Opublikowano 15 lutego 20178 l Ostatnio robiłem na skosie dodatnim (ok. 40 stopni) 80kg w sześciu powtórzeniach, rzeczywiście, będę starał się na tym skupić ćwiczeniu, kosztem ławeczki płaskiej.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Ja chyba jestem wyjatkowy bo te wycisniecie 115 na skosie kosztowalo mnie duzo mniej niz 128 na plaskiej. Ale nawet czuje i widze z egore klatki mam mocniejsza niz srodek czy dol moze dlatego. Poza tym zdecydowanie bardziej wole skos niz plaska, bardziej potrafie wyizolowac klatke no i ja pompowac. Na plaskiej jakos to mi byle jak wychodzilo. Szarku moze i tak ale sprobuje jednak za rok, ostatnie 3 miechy to mocne obciazenie ukladu nerwowego bo ciagle jak najwieksze ciezary. Teraz chce chociaz 2 miesiace pierwsze redukcji robic jakis trening bardziej lajtowy z mniejszymi ciezarami.
Opublikowano 17 lutego 20178 l Pierwszy raz w zyciu robilem dzisiaj, czucie miesnia jest, cwiczenie zagosci u mnie na dluzej
Opublikowano 17 lutego 20178 l Jakim ciężarem robiłeś? Też od jakiegoś czasu się zastanawiam nad bułgarem, bo przy normalnym siadzie trochę za bardzo do przodu się przechylam i chyba przez to mam problemy z kolanem.
Opublikowano 17 lutego 20178 l Jakim ciężarem robiłeś? Też od jakiegoś czasu się zastanawiam nad bułgarem, bo przy normalnym siadzie trochę za bardzo do przodu się przechylam i chyba przez to mam problemy z kolanem. Jak się nie pochylasz to pewnie masz wrażenie, że polecisz do tyłu. Spróbuj sobie jakieś cienkie talerze pod pięty podłożyć.
Opublikowano 17 lutego 20178 l Wydaje mi się, że to przez słabe dwójki, więc od jakiegoś czasu je katuje po każdym treningu. Albo problemy z mobilnością, ale na to żeby to stwierdzić jestem za głupi. Pod piety wolę sobie nic nie podkładać, dzięki.
Opublikowano 17 lutego 20178 l masz tu swojego idola, moze ci rozjasni https://youtu.be/NEduXlZ8zSk?t=3m1s
Opublikowano 17 lutego 20178 l No tu raczej o mobilność pewnie chodzi, też mam z tym problemy, ale u mnie to najbardziej przy martwym wychodzi. Szczególnie, że mam długie nogi. A ten ziomek z WK nie żyje, że ma czarno białe filmiki? Edytowane 17 lutego 20178 l przez krupek
Opublikowano 17 lutego 20178 l Ja dziękuję ale mam zakwasy. Leszczyk dawno nie był na pakerni i wczoraj byłem królem, jechałem sobie od 40 co 20 do 140 na nogi na maszynie i chciałem 160 ale jak wstałem to prawie upadłem takie sztywne syry. No miło się ćwiczy po dłuższej przerwie i dzisiaj pięknie czuje poszczególne partie ale na rany Chrystusa jak dzisiaj z kolegą popaliliśmy kadzidła to myślałem, że umieram tak mi się bóle uwypukliły, wpadłem w panikę. Stary a głupi. :D Nie wiem do dzisiaj dlaczego ludzie koło mnie biegają na tych orbitrekach po 20 minut a ja po 7 zaczynam się pocić na łbie jak świnia, po 15 cały mokry ale z oddechem lepiej i mogę spokojnie jechać. To kwestia tego, że w pracy mam zimno a tam ciepło czy jestem zwyczajnie za bardzo spasiony?
Opublikowano 17 lutego 20178 l Ciało upasione to i organizm się mocno grzeje. Szczerze podziwiam, bo mi przy takim stylu życia nie chciałoby się tak zapier.dalać na siłowni, bo to praca w błoto.
Opublikowano 17 lutego 20178 l Ruch to zdrowie a nie każdy musi wyglądać tak świetnie jak ty - pamiętaj o tym ekolego. :)
Opublikowano 17 lutego 20178 l Raczej chodziło mi o to, że takie dojeżdżanie jest trochę bez sensu, lepiej częściej a lżej, ale kto co woli.
Opublikowano 18 lutego 20178 l Wujaszek sie po prostu nie opiedala jak wy, cwiczy co kwartal do pelnego upadku miesniowego. Nie sluchaj hejterow wujciu, po prostu zazdroszcza
Opublikowano 18 lutego 20178 l robicie brzuch na kółku? wczoraj robiłem było ciężko, ale dziś nic brzucha nie czuje może coś źle robiłem.
Opublikowano 18 lutego 20178 l dobre cwiczenie o ile dobrze robisz Edytowane 18 lutego 20178 l przez Shen
Opublikowano 18 lutego 20178 l Robilem u siostrzenca kolkiem i sie smialem ze to nic takiego a na drugi dzian zakwasy w brzuchu, ktory i tak cwicze. Tez by mi sie takie cos przydalo, szkoda ze biedrze nie bylo teraz.