Q-Jot 321 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Nie rozumiem w jaki sposób twoja odpowiedź się mnie tyczy. Robię 2 partie ciała dziennie. 4 razy w tygodniu, co oznacza, że dwie partie (klatka i biceps) powtarzam dwa razy w tygodniu. Nie mam problemów z kondycją, tylko z czasem. Chcę zgubić trochę tłuszczu, który się odłożył, w czasie póltorarocznej absencji od siłowni i dlatego pytam, czy dalej mam od razu po treningu biegać 4km/30minut, czy lepiej biegać mniej razy w tygodniu, ale godzinkę i te 8km. Wiem, że najlepiej to 4 razy w tygodniu po 8km, ale wtedy mój pobyt na siłowni wynosi 3h a na tyle nie moge sobie pozwolić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 (edytowane) Pierwsza rzecz, jak chcesz spalac tluszcz to szybkim marszem a nie biegiem. 50 minut zapodajesz, po treningu i leci jak z kaczki. Nie wiem skad sie bierze te perdolenie o bieganiu na spalanie OO chyba miesni. Edytowane 7 Listopada 2012 przez komar737 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 dla mnie to przekombinowane wygibasy (zwłaszcza to drógie), są dużo skuteczniejsze (i wygodniejsze) ćwiczenia na brzuch i klatkę. ale jak komuś się nudzi to niech se robi, krzywda się od tego nie stanie. bredzisz. Po 5 minutach na takich podwieszkach czuje każdy mięsień dużo bardziej niż po zwykłym godzinnym treningu. Zczaj to Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 pal licho ćwiczenia, gdzie można takie linki dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Szukaj pod TRX. Mam to u siebie i uzyteczna rzecz jak diabli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Tanie to nie jest. Widzę jednak, że coś takiego można samemu zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Chodzę na siłownię 4 razy w tygodniu. Od godzinki do 1.5. Od miesiąca dołączyłem również bieganie na bieżni. Zazwyczaj robię 4km, co zajmuje te 30-35 minut, ale czasem zrobię 5, czy 6 kilometrów. Sporadycznie. 4 jest standardem. Mówi i pisze się, że kalorie zaczyna się spalać dopiero po 30 minutach biegu, ale nie wiem jak działa podnoszenie ciężarów, więc stąd moje pytanie. Jeśli za cel mam spalenie nadmiernego tłuszczu, to dalej zostać przy tych 4km/4 dni w tygodniu, czy lepiej pobiegać dwa razy większy dystans (8km/1h), ale rzadziej? Po sobie wiem że zdecydowanie te drugie. Zresztą widac to po sylwetkach sprinterów i długodystansowców przecież. U mnie genialnie sprawdzało sie bcaa przed i po biegu. Z samego rana na czczo 8-10 km w ok godzine Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Trening na czczo... Ile ci miecha polecialo przy tego typu robieniu redukcji? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Praktycznie nic. Dobre bcaa robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Sorki za odkop. Canabis - Czyli jakie BCAA polecasz ? Ja używam od BCAA XTRA od Activlab, ale już nie mogę zdzierżyć tego smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 zainwestuj w bcaa z hiteca Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 jakiekolwiek bcaa znanej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Jak robię trening na masę, ale chce dorzucić trochę aerobów (głównie biegi na bieżni, póki co nie więcej jak 20, 30 minut) to opłaca się brać przed aerobami bcaa? Czy przy takiej długości aerobów jest sens? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 jest sens. zwłaszcza jak trening siłowy i aerobowy robisz kolejno po sobie bez przerwy na żarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Jaki stosujecie plan roczny? Wiadomo, jesień zima to zazwyczaj masa, przed wakacjami rzeźba, a gdzie umieszczacie treningi typowo pod wytrzymałość albo siłę? Chyba że to sztuczny podział i siła leci przy okazji innych treningów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 plany roczne zostaw zawodowcom Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Ja staram sie rozwijac pod kazdym katem przez caly czas. No moze z wylaczeniem ekstremalnych ciezarow (1, 2 powtorzenia + negatywne, etc), bo na starosc tez chce byc w formie i po prostu cwiczyc, zamiast lazic na 7.00 do lekarza dzien w dzien z innymi dziadkami Edytowane 4 Stycznia 2013 przez Dave Czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 W momencie zejścia z masy w tamte wakacje już nigdy nie mam zamiaru robić mocnej masówki.Powoli robię mięcho by się za bardzo nie zalewać bo taka postura mi się zdecydowanie najbardziej podoba.Co prawda robię masę ale także aeroby 4 razy tygodniowo i z tego co widzę mało mnie podlało. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 trening cardio przed czy po treningu silowym? Wole pobiegac przed, bo z bieganiem po treningu roznie wychodzi i czesto nie chce mi sie zostawac. Tylko obawiam sie czy trening cardio nie wyczerpie zapasu weglowodanow przez co trening silowy bedzie mniej efektywny. Narazie 15-20 min biegania, wiec nie duzo i bcaa do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 (edytowane) po, lub w osobny dzien Edytowane 11 Stycznia 2013 przez El Loco Chocko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ja sobie praktykuję squasha 2 razy w tygodniu między treningami siłowymy. Żadne ku.rwa bieganie nie da tego co godzinka/ półtorej w squasha. Polecam, jak ktoś nie miał okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ale squash to spory wycisk, również dla rąk, co nie jest dobre w fazie odpoczynku po ciężkich treningach siłowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=uluLdv2jTgw Pozytywnie. Edytowane 13 Stycznia 2013 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 no dobrze chłopaki ćwiczą, tylko szkoda że takie buraki i pajace jak już chcieli się popisać to mogli na wolny ciężar Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi