kanabis 22 419 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Nie sugeruj się tym co pisze na opakowaniu w suplach. Suple stosuje się wg braków w diecie. W naszym przypadku carbo sie bierze po to aby jak najszybciej uzupełnić glikogen po treningu. Te przed i w trakcie jest raczej skierowane dla uprawiających sporty wytrzymałościowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
el-shabazz 32 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Jakie ćwiczenia albo technikę polecacie na wewnętrzną część mięśni klatki? Prócz wąskiego uchwytu? @DAve Biore Extensora i nic się nie dzieje, dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 pompki Cytuj Odnośnik do komentarza
el-shabazz 32 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Mam problem z niesymetrycznym rozwojem mięsni klatki piersiowej. Zdaję sobie sprawę, że nie ma idealnej symetrii ale u mnie wygląda to dość nietypowo; lewą pierś mam lepiej rozwiniętą niż prawą w dość znacznym stopniu ALE za to mięsień zębaty przedni (ten pod pachą) mam dużo lepiej rozwinięty z prawej strony. Podejrzewam, że przyczyną jest pewne wychylenie do przodu prawego ramienia. Mam tak od urodzenia, ciężko to zobaczyć (w ubraniach w ogóle tego nie widać) bez analizy pod kątem symetrii. Co mam robić by wyrówać taki stan? Zamieniłem już szangę na sztanielki, myślałem nad jakąś lepszą techniką prawej ręki, jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 A loperamid? Ja biore jednego tabsa dziennie laremidu (pol dawki w zasadzie) z rana na czczo i caly dzien jest piekny Nie ma przeciwskazań faszerowania się codziennie opioidami? Konsultowałeś to z jakimś lekarzem? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 To jest polowa jednej dawki, zeby sie uzaleznic trzeba brac minimum 10 dziennie (cale opakowanie). Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 A co mnie obchodzi uzależnienie? Zresztą według Wikipedii jest ono niemożliwe. Pytam czy codzienne stosowanie nie niesie ze sobą jakichś negatywnych konsekwencji zdrowotnych, zwłaszcza po odstawieniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 No ale jak ma być efekt odstawienia skoro sam piszesz że nie uzależnia Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Jako kolo xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 koko? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 (edytowane) No ale jak ma być efekt odstawienia skoro sam piszesz że nie uzależnia Są różne zespoły odstawienia,bez uzależnienia,np. gorszy humor,roztargnienie i nie piszę o tym związku.Zaciekawiło mnie natomiast jedno z zastosowań: -zwiększa napięcie zwieracza odbytu Coś dla homo,bo jak "wszyscy"wiemy,mięsień ten zbyt często penetrowany nie od tej strony co powinien być(czyli z zewnątrz) zaczyna słabnąć i "popuszcza" Edytowane 7 Maja 2012 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Dla homo to by mialo wlasciwosci zmniejszajace napiecie zwieraczy, wiec - po raz kolejny - fail. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Dla homo to by mialo wlasciwosci zmniejszajace napiecie zwieraczy, wiec - po raz kolejny - fail. Zdajemy się wszyscy na Twoje doświadczenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 (edytowane) Dla homo to by mialo wlasciwosci zmniejszajace napiecie zwieraczy, wiec - po raz kolejny - fail. Zdajemy się wszyscy na Twoje doświadczenie A ja na google To że interesuję się przyrodą nie robi ze mnie biologa,najgorsze co mieć to ograniczony umysł. Edytowane 8 Maja 2012 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 No ale jak ma być efekt odstawienia skoro sam piszesz że nie uzależnia Są różne zespoły odstawienia,bez uzależnienia,np. gorszy humor,roztargnienie i nie piszę o tym związku.Zaciekawiło mnie natomiast jedno z zastosowań: -zwiększa napięcie zwieracza odbytu Coś dla homo,bo jak "wszyscy"wiemy,mięsień ten zbyt często penetrowany nie od tej strony co powinien być(czyli z zewnątrz) zaczyna słabnąć i "popuszcza" te miesnie Kegla mozna ladnie wycwiczyc, ale tym pewnie chyba nikogo nie zaskocze:) http://www.menshealth.pl/forum/index.php?showtopic=1600 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Ale czy te mięśnie nie dotyczą jedynie z przodu?Odpowiadają za 3manie moczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 odpowiadaja miedzy innymi za wielokrotny orgazm. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 O czym wy ku.rwa piszecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 (edytowane) Chyba o tym jak zadowolic partnera Edytowane 13 Maja 2012 przez Dave Czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 albo o tym, jak dłużej trzymać kupe, a korzyści może być więcej.........chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 O czym wy ku.rwa piszecie? Pisałem o zwieraczach a kolega o mięśniach Kegla,które to występują z przodu i odpowiadają za 3manie moczu między innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Jechałem przez blisko 3 miesiące FBW. Stwierdziłem, że zmienię sobie trening i z różnymi wariantami ćwiczeń chciałbym zacząć ćwiczyć takim systemem: A - Klatka, Barki, Triceps (+ew. brzuch i łydki) 7/6/5 serii B - Nogi, Plecy, Biceps (+ ew. brzuch i łydki) 7/6/5 serii Trening A B A B co dwa dni. Zacząłem odczuwać ciągłe zwiększanie ciężarów i przy FBW mam wrażenie, że nie jestem w stanie się zregenerować w ciągu 48 godzin. Próbowałem już wariantu A - ćwiczy mi się świetnie, tylko że przegiąłem i mam kontuzję lewej ręki, więc jeszcze trochę poczekam zanim spróbuję wariantu B. Co myślicie o takich zmianach? Miałbym na regenerację nóg, klatki i pleców blisko 96h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 może być Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Zamienilbym barki z nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 (edytowane) Wyręczę Figlarza: Dziwnie byś wyglądał he he Edytowane 13 Maja 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi