Opublikowano 3 stycznia 20178 l Polecicie jakieś ćwiczenia na łydki poza wspięciami na palce? Wyciskanie łydkami (nie wiem, jak to inaczej ująć, w każdym razie ruch jak wspięcia, tylko na odwrót xd) na suwnicy (dotykasz sprzętu praktycznie samymi palcami). Można też dorzucić skakankę.
Opublikowano 5 stycznia 20178 l Za to duzego ku.tasa. Matki spytaj.No byłem u twojej wczoraj z kolegami. Zlewalismy się aż jej po nogach cieklo ale zapytać się zapomniałem Ale będziesz mógł sobie zrobić fotkę z Panem Litwinem w obcisłych rajtuzach! Ponoć mówią na to leginsy i ponoć ludzie którzy dużo siadają,mają prawo je nosić.Siadają ale na wuju
Opublikowano 5 stycznia 20178 l Ja nie wiem,lekcje masz odrobione że tata pozwala ci tak frywolnie i tej godzinie z neta korzystać?
Opublikowano 6 stycznia 20178 l Liti szkoda strzepic ryja , to wiesniak spod Chorzowa z zapadnieta klata po zawodowce, pewnie jeszcze pare lat temu s.ral za stodola bo kanalizacji nie mieli. Stereitypowy zawistny nieudacznik daj sobie spokoj z nim ;) W internecie cwaniaczy a na zywo by stal jak ten gimbus od karmowskiego przy nas xD
Opublikowano 6 stycznia 20178 l jeszcze ma spadki przez gowniaka Edytowane 6 stycznia 20178 l przez Shen
Opublikowano 6 stycznia 20178 l lel jakie wizje alkoholika i fanów obcisłych spodni Oj ty zazdrośniku ;)
Opublikowano 9 stycznia 20178 l 79kg waze, zastanawiam sie czy 4 miechy redukcji wystarcza xd w marcu bylo 67
Opublikowano 9 stycznia 20178 l no brzuch sie troche podlal, widac na focie co wrzucalem jakis czas temu. planuje zaczac 27 lutego, do lipca na urlop sie powinienem wyrobic.
Opublikowano 9 stycznia 20178 l Obetnij węgle do 150-200 gram dziennie,około treningowo.Przed złożone,po szybkie i powinno być ok.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l podciąganie - ilość, czy jakość? (szeroko nachwy wolne powtórzenia, kontrolowany ruch, "czucie miesnia" VS szeroki nachwyt, z nienaganną technika, bez bujania się, ale przede wszystkim ilość powtórzeń) 3x w tygodniu po kilka serii (3-4), hipertrofia. Jak robicie?
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Praktycznie na każdym treningu, w miarę szeroko nachwytem, pierwsza seria 10 powtórzeń, potem 4 serie zwykle po 5 powtórzeń z dokładniem ciężaru, póki co maksymalnie 20 kg obciążenia, ale nie umiem podpiąć ciężaru, dlatego więcej nie próbowałem xd
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Dziś mnie prawie znowu odcięło przy przedostatniej serii obwodu, musiałem usiąść na chwilę. Choć i tak jak robię to mam haluny i widzę Kabiego i Kobika, którzy się ze mnie śmieją, że damskim ciężarem robię.
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Norma przy intensywnych obwodach.Ja po tym myślałem że zejdę(to przed debiutami): https://www.youtube.com/watch?v=LqY4xh0Gxw0 Edytowane 11 stycznia 20178 l przez Litwin81
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Trzecia seria obwodu?Pamiętaj że między obwodami jest minuta przerwy więc zmęczenie mega.
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Moze wegli za malo? Kiedy jesz i kiedy trening? Mocno obciąłem węgle, ale dobrze się czuję, nie mam zjazdów ani nic. Po prostu, chyba zbyt intensywny trening i małe przerwy, ale chyba tak ma być.
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Robicie jakiekolwiek ćwiczenia na mobilność? Jak je wkomponować w plan treningowy? Przed treningiem siłowym robić? Włączyć do rozciągania i cardio w dni nietreningowe? Jakieś ćwiczenia na mobilność stawu biodrowego i kolanowego polecacie w szczególności?