Grzegorzo 1 411 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Wiesz, nie mam problemu z podciągnięciami (aktualnie robię z obciążeniem). Po prostu chcę zwiększyć efekty. Ćwiczę już od pewnego czasu (ze 2lata ale robiłem to źle: dieta leżała i codzienne praktyki co powodowało brak odpoczynku dla ćw), więc jakieś mięśnie tam mam Pomyślałem, że w dni kiedy robię A(m.in. plecy klata triceps) zrobię drążek nadchwytem a w dni B (m.in.biceps nogi) "zwyczajnie", aby to miało sens. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Panowie o co chodzi, nigdy nie mam zakwasów po treningu barków. Opier.dalam sie czy jak? Aha , zawsze tez pod koniec dwumiesięcznego cyklu czuje brak checi do treningu i ogólnie nie chce mi sie, syndromy przetrenowania? Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 zakwasy o niczym nie świadczą. weźmy osobę która nie trenuje, niech zrobi 50 brzuszków, 10 ciężkich przysiadów i 10 martwych ciągów też ciężkich. na drugi dzień nie będzie mogła wstać z łóżka przez ból - trening był dobry? nie, po prostu jest w chvjowej formie. Jeśli barki rosną to nie masz się czym przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 (...) Aha , zawsze tez pod koniec dwumiesięcznego cyklu czuje brak checi do treningu i ogólnie nie chce mi sie, syndromy przetrenowania? Rutyna, znudzenie, nazwij to jak chcesz, ale raczej nie przetrenowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 (...) Aha , zawsze tez pod koniec dwumiesięcznego cyklu czuje brak checi do treningu i ogólnie nie chce mi sie, syndromy przetrenowania? Rutyna, znudzenie, nazwij to jak chcesz, ale raczej nie przetrenowanie. Skąd wiesz ile ma treningów? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Zakwas nie jest wyznacznikiem dobrego treningu to raz. Dwa, jesli jest bol miesnia, ktory ostro cwiczyles, znaczy ze wlokna miesniowe zostaly zniszczone i regeneruja sie. Zakwasy mozna miec na poczatku zabawy z ostrzejszym zaatakowaniem danej partii, a nie po paru latach treningow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 (...) Aha , zawsze tez pod koniec dwumiesięcznego cyklu czuje brak checi do treningu i ogólnie nie chce mi sie, syndromy przetrenowania? Rutyna, znudzenie, nazwij to jak chcesz, ale raczej nie przetrenowanie. Skąd wiesz ile ma treningów? A taki strzał na ślepo, może dlatego, że też tak mam (?) Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Jestem pierwszym trenerem Owcy :potter: On sie naprawde nie koksuje, jak zaczynal cwiczyc wygladal jak po kilku latach treningow (mega genetyka, najlepsza jaka widzialem), po pol roku wygladal lepiej ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 owca jest mistrzowsko wycięty. jeżeli robił to na sucho w dwa lata, to łał. ale genetyke lepszą ma saker, ma lepsze proporcje naturalnie, lepszą klatę, deltoid, nogi, łatwiej mu zrobić i utrzymać mase. jak się dobrze wytnie, to bedzie kozakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 I OWca mial filmik z clenem od ktorego sie trzesa lapy ! Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 (...) Aha , zawsze tez pod koniec dwumiesięcznego cyklu czuje brak checi do treningu i ogólnie nie chce mi sie, syndromy przetrenowania? Rutyna, znudzenie, nazwij to jak chcesz, ale raczej nie przetrenowanie. Raczej nie sądze bo przez pierwszy miesiąc cyklu zawsze czekam na trening i jestem mega nastawiony pozytywnie , w drugiej części cyklu to sie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Co za Owca? Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Natural? Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 mówią, że natural. jak jest nie wie nikt. ale przyznać trzeba że owca jak i saker sylwetki mają świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Trochę nie mój typ, ja preferuję sylwetkę Minikoxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 W sumie to oboje mają zupełnie inny typ budowy, Owca to typowy ekto a Saker pod endo podchodzi. Mój braciak tez ma taki gen i jest ekto jak owca, bez siłki wyglądał jak sportowiec a jak zaczął ćwiczyć to bez diety wyglądał naprawde kozacko. No cóż , jedni mają łatwiej drudzy ciężko. Natura i geny, cóż zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Trzeba robić swoje a nie zwalać na geny. Taka moja opinia. Gdybym nie tyrał jak wół za złocisze, a póki co to muszę to wyglądałbym inaczej, a tak zwalam na robote Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Saker pod endo podchodzi nie wiem gdzie ty u niego endo widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Ogolnie znalezienie typowego endo,mezo,ekto graniczny z cudem ;x Te modele sylwetek sa niczym gaz doskonaly :F Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Saker pod endo podchodzi nie wiem gdzie ty u niego endo widzisz Obejżyj jescze raz Owce i Sakera może i ty zobaczysz któremu bliżej do ekto a któremu do endo Cytuj Odnośnik do komentarza
mikro 48 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Pier.dolenie z tym ekto endo, nie da sie tego poznac na oko. Na kogo ci wygląda ten typ: http://www.bodybuilding.com/fun/images/2006/transm89g.jpg pewnie endo? A tutaj ten sam typ, tylko wyciety: http://www.3dmusclejourney.com/resources/berto%202011%20shredded.jpg?timestamp=1308379224060 już ekto? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 A co to za roznica? Ja w ogole na to nie patrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Trochę nie mój typ, ja preferuję sylwetkę Minikoxa. Tylko, że Mini w porównaniu do Owcy jedzie na koksie, oczywiście przy tym jest dwa razy większy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Saker pod endo podchodzi nie wiem gdzie ty u niego endo widzisz Obejżyj jescze raz Owce i Sakera może i ty zobaczysz któremu bliżej do ekto a któremu do endo widziałem ich już pare razy na różnych filmikach. obaj są ekto, zwłaszcza owca, obaj mają coś z mezo, zwłaszcza saker. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi