kanabis 22 419 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) Według ciebie endo=grubas? Ja pier.dole jaka napinka bo napisałem że sakerowi bliżej do endo xD Wiadomo że proporcje sie zacierają bo normalne że syn matki endo i ojca full ekto nie będzie albo typowym jednym albo drugim , bosze -_- Pier.dolenie z tym ekto endo, nie da sie tego poznac na oko. Na kogo ci wygląda ten typ: http://www.bodybuilding.com/fun/images/2006/transm89g.jpg pewnie endo? A tutaj ten sam typ, tylko wyciety: http://www.3dmusclejourney.com/resources/berto%202011%20shredded.jpg?timestamp=1308379224060 już ekto? Aha czyli sugerujesz że jak sie wytnę to będe miał talie osy jak owca a jak pójde w strone masy bede wyglądał jak tyson i budowa endo czy ekto to mit? spoko Edytowane 23 Lipca 2013 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Trochę nie mój typ, ja preferuję sylwetkę Minikoxa. Tylko, że Mini w porównaniu do Owcy jedzie na koksie, oczywiście przy tym jest dwa razy większy. Koks to nie odlaczna cecha bodybuildingu. Trzeba tez umiejetnie korzystac z koksu. Sa tacy co biora i wygladaja jak (pipi), gorzej niz taki co nie bierze nic. Sam kiedys wezme. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Mi na szczęście postura takiego Yetiego w zupełności by wystarczyła, skoro osiągnął ją na czysto to dla mnie jest motywacja do nie korzystania z soku. Ale tych co go biora i robią z tego porządny użytek nie neguje. Kazdego osobista sprawa. Choc prócz bycia napakowanym osiłkiem który bije mniejszych moim celem jest tez zdrowotność uprawiania bb więc ja tam nie mysle o koksie Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Oczywiscie nie chodzi mi o konskie dawki Cytuj Odnośnik do komentarza
mikro 48 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Aha czyli sugerujesz że jak sie wytnę to będe miał talie osy jak owca a jak pójde w strone masy bede wyglądał jak tyson i budowa endo czy ekto to mit? spoko Sugeruje tylko tyle, ze ciezko poznac na oko kto jest ekto, mezo, endo. Chyba ze zajmujesz sie antropometrią :v Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Tak zajmuje sie, i co głupio ci teras? Cytuj Odnośnik do komentarza
mikro 48 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 w sumie troche tak Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 601 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 czym można zastąpic prostowanie ramienia z hantlem w opadzie tułowia? cwiczylem dzis i już przy pierwszej serii odezwały się mocno dwa złamane za dzieciaka obojczyki uniemożliwiając prawie cwiczenie (nawet przy symbolicznym obciążeniu). Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 jak juz jestesmy przy filmikach to sprawdzcie tego mlodziaka http://www.youtube.com/watch?v=UxAOf2t2KNs Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 (edytowane) czym można zastąpic prostowanie ramienia z hantlem w opadzie tułowia? cwiczylem dzis i już przy pierwszej serii odezwały się mocno dwa złamane za dzieciaka obojczyki uniemożliwiając prawie cwiczenie (nawet przy symbolicznym obciążeniu). Pracują te same mięśnie co w prostowaniu ramienia w opadzie, obojczyków nie powinieneś skatować - można robić sztangą WYCISKANIE „FRANCUSKIE”SZTANGIELKI W LEŻENIU: -główne mięśnie zaangażowane w ćwiczeniu-głowy boczne i przyśrodkowe mięśni trójgłowych ramion -wykonanie-(gif 5.)Uchwyt młotkowy w tym ćwiczeniu pozwala nam na maksymalne zaangażowanie głów bocznych i przyśrodkowych tricepsów. Technika, jak w ćwiczeniu ze sztangą z tą różnicą, że sztangielki opuszczamy nie do czoła, a obok głowy. Ćwiczenie można również wykonywać w różnych pozycjach(na ławce skośnej-głową w dół i do góry- gif 5a.)-wtedy pracują głowy tricepsów, jak w ćwiczeniu ze sztangą. (gif 5.) (gif 5a.) UWAGI: Dodatkowo banalne przypomnienie o dokręceniu zacisków przed każdą serią. Wbrew pozorom jest to częste przeoczenie, które może „zaowocować” nieciekawymi siniakami na twarzy. Edytowane 24 Lipca 2013 przez Andreal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 601 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Dzięki . W sumie to i tak jestem pozytywnie zaskoczony, że te obojczyki sprawiają problem tylko przy tym cwiczeniu, a przy reszcie nie odczuwam żadnego dyskomfortu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 (edytowane) na tym gifie po lewej typ niepotrzebnie prostuje ramie do konta prostego z tułowiem, gubi napięcie canabis 1. gdzie widzisz napine u mnie 2. spytam znowu, gdzie widzisz cechy endo u sakera tak. btw to chłopaki z warszawskiego koksa są po zawodach. owca drugi, saker trzeci Edytowane 24 Lipca 2013 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=YGyFhg3V1UI&feature=player_embedded To ma sens? typ ma 17 lat, Polak z forum KFD. Dla mnie to totalne nie porozumienie. Co to jest za trening? miotam się jak szatan? :f Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Bezsens. Nie widze sensu w żadnym ćwiczeniu pozbawionym jakiejkolwiek techniki na korzyść ciężaru. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Tez tak wlasnie mysle. Jak przegladam dzienniki treningowe to zastanawiam sie jak mozna sie kaleczyc w ten sposob? I to na sucho. Co jeden to takie wyniki wpisuje przy seriach ze czuje sie jak leszczyk. Tylko gdy juz ktos wrzuci filmik to rece opadaja. "Ale ziomus pompka, tyle wyrywam". Hoi ze cale cialo pracuje i blaga o litosc. Wazne ze Burneika powiedzial ze trzeba dzwigac duze ciezary. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Coleman mowil, ze wioslowanie powinno robic sie ciezarem, ktory pozwala na zrobienie powtorzen z idealna technika. To nie miesnie ramion gdzie wrzucasz XXX ciezaru, machasz a one rosna.. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Patrząc na technike tego gościa to raczej podrzut niż wiosłowanie xD Poważna kontuzja to kwestia czasu. Założe sie że przez tydzień chodził zgięty w pół xD Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Tlumaczyl sobie tym z mial pompe. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Chyba sobie móżg spompował tym czymś bo mięsni raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) Hej, nie wiem czy to odpowiedni temat. Chciałbym jakieś ćwiczenia na kręgosłup, dolny odcinek szczegolnie - czasem po prawie całym dniu spędzonym przy kompie, gdy się w końcu położe spać, to rozrywa mi dół jak cholera przez kilka minut :confused: Dlatego chcę znaleźć jakieś sposoby, by go troszkę podreperować. Znalazłem taki filmik: http://www.veoh.com/watch/v803584jMmKdfnB wydaje sie całkiem wporzo? aha, najlepiej ćwiczenia bez sprzetu Edytowane 27 Lipca 2013 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Pompki hindu, unoszenie tułowia w opadzie lub leżąc i generalnie wiele ćwiczeń na mięśnie głębokie, obczaj yt. No i najważniejsze, siedź (pipi)a prosto! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Jakiś dobry trening na mięśnie brzucha polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Dieta. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Miałem na myśli zarysowanie mięśni, a nie schudnięcie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja dziś poszedłem tym (ciągle udoskonalam plan na brzuch): -brzuszki z obciążeniem na ławce skośnej30 x3 -twist (ruski, z obciążeniem najlepiej piłka lekarska) 15(na jeden bok) x3 -scyzoryk 20 x3 -wznosy nóg na ławce 20 x3 -drążek (10 podciągnięć prostych nóg i 5 ugiętych) x3 -plank 30s x3 spróbuj i wprowadzaj zmiany no i dieta Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez Grzegorzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi