D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 też lubię sobie połączyć 3-4 ćwiczenia, ale dziele się wszystkim, a jak trzeba czekać to czekam. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 No ja zawsze gadam "no robię mordo, ale możemy na zmianę robić" a nie "sory suczka zajęte wszystko wróć za godzinę". Z kim ty sie kolegujesz Litwin :/ Cytuj
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 no sory tam poważne ciężary były w użyciu ;) atencyjne suczki.....łatwo o wyrwanie laski na dymanko? laluś z ajfonem pewnie podoopczy ae czy porobiony w miarę typ ale z niewyjściową gębą coś wyrwie na trzepanie sakwy? Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Do matki tez tak sie odnosisz? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Shen zna rozkład siłki i wie że typiara wybrała sobie dłuższą drogę,dlatego jej powiedział że nagrywa.Co do zajęcia,to chodziło o ławeczkę a nie wszystko,ale kumpel jeszcze nikomu nie odmówił jakby chciał na przemian ćwiczyć.No i wątpię by ktoś zglanował byłego Formoziaka. Chłop jest mega spoko,po prostu wasze odczucia są mylne. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Wystarczy chodzić na 6 rano, nie ma takich problemów ( xD ) Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Crossfitowcy to zajmują pół siłowni już na rozgrzewce. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 No ja tak robie, Liti chyba zaspał dziś 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 No ja tak robie, Liti chyba zaspał dziś Dziś miałem wolne,a że dziś trening pompy to chciałem mieć jakieś węgle zjedzone ;) Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 serio ktos mowi, ze "zajete"? o_O Nie spotkalem sie z czyms takim, przeciez to jest oczywiste, ze wtedy robi sie na zmiane o_O A jak widac, ze bedzie z tym za duzo zachodu to sie pytasz ile typowi zostalo i idziesz robic cos innego. Z tym filmowaniem tez sie nie spotkalem, co za barany sie nagrywaja na silce? xD Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Nagrywanie bdb, chyba nie ma lepszej drogi żeby sprawdzić czy poprawnie wykonujesz jakieś ćwiczenie. No chyba, że ktoś dla lansu się kręci, ale jak jest czym to niech się chwali, czemu nie. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 No chyba lepsze bedzie lustro. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 (edytowane) No chyba lepsze bedzie lustro. jak np. martwy robisz? : - D Edytowane 5 marca 2017 przez Banny Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 serio ktos mowi, ze "zajete"? o_O Nie spotkalem sie z czyms takim, przeciez to jest oczywiste, ze wtedy robi sie na zmiane o_O A jak widac, ze bedzie z tym za duzo zachodu to sie pytasz ile typowi zostalo i idziesz robic cos innego. Z tym filmowaniem tez sie nie spotkalem, co za barany sie nagrywaja na silce? xD A dotniesz w koncu? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Koles ode mnie z silki, z tego co z nim gadalem to jego trening to mix kalisteniki i przerzucania ciezarow. Wyglada dobrze. https://youtu.be/RCm_GRVMIYw 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 No chyba lepsze bedzie lustro. jak np. martwy robisz? : - D nie robię w ogóle, ciężkie ćwiczenie, a ja nie specjalnie lubię się męczyć :/ Cytuj
xbor 54 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 (edytowane) Wiosna przyszła więc trenażer można było dziś odstawić i na szosie pokręcić, wpadły 64km, w sam raz na początek sezonu. Jakie to piękne uczucie po 8 miesiącach znów pośmigać drogami, wiatr wprawdzie trochę przeszkadzał ale przez to i trochę siły weszło do treningu. Edytowane 5 marca 2017 przez xbor Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 serio ktos mowi, ze "zajete"? o_O Nie spotkalem sie z czyms takim, przeciez to jest oczywiste, ze wtedy robi sie na zmiane o_O A jak widac, ze bedzie z tym za duzo zachodu to sie pytasz ile typowi zostalo i idziesz robic cos innego. Z tym filmowaniem tez sie nie spotkalem, co za barany sie nagrywaja na silce? xD O i jest nasz forumowy leming Nowoczesnej ;) Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 No chyba lepsze bedzie lustro. Nie będzie. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Wiosna przyszła więc trenażer można było dziś odstawić i na szosie pokręcić, wpadły 64km, w sam raz na początek sezonu. Jakie to piękne uczucie po 8 miesiącach znów pośmigać drogami, wiatr wprawdzie trochę przeszkadzał ale przez to i trochę siły weszło do treningu. co masz za rower? pokaż. Cytuj
xbor 54 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 (edytowane) Wiosna przyszła więc trenażer można było dziś odstawić i na szosie pokręcić, wpadły 64km, w sam raz na początek sezonu. Jakie to piękne uczucie po 8 miesiącach znów pośmigać drogami, wiatr wprawdzie trochę przeszkadzał ale przez to i trochę siły weszło do treningu. co masz za rower? pokaż. W sumie zdjęć samego roweru nie mam, a to chyba takie gdzie najlepiej go widać. Karbonowy chińczyk "noname" na shimano ultegra Edytowane 5 marca 2017 przez xbor Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 długo trenowałeś triathlon? Będziesz się jeszcze w to bawił? Cytuj
xbor 54 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Od wiosny 2014 zacząłem biegać, latem kupiłem pierwszą szosą, najtańszy model z decathlonu a zimą włączyłem lekcje pływania. Myślę że od zimy można było to już nazwać treningiem. No i przerwałem w tym pechowym czerwcu 2016 wypadkiem na 2 dni przed 1/2 IM w Suszu. Ogólnie plany miałem dość duże. Teraz powoli wracam no i chciałbym się w to bawić dalej, zobaczymy czy noga pozwoli. Póki co obawiam się tylko czy będę mógł osiągać tempo biegu takie jak miałem przed wypadkiem i jeszcze szybsze, bo na rowerze żadnego dyskomfortu ani blokady nie czuję, ale mam nadzieje że to tylko kwestia odbudowy mięśni. a najbardziej czworogłowego którego miałem zanik, lekarz mówił że jego to odbudowa może trwać rok, więc mam nadzieje że swoje plany będę musiał tylko przesunąć w czasie W najgorszym wypadku zostaje ściągnie się rowerem po górach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi