Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

ja bym sie zanudzil w polowie przy tylu powtorzeniach

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 329,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• TheAceOfSpades
    TheAceOfSpades

Poszło 200 kg w martwym ciągu (sumo + klasyk), plan na ten rok wykonany   

• Mimo wczorajszej ciężkiej klaty i tricka zdecydowałem się zrobić dzisiaj martwy(na nowej siłce nie ma odpowiedniego miejsca na martwy),poszło nieźle jak na tak krótką regenerację :)Waga 84 kg.  

• Daję ten filmik z cyców,niestety nie jest do końca bo tam zszedłem na goły gryf i się zeszmaciłem  

Opublikowano

85kg na skosie dodatnim poszlo dzis, jestem zadowolony

Opublikowano

Ja za 2 tygodnie atak na 130 na plaskiej. Ale cos czuje ze nie dam rady. ALE KTO NIE RYZYKUJE TEN NIE PIJE SZAMPANA

Opublikowano

Jak (pipi)niesz 110 na pięć razy to powinieneś to łyknąć

Opublikowano

Je.bne. Ale juz 120 przy bozej pomocy na 2 razy. Sila rosnie, ale przy swoich maksymalnych ciezarach to te dodatkowe kilogramy wydaja sie dwa razy ciezsze niz w rzeczywistosci :D Po tym 120 to jeszcze z dodatkowymi 10 kilo obstawiam ze jednak sie zes.ram ale zobaczymy. Jak sie nie uda to jeszcze na sam koniec masy w polowie lutego sprobuje.

Opublikowano

dobra nudzi już mi się to co robię na siłowni dajcie pomysł na jakieś zmiany. 

ogólnie mam dwa treningi, które robię na przemian, w tyg zrobię 2,3 treningi, czasem 1. Dużo więcej biegam wiem, że to nie idzie w parze, ale coś tam machać zawsze będę. 

pierwszy trening to plecy+biceps+tric+ brzuch, 

drugi klata+barki+brzuch 

i wygląda to tak, że robię po jednym ćwiczeniu z wyżej wymienionej partii jedna po drugiej i to jest seria. Robię 3 serie i ostatnia wszędzie z dropsetem. Z rozgrzewką schodzi mi jakieś 40-45 min. Przedział powtórzeń to 8-12 czasem 15. Dokładam ciężar co seria. 

chciałbym coś nowego i intensywnego żeby w tych 45 min się wyrabiać.

Opublikowano

mozesz sprawdzic moj trening z 220 strony, schodzi mi okolo 50 minut

Opublikowano

trochę mały zakres powtórzeń, dla mnie będzie chyba lepiej trochę więcej pomachać 

Opublikowano

40 minut, akurat żeby się rozgrzać i zrobić pięć dobrych serii przysiadów.

@Kabi, z kalkulatora wychodzi, że 85% ciężaru maksymalnego bierze się na pięć razy, wiec jak się porządnie napniesz i skupisz to to pierdykniesz. No i w głowie musisz myśleć, że to (pipi)niesz, a nie "kurde ale ciężko bedzie ale mi sie nie chce na pewno mi sie nie uda" :czesc:

Opublikowano

Dzieki Kuba za postawieniu do pionu i motywacje!

Opublikowano

Ja za 2 tygodnie atak na 130 na plaskiej. Ale cos czuje ze nie dam rady. ALE KTO NIE RYZYKUJE TEN NIE PIJE SZAMPANA

Ja 120 podniesiesz z 5 razy to wówczas zabieraj się za 130 w innym przypadku odradzam bo to takie żyłowanie będzie.

Opublikowano

trochę mały zakres powtórzeń, dla mnie będzie chyba lepiej trochę więcej pomachać 

jak bedzie wiekszy zakres powtorzen to sie nie wyrobisz w 45 minutach kolego

Opublikowano

Mnie wkurzają moje włókna mięśniowe.100 kg na 20 razy,120 kg na 10 a na raz tylko 143 :/ Patrze taki owca ciska 155 na 3 i puchnie na 100 kg na 20.

Opublikowano

Nie.Owca typowe szybko kurczliwe włókna,a ja wydolnościowiec.Dlatego na serie tyle co on a na raz taka różnica.

Opublikowano

POZDRO SPORTOWE SWIRY JA JUZ NA NOWOROCZNYM PIERWSZYM TRENINGU POZDRAWIAM SERDECZNIE ZYCZE SUPER SILY SUPER PRZYROSTOW I SUPER NAPINEK W NOWYM ROKU, JA JUZ GOTOWY FIT NA BIEG WILCZYM TROPEM BLEKITNY WOJOWNIK POZDRAWIA MAM TEZ PRAWIE LEGINSY JAK LITWIN

http://i.imgur.com/vk71anh.jpg

Opublikowano

Na runmageddon juz w elku oplacilem, dawaj info kiedy i gdzie ;)

Bedziemy razem w pedalskich leginsach, prawie jak bracia :banderas:

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

1 lipca Spartan jest u nas.Do końca stycznia jest za 50 zeta.

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

Tanio, sprawdze. Za runmagedona 150 zabulilem