Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

pan Karmowski na łydki maszeruje na biezni pod duzym kątem

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 329,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• TheAceOfSpades
    TheAceOfSpades

Poszło 200 kg w martwym ciągu (sumo + klasyk), plan na ten rok wykonany   

• Mimo wczorajszej ciężkiej klaty i tricka zdecydowałem się zrobić dzisiaj martwy(na nowej siłce nie ma odpowiedniego miejsca na martwy),poszło nieźle jak na tak krótką regenerację :)Waga 84 kg.  

• Daję ten filmik z cyców,niestety nie jest do końca bo tam zszedłem na goły gryf i się zeszmaciłem  

Opublikowano

Wchodzenie po schodach też angsżuje łydki, ale to też polegą na wspinaniu się na palce, jakby nie patrzeć.

Opublikowano

Fajny misio.

Ogólnie fajnie popatrzeć jak typek przychodzi na siłkę, robi dziwne ruchy, po 20 min wychodzi już z fajką w ryju.  :dafuq:

Opublikowano

Ja lubię jak ktoś zapie.rdala marszem po bieżni przez godzinę. To nie lepiej iść na spacer.

Baby na steperze też są dobre.

Opublikowano

Na redukcji pewnie będę robił po 30-40 min bieżni 3 razy w tygodniu,a tak to tylko 15 minut na lepszą regenerację i wyciszenie.Od wczoraj już zero słodyczy i 2200 kcal-160 gram białka,200 gram węgli i 80 gram fatu.

Opublikowano

u mnie coraz więcej fajnych babeczek które robią treningi siłowe. Fajnie się patrzy i pogadać można, bo te tępaki na bieżniach to dramat.

Opublikowano

No jo, ale weź się skup. Raz siedzę na ławce, robię barki, na przeciwko lustro. Obok mnie typiara robi martwy, dupa w legginsach z przebijającymi się stringami 1,5 metra od ryja, a w lustrze dekolt na pół cyca o rozmiarze D. Nie wiedziałem, czy się pocę od patrzenia, czy od ćwiczenia.

Opublikowano

Czasami mam wrażenie, że te łajzy specjalnie to robią. Ja tak tyłka nie wypinam jak schylam się po hantel.

Opublikowano

Trzeba byc fankiem takich dupeczek. Kazdy inny jesli nie jest to jest pedalem.

Edytowane przez U Heisenberg U

Opublikowano

Dobrze ze chodze rano na silke jak takie duperki jeszcze spia, tak to pewnie dalej bym robil 100kg w martwym. 

Opublikowano

Baby to fajnie , obecnie ćwicze w sieciówce i dużo ładnych Hiszpanek tu lata i co najważniejsze nie rozpraszają w treningu . Podejdą spytają czy ławeczka wolna , staną obok i czekają aż serie się skończy , no kultura Panowie . Gorzej z zyebanymi Hiszpańskimi suchoklatesami , nie raz ktoś mi coś gadał podczas serii albo wcinał się i musiałem go gonić . Najlepiej jak jest straszny kociął i ćwiczy się bezprośrednio przed lustrem i jakiś typ wchodzi między ciebie a lustro. 

Opublikowano

Oprócz Spartana w tym roku,jestem podjarany Eliminatorem na Czantorii.Poczytajcie o tym,masakra.Tam muszę być w super formie.

Opublikowano

Ale będziesz mógł sobie zrobić fotkę z Panem Litwinem w obcisłych rajtuzach!

Opublikowano

Ale będziesz mógł sobie zrobić fotkę z Panem Litwinem w obcisłych rajtuzach!

Ponoć mówią na to leginsy i ponoć ludzie którzy dużo siadają,mają prawo je nosić.

Opublikowano

A jak siadam 110kg to już mogę, czy tylko do biegania jeszcze mogę?

Opublikowano

A jak siadam 110kg to już mogę, czy tylko do biegania jeszcze mogę?

Napisz podanie,3 zdjęcia z wakacji i rozważymy ;)