Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 330,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• TheAceOfSpades
    TheAceOfSpades

Poszło 200 kg w martwym ciągu (sumo + klasyk), plan na ten rok wykonany   

• Mimo wczorajszej ciężkiej klaty i tricka zdecydowałem się zrobić dzisiaj martwy(na nowej siłce nie ma odpowiedniego miejsca na martwy),poszło nieźle jak na tak krótką regenerację :)Waga 84 kg.  

• Daję ten filmik z cyców,niestety nie jest do końca bo tam zszedłem na goły gryf i się zeszmaciłem  

Opublikowano

Wojtas klasycznie 240 pompusi , 80 unoszenie tależa ,no i bicuś sztangielkiem.

Polecam!

Opublikowano

XD

No wiadomo, w żołądku siedzą malutcy magicy, którzy jak widzą cukier z owoców albo carbo to wysyłają go do mienśni, a z cukru z Dan Mleka robią tłuszcz XD

Opublikowano

Nie no oczywiscie 30g czystego cukru z dan mleko dziala na organizm identycznie jak fruktoza z owocow. Przeciez organizm nie jest magiczny

Poza tym z tego co wiem banny tez odzywia sie zdrowo wiec polecanie mu smieci jest nie na miejscu,

Chyba nie chcesz zeby kolega mial potem jak ty ze sr.aka go bierze po byle kreatynie bo sobie syfami zoladek rozregulowal

Opublikowano

Większość osób nie toleruje ani kazeiny ani laktozy,więc z tego względu wolałbym owoce glukozowe niż podróbki mlecznych produktów.

Opublikowano

Ostatnio z cukrów ładuję owoce takie jak jabłuszko, zjadam ze 2 dziennie. Do tego 300 ml soku 100 % pomarańcza. Wpada też rewelacyjny mus z biedry od Agrovity. Pewnie dużo cukru jak na 1 dzień ale jakoś trzeba ciągnąć dzień w robocie. ;]

Opublikowano

klata + tric, plecy + bic czy klata + bic, plecy +tric?

Opublikowano

Częściej łącze combo nr 1 bo trice zmęcze podwójnie na jednym treningu. Ale ostatnio czesciej tric robię z bicem, lepsza pompka dla rąk.

Chyba warto zmieniać bodzce.

Opublikowano

klata + tric, plecy + bic czy klata + bic, plecy +tric?

Lapy pompuje sie w superseriach laczonych. Bez sensu robic w jeden dzien samego trica czy bica.

Opublikowano

pierwszy dzien splita, niby fajnie spompowana klata i tric, ale nie czuje sie taki zajechany jak po fbw =[

Opublikowano

Jak ktoś nie ma potrzeby wyjścia w weekend to idealna pora żeby przeleżeć dwa dni przed konsolą i dochodzić do siebie przed pójściem w poniedziałek do pracy :potter:

Opublikowano

W tygodniu mam karate, jak zrobie rano nogi, to potem na treningu lipa jest.

Opublikowano

No w piatek tylko ryba, bo ryba to nie mieso xD

Opublikowano

W piątek się mięsa nie je

Co to za nowy odłam wegetarianizmu????

Katolicyzm.

Opublikowano

Z ta ryba w piatek to bezsensu juz jest. W czasach Chrystusa ryba to bylo pospolite zarcie, teraz jej miejsce zajal filet z kuraka i wlasnie jego powinno sie jesc w piatek postujac a od swieta rybę.

Opublikowano

Ryba to roslina jest, tak mowi jezus

Opublikowano

Tak jak Plugawy pisze. Dajesz 30-50zł za kilogram ryby i wmawiaj sobie, że to jest postne jedzenie xd

Opublikowano

:obama: