero pry 40? 50? Proszę się nie wtrącać w poważne przepychanki samcze
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l 5x12 100kg w martwym, 4x13 wykroki z ketlami 24kg kazdy i gdybym nie cwiczyl na pusty zoladek to bym hafta puscil. Dobry trening dzis, wracam do normy po tej grypie zoladkowej
Opublikowano 20 sierpnia 20168 l Jak wy te wykroki robicie? Robiłem trening nóg z koniem nasterydowanym co na siady po 180kg serie na lekko robił po siadach poszliśmy robić kroki to brał 20kg , ja w okolicach 14kg . Wy pe es iksowe siłacze !
Opublikowano 20 sierpnia 20168 l Powiem tak Panowie . Czucie mięśniowe a nie ciężary , teścia przybić też nie zaszkodzi ale czucie najważniejsze.
Opublikowano 20 sierpnia 20168 l Wykroki w miejscu, 2x hantle 22-25kg (w zaleznosci od dnia). W bulgarach ostatnio 27 poszlo 4x 8 ale w ostatniej serii bylo wesolo. btw. do siadow w serii brakuje mi z 40kg O_O
Opublikowano 20 sierpnia 20168 l Jak wy te wykroki robicie? Robiłem trening nóg z koniem nasterydowanym co na siady po 180kg serie na lekko robił po siadach poszliśmy robić kroki to brał 20kg , ja w okolicach 14kg . Wy pe es iksowe siłacze ! tak jak na filmiku https://youtu.be/NnJqBiQ1bCc
Opublikowano 20 sierpnia 20168 l Ale ty wronerro jesteś wielki kombajn a nie jakiś chłystek C'NIE? pol litwina. 78,9 kg na 181 cm !
Opublikowano 20 sierpnia 20168 l Powiem tak Panowie . Czucie mięśniowe a nie ciężary , teścia przybić też nie zaszkodzi ale czucie najważniejsze. Opisz laikowi ładnie, swoimi słowami na podstawie swoich doświadczeń.
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l Nie mów że nie czujesz różnicy po prostu wyciskając sztange a skupiając się na mięśniu klatki i jego dopięciu. Same podnoszenie ciężarów golemem cie nie uczyni.