Figaro 8 221 Opublikowano 11 lutego 2020 Opublikowano 11 lutego 2020 7 minut temu, Hela napisał: http://www.100pompek.pl/ Ale fajna stronka. Mam drążek w domu, ale zawsze robiłem podchwyty, a tu widzę, że bardziej polecają nachwyt. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 11 lutego 2020 Opublikowano 11 lutego 2020 figaro w spartakusie to pocieszny widok Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 11 lutego 2020 Opublikowano 11 lutego 2020 myślę że zgiąłbym cię na pół :))) 2 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 11 lutego 2020 Opublikowano 11 lutego 2020 Puściłbyś sobie Mam tę moc z Krainy lodu, przegryzł kiełki i wszystkich tu rozj.ebał w drobny pył. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 11 lutego 2020 Opublikowano 11 lutego 2020 figaro przecież ty masz jakieś 175cm wzrostu, z 65kg wagi i głównym twoim budulcem są kiełki Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 11 lutego 2020 Opublikowano 11 lutego 2020 Ta stronka sto pompek spoko, po odwyku najpierw robilem pompusie tym planem zeby wrak czlowieka doprowadzic do stanu uzywalnosci i zaczac tachac ciezarki Zaczynajac od planu 20-30 pompek Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 11 lutego 2020 Opublikowano 11 lutego 2020 starczy że rzucę w ciebie garścią orzechów Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 11 lutego 2020 Opublikowano 11 lutego 2020 Teraz, Figaro napisał: starczy że rzucę w ciebie garścią orzechów a jaka za tym kryje sie moc? Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 11 lutego 2020 Opublikowano 11 lutego 2020 30 minut temu, Figaro napisał: Ale fajna stronka. Mam drążek w domu, ale zawsze robiłem podchwyty, a tu widzę, że bardziej polecają nachwyt. I podchwytem i nachwytem sie robi. Po prostu robiac podchwytem zle technicznie bardziej ci puchnie biceps niz plecy wiec dlatego pewnie polecaja robic nachwytem zeby tego uniknac. 1 Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 11 lutego 2020 Opublikowano 11 lutego 2020 Pany jak jestem temat o pompkach to mam pewien problem. Strasznie mnie rwie coś jakby pomiędzy barkiem i klatka piersiowa z lewej strony. Zaczął się ból jak zacząłem je robic. Czasem był tak uporczywy, że przeszkadzał mi podczas wyciskania. Miałem przerwę dwu miesięczna i ból minął, ale teraz jak zacząłem je robic znowu coś tak delikatnie boli. Co mam z tym fantem zrobić? Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 11 lutego 2020 Opublikowano 11 lutego 2020 Mialem cos takiego, zapalenie jakiegos nerwu. Przeszlo samo ale musialem zaczac wyciskac na klate damskimi ciezarami. Bo tez zrobilem przerwe , pomoglo ale na chwile. Trwalo dobre kilka miesiecy zanim moglem wrocic do normalnych ciezarow. Rodzinny dal skierowanie do neurologa. Ale mialem wyje,bane bo na nfz tyle co bym czekal to dwa razy bym sie naprawil 1 Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 11 lutego 2020 Opublikowano 11 lutego 2020 Dzięki za info. Właśnie nie wiem do jakiego lekarza z tym iść. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 11 lutego 2020 Opublikowano 11 lutego 2020 zacznij od pierwszego kontaktu. tak na chłopski rozum to brzmi jak uciskany nerw albo nadwyrezone sciegno. jesli nie forsowales sie jakos bardzo tymi pompkami (czytaj - serie do upadku itp) to strzelam pierwsze. lekkie cwiczenia poprawiajace zakres ruchu w stawach moga pomoc. no i to co ci powie pewnie kazdy - rozgrzewka dynamiczna i/lub statyczna zwlaszcza jesli nie jestes aktywny w ciagu dnia aha jesli sciegno to powinno bolec prawie przy kazdym ruchu nie tylko przy obciazeniach Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 11 lutego 2020 Opublikowano 11 lutego 2020 9 minut temu, Kazub napisał: zacznij od pierwszego kontaktu. tak na chłopski rozum to brzmi jak uciskany nerw albo nadwyrezone sciegno. jesli nie forsowales sie jakos bardzo tymi pompkami (czytaj - serie do upadku itp) to strzelam pierwsze. lekkie cwiczenia poprawiajace zakres ruchu w stawach moga pomoc. no i to co ci powie pewnie kazdy - rozgrzewka dynamiczna i/lub statyczna zwlaszcza jesli nie jestes aktywny w ciagu dnia aha jesli sciegno to powinno bolec prawie przy kazdym ruchu nie tylko przy obciazeniach Rogrzewkę robię obowiązkow dynamiczną. Statyczną nie. Pompki raczej do upadku często robię. Niestety nie jestem w tym zbyt dobry i ostatnia seria to ledwo daję radę tym bardziej, że robię je w treningu obwodowym. Powiem tak, że był okres, że bolało mnie non stop. Nawet jak trzymałem łokieć na podszybiu w samochodzie(taki zimny łokieć przy zamkniętym oknie) Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 11 lutego 2020 Opublikowano 11 lutego 2020 (edytowane) Jesli to byl stan zapalny nerwu to jak dowalales jeszcze cwiczenia to normalne ze cie bolalo przy kazdym ruchu w tym samym zakresie co robienie pompki. Potem zrobiles przerwe, stan zapalny zmalal ale zaczales cwiczyc i znowu sie zaczelo. Takie cos chyba musi byc zaleczone w 100% zeby sie nie odnawialo. W sumie przezywalem identyczny schemat. Zreszta latwo raczej poznac taki ból, bo to nie jest typowy ból jak ból miesnia tylko po prostu nagly, intensywny, przeszywajacy ból praktycznie uniemozliwiajacy dane cwiczenie. Aha i ja mialem interniste ostrego nieogara wiec moze ty bedziesz mial wiecej szczescia i przepisze ci cos na to i szybciej sie tego pozbedziesz niz ja. Zawsze najlepiej miec lekarza sportowca. Moj internista umarl na zawal w wieku 55 lat od fajek Edytowane 11 lutego 2020 przez kanabis 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 lutego 2020 Opublikowano 11 lutego 2020 GW50-najlepszy niby suplement przeciw zapalny.Poprawia też wydolność,także stosują go biegacze. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 lutego 2020 Opublikowano 11 lutego 2020 Tobie chodzi o cardarine czyli gw501516? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 lutego 2020 Opublikowano 12 lutego 2020 2 godziny temu, Jotrazydwa napisał: Tobie chodzi o cardarine czyli gw501516? Tak. Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 12 lutego 2020 Opublikowano 12 lutego 2020 12 godzin temu, Litwin81 napisał: GW50-najlepszy niby suplement przeciw zapalny.Poprawia też wydolność,także stosują go biegacze. W internecie piszą, że mimo że daje od razu efekty to jest to straszne ch.ujstwo i polecanie tego komukolwiek na forum nie jest dobrym pomysłem. 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 12 lutego 2020 Opublikowano 12 lutego 2020 polecanie na ból klaty po pompkach supli które u zwierząt wywoływały nowotwory, a zbyt wielu testów na ludziach nawet nie przeprowadzono, więc nieznana jest tak na prawdę potencjalna szkodliwość + dodatkowo nie są dopuszczone do stosowania u ludzi? to już jest litwin state of mind Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 lutego 2020 Opublikowano 12 lutego 2020 Słabiucha jest niesamowity. Cardarine badali na szczurach a nie ludziach. Zwierzętom podawali dawki 100-150 x większe niż stosowane w dopingu. Niedoszły studencik i kulturysta usłyszy "rak" i od razu klapki na oczy. XD Niech ktoś frajerzynie mnie zacytuje bo ma ci.pa ignora włączonego na mnie mięciucha kompleksiucha ahahahaha. XDD Poczytajcie na forach o cardarine - używają go powszechnie w dopingu sportowym. Ludzie żyją. a Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 12 lutego 2020 Opublikowano 12 lutego 2020 (edytowane) seto, z doświadczenia wiem że lepiej z takimi sprawami iść do dobrego fizjoterapeuty niż do lekarza Edytowane 12 lutego 2020 przez maciucha Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 lutego 2020 Opublikowano 13 lutego 2020 W dniu 12.02.2020 o 11:16, Plugawy napisał: W internecie piszą, że mimo że daje od razu efekty to jest to straszne ch.ujstwo i polecanie tego komukolwiek na forum nie jest dobrym pomysłem. Serio.Dawka to 10 mg,to co ty piszesz wywołali podając 1000 mg.Zadaj sobie teraz pytanie.Jeden paracetamol pomoże ci na ból głowy,ale jakbyś wziął 100 na raz to też byś miał działania niepożądane. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 13 lutego 2020 Opublikowano 13 lutego 2020 W dniu 11.02.2020 o 20:57, SetoPL napisał: Rogrzewkę robię obowiązkow dynamiczną. Statyczną nie. Pompki raczej do upadku często robię. Niestety nie jestem w tym zbyt dobry i ostatnia seria to ledwo daję radę tym bardziej, że robię je w treningu obwodowym. Powiem tak, że był okres, że bolało mnie non stop. Nawet jak trzymałem łokieć na podszybiu w samochodzie(taki zimny łokieć przy zamkniętym oknie) idz na sesje do https://www.facebook.com/PneumaMedica/ sprawdzone miejsce. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi