Opublikowano 19 lipca 201311 l Wiesz, nie mam problemu z podciągnięciami (aktualnie robię z obciążeniem). Po prostu chcę zwiększyć efekty. Ćwiczę już od pewnego czasu (ze 2lata ale robiłem to źle: dieta leżała i codzienne praktyki co powodowało brak odpoczynku dla ćw), więc jakieś mięśnie tam mam Pomyślałem, że w dni kiedy robię A(m.in. plecy klata triceps) zrobię drążek nadchwytem a w dni B (m.in.biceps nogi) "zwyczajnie", aby to miało sens.
Opublikowano 22 lipca 201311 l Panowie o co chodzi, nigdy nie mam zakwasów po treningu barków. Opier.dalam sie czy jak? Aha , zawsze tez pod koniec dwumiesięcznego cyklu czuje brak checi do treningu i ogólnie nie chce mi sie, syndromy przetrenowania?
Opublikowano 22 lipca 201311 l zakwasy o niczym nie świadczą. weźmy osobę która nie trenuje, niech zrobi 50 brzuszków, 10 ciężkich przysiadów i 10 martwych ciągów też ciężkich. na drugi dzień nie będzie mogła wstać z łóżka przez ból - trening był dobry? nie, po prostu jest w chvjowej formie. Jeśli barki rosną to nie masz się czym przejmować.
Opublikowano 22 lipca 201311 l (...) Aha , zawsze tez pod koniec dwumiesięcznego cyklu czuje brak checi do treningu i ogólnie nie chce mi sie, syndromy przetrenowania? Rutyna, znudzenie, nazwij to jak chcesz, ale raczej nie przetrenowanie.
Opublikowano 22 lipca 201311 l (...) Aha , zawsze tez pod koniec dwumiesięcznego cyklu czuje brak checi do treningu i ogólnie nie chce mi sie, syndromy przetrenowania? Rutyna, znudzenie, nazwij to jak chcesz, ale raczej nie przetrenowanie. Skąd wiesz ile ma treningów?
Opublikowano 22 lipca 201311 l Zakwas nie jest wyznacznikiem dobrego treningu to raz. Dwa, jesli jest bol miesnia, ktory ostro cwiczyles, znaczy ze wlokna miesniowe zostaly zniszczone i regeneruja sie. Zakwasy mozna miec na poczatku zabawy z ostrzejszym zaatakowaniem danej partii, a nie po paru latach treningow.
Opublikowano 22 lipca 201311 l (...) Aha , zawsze tez pod koniec dwumiesięcznego cyklu czuje brak checi do treningu i ogólnie nie chce mi sie, syndromy przetrenowania? Rutyna, znudzenie, nazwij to jak chcesz, ale raczej nie przetrenowanie. Skąd wiesz ile ma treningów? A taki strzał na ślepo, może dlatego, że też tak mam (?)
Opublikowano 22 lipca 201311 l Jestem pierwszym trenerem Owcy :potter: On sie naprawde nie koksuje, jak zaczynal cwiczyc wygladal jak po kilku latach treningow (mega genetyka, najlepsza jaka widzialem), po pol roku wygladal lepiej ode mnie.
Opublikowano 22 lipca 201311 l owca jest mistrzowsko wycięty. jeżeli robił to na sucho w dwa lata, to łał. ale genetyke lepszą ma saker, ma lepsze proporcje naturalnie, lepszą klatę, deltoid, nogi, łatwiej mu zrobić i utrzymać mase. jak się dobrze wytnie, to bedzie kozakiem.
Opublikowano 22 lipca 201311 l (...) Aha , zawsze tez pod koniec dwumiesięcznego cyklu czuje brak checi do treningu i ogólnie nie chce mi sie, syndromy przetrenowania? Rutyna, znudzenie, nazwij to jak chcesz, ale raczej nie przetrenowanie. Raczej nie sądze bo przez pierwszy miesiąc cyklu zawsze czekam na trening i jestem mega nastawiony pozytywnie , w drugiej części cyklu to sie dzieje.
Opublikowano 22 lipca 201311 l mówią, że natural. jak jest nie wie nikt. ale przyznać trzeba że owca jak i saker sylwetki mają świetne.
Opublikowano 22 lipca 201311 l W sumie to oboje mają zupełnie inny typ budowy, Owca to typowy ekto a Saker pod endo podchodzi. Mój braciak tez ma taki gen i jest ekto jak owca, bez siłki wyglądał jak sportowiec a jak zaczął ćwiczyć to bez diety wyglądał naprawde kozacko. No cóż , jedni mają łatwiej drudzy ciężko. Natura i geny, cóż zrobić
Opublikowano 22 lipca 201311 l Trzeba robić swoje a nie zwalać na geny. Taka moja opinia. Gdybym nie tyrał jak wół za złocisze, a póki co to muszę to wyglądałbym inaczej, a tak zwalam na robote
Opublikowano 22 lipca 201311 l Ogolnie znalezienie typowego endo,mezo,ekto graniczny z cudem ;x Te modele sylwetek sa niczym gaz doskonaly :F
Opublikowano 23 lipca 201311 l Saker pod endo podchodzi nie wiem gdzie ty u niego endo widzisz Obejżyj jescze raz Owce i Sakera może i ty zobaczysz któremu bliżej do ekto a któremu do endo
Opublikowano 23 lipca 201311 l Pier.dolenie z tym ekto endo, nie da sie tego poznac na oko. Na kogo ci wygląda ten typ: http://www.bodybuilding.com/fun/images/2006/transm89g.jpg pewnie endo? A tutaj ten sam typ, tylko wyciety: http://www.3dmusclejourney.com/resources/berto%202011%20shredded.jpg?timestamp=1308379224060 już ekto?
Opublikowano 23 lipca 201311 l Trochę nie mój typ, ja preferuję sylwetkę Minikoxa. Tylko, że Mini w porównaniu do Owcy jedzie na koksie, oczywiście przy tym jest dwa razy większy.
Opublikowano 23 lipca 201311 l Saker pod endo podchodzi nie wiem gdzie ty u niego endo widzisz Obejżyj jescze raz Owce i Sakera może i ty zobaczysz któremu bliżej do ekto a któremu do endo widziałem ich już pare razy na różnych filmikach. obaj są ekto, zwłaszcza owca, obaj mają coś z mezo, zwłaszcza saker.