Opublikowano 16 maja 201311 l 40% bf, ale 45 w lapie jest, no i 130kg na raz biore. dópy to lubiom. nie mam proporcji, brzuch wystaje ponad klate, nic nie szkodzi, jestem animalem i mam wlosy na plecach.
Opublikowano 16 maja 201311 l Takie swinie sa wlasnie dobre do tłuczenia bo latwo trafic. Zmeczy sie po minucie to potem mozesz sobie potłuc roznymi sposobami. U mnie na treningu (czy gdziekolwiek, gdzie sie trenuje sporty walki) tacy sa zamiast workow treningowych. Fajne echo jest jak zapakujesz takiemu highkicka na schaby. Wole sylwetki chociazby z takiego spartakusa <gejuch> Edytowane 16 maja 201311 l przez Andżej
Opublikowano 16 maja 201311 l Burneika, Mariusz "Dominator" Pudzianowski - prawdziwe animalowe zabijaki.
Opublikowano 16 maja 201311 l Z mariusza w jego kategorii wagowej, to by zrobili pojemniki na metke. Ci z lzejszych tez, nie zdziwilbym sie, gdyby taki GSP go stlukl. Burneika w MMA to juz w ogole smiech. Ale to raczej wina polskich gal takich jak niedawno mma attack. Bylem na tym bo dostalem bilet za free, ale czasu szkoda. Teraz czekam na walke Wojewódzkiego z Małyszem. Nie mowie ze napakowana masywna sylwetka to minus w sztukach walki, bo taki owerim czy inne lesnary to małe nie są. Mowie tylko, ze to rzadko idzie w parze, bo albo gosciu trenuje wydolnosciowo, albo koksuje w piwnicy, rzucając stówami i wychodzi z niego czołg. Nieczesto to i to na raz. A nie jeden raz widzielm, jak czołg dostaje w(pipi) od plażowej wydepilowanej panny. Smieszne to jest, jak te pandy po dobrym cepie sie kładą i zwijają w taki kokonik. Te łyse głowy pełne goryczy. Zreszta, jesli pamietacie Toriego, to pamietacie tez jego historie z karkami i co sie z nimi dzieje, gdy taki pierwszy raz przychodzi na dobry trening z dobrymi ogarnietymi "kabanosami" i mysli ze swoim wygladem wzbudzi taki sam strach jak pod remizą. To zdziwienie <3 Edytowane 16 maja 201311 l przez Andżej
Opublikowano 16 maja 201311 l Chyba nie wiesz, jak takie miesnie reagują na cios Low body fat in huge muscles - huge ból dupy in short time. Edytowane 16 maja 201311 l przez Andżej
Opublikowano 16 maja 201311 l Szczerze ? Dla mnie to jest kalectwo. Nie wiem jak ziom wyglada z wymiarami, ale tu jest przyklad 190cm i ok 96kg wagi. (jakiegos randomowego typa z sfd) Edytowane 16 maja 201311 l przez wronerro
Opublikowano 16 maja 201311 l Chlopaki, nie klocmy sie.. Wszyscy przerzucajacy zelazo sa sobie bracmi, silownia laczy nas nie dzieli !!
Opublikowano 16 maja 201311 l Nikt sie nie kloci ;p KobiK to swoj chlop i dyskusja zawsze na poziomie <spoko>
Opublikowano 16 maja 201311 l No ja tam nie mam ochoty i celu do animala, tak czy siak. Ale sylwetka Antuana mi pasuje, to jeszcze nie jest ta kategoria co Mr.O i oby tak zostało. Edytowane 16 maja 201311 l przez ChevChelios
Opublikowano 17 maja 201311 l to trochę głupie co napisałeś. trochę tak, jak byś powiedział - piłka nożna mnie nie kręci, po prostu lubię sobie z chłopakami pokopać. A co ma piernik do wiatraka właściwie? To co napisałeś jest jak najbardziej możliwe. Mogę pograć w piłkę i się nią w ogóle nie interesować (i faktycznie piłka mnie w ogóle nie interesuje, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby sobie od czasu do czasu za nią pobiegać - chociaż sam już nie pamiętam kiedy to robiłem ) Czy lubiąc grę w siatkę czy pływanie muszę od razu orientować się w wynikach kadry? Ćwiczę tylko dla siebie i dla swojego zdrowia, od czasu do czasu poczytam w internetach o odżywianiu, ćwiczeniach, ale to nie znaczy, że mam zaraz zachwalać filmy/zdjęcia ze spoconymi kafarami. Nie chciałbym za nic tak wyglądać, to po prostu nie dla mnie. Jak coś mi nie pasuje, to nie pasuje - proste.
Opublikowano 17 maja 201311 l Andreal to dziwne, ale masz racje. mój przyjaciel nie interesuje się piłką, meczów nie ogląda ani nie kibicuje, a jest zawsze chetny by popykać na boisku
Opublikowano 17 maja 201311 l No bo to porownanie jest dziwne, bardziej trafne byloby porownanie. Ze ktos trenuje pilke w jakims klubie a ten drugi tylko sobie kopie na boisku przed domem dla zabawy/by sobie pobiegac.
Opublikowano 17 maja 201311 l to trochę głupie co napisałeś. trochę tak, jak byś powiedział - piłka nożna mnie nie kręci, po prostu lubię sobie z chłopakami pokopać. A co ma piernik do wiatraka właściwie? To co napisałeś jest jak najbardziej możliwe. Mogę pograć w piłkę i się nią w ogóle nie interesować (i faktycznie piłka mnie w ogóle nie interesuje, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby sobie od czasu do czasu za nią pobiegać - chociaż sam już nie pamiętam kiedy to robiłem ) Czy lubiąc grę w siatkę czy pływanie muszę od razu orientować się w wynikach kadry? Ćwiczę tylko dla siebie i dla swojego zdrowia, od czasu do czasu poczytam w internetach o odżywianiu, ćwiczeniach, ale to nie znaczy, że mam zaraz zachwalać filmy/zdjęcia ze spoconymi kafarami. Nie chciałbym za nic tak wyglądać, to po prostu nie dla mnie. Jak coś mi nie pasuje, to nie pasuje - proste. po pierwsze, to kulturystyka nie ogranicza się do bycia spoconym kafarem i podniecania się wynikami z mr. olimpia. jest to znacznie szerszy termin, można sobie sprawdzić w wikipedji, czy czymś tam. po drugie, to nieważne, czy dążysz do formy na zawody, czy trenujesz 5 razy w tygodniu, czy raz, z dietą, czy bez. jeżeli coś tam sobie ćwiczysz pod kątem sylwetki i zaglądasz coś w internet, to tak, interesujesz się kulturystyką. pomiędzy jestem pasjonatem, a mam to w du.pie, są jeszcze inne postawy. albo nie wiem, może najpierw ustalmy, jak rozumiemy określenie "interesować się".
Opublikowano 18 maja 201311 l Kaszub konkuruje ze mną do miana forumowego spinacza roku, widze. Albo ktos cwiczy albo nie, jeden hoy.
Opublikowano 18 maja 201311 l haha jaka spina schaba kazuba kulturysty xD racja jest jak dupa kazdy ma swoją. Ja np nie chciałbym wyglądac jak ten atuan bo dla mnie to za duzo jednak i nie podoba sie to dupom. Wole jakąś sylwetke Tysona albo Haye . Ale kazdy ma swój ideał do którego dąży i na tym powinien sie skupic a nie za wszelka cene uargumentowac to że to tak wygląda idealny paker i koniec bo to bez sensu. Tak samo jak te czołgi od yetiego tak i metrusy z bf8% z mh włożyli w swój wygląd kupe, czasu, treningu i wyrzeczeń i obie sylwetki sa godne szacunku bo wy siedząc na (pipi)e i napinając sie na forumku tego nie osiągniecie napewno.
Opublikowano 18 maja 201311 l canabis widzę standardowo pustosłów i myśl głęboka jak kałuża to nie miała być spina, pewnie za mało xd dałem
Opublikowano 19 maja 201311 l Zdecydowanie za mało iksde. Proponuję edycję obydwu postów, bo teraz to wygląda jakbyś się tłumaczył.
Opublikowano 19 maja 201311 l W ogole kaszub jestes chuyowy, mowiac komus jak powinna wyglada jego wymarzona sylwetka, a jak nie. Ale fakt jest jeden, tak jak mowi canabis, czołgi od jetiego sa obrzydliwe.
Opublikowano 19 maja 201311 l Zdecydowanie za mało iksde. Proponuję edycję obydwu postów, bo teraz to wygląda jakbyś się tłumaczył. no tak wygląda, bo się tłumaczę W ogole kaszub jestes chuyowy, mowiac komus jak powinna wyglada jego wymarzona sylwetka, a jak nie. pokaż mi, gdzie ja mówię komuś, jak ma wyglądać jego wymarzone sylwetka, to się spróbuję z tego wytłumaczyć. uwielbiam się tłumaczyć.