Opublikowano 10 sierpnia 201311 l Dietax2 - to ona kształtuje brzuch. Ale ludzie nie mający pojęcia o bodybuildingu, słysząc DIETA mają na myśli tylko jedno. To co szaden. A samo określenie "dieta" to nie tylko redukcja.
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l siema dziki! sluchajcie - chce wycisnac 100% z biegania wzgledem spalania tluszczyku. biegam codziennie po 10 km na czczo. wiem, wiem - masa spada. czasem biore przed bcaa, ale rzadko. potrzebuje opinii wymiataczy - jak wycisnac 100% z biegania? maja byc 2 warunki - 10 km dziennie i jak najwiecej fatu ma leciec. na reszte sie dostosuje. ofc cwicze na pakerni 3xtyg.
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l Jeśli zrzucasz fat to musisz dostosować jak najwolniejsze tempo. A dlaczego uparłeś się na te 10 km? Dla spalania i zachowania masy mięśniowej lepsze są treningi sprinterskie.
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l kwestia psychiki. wczesniej kombinowalem hiitami, etc. potem raz sie odechcialo i koniec. a tak ma byc 1 warunek spelniony - 10 km dziennie chocby sie walilo i palilo. pod to musze sie podporzadkowac. ponadto biegac przede wszystkim dla satysfakcji - tak, lubie biegac i lubie sie dobrze czuc po biegu.
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l Nabijasz sobie gdzieś kilometry, czy takie masz postanowienie, że tylko 10 km Cię interesuje ?
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l Jak ma lecieć najwięcej fatu, to nie biegaj na czczo i rób interwały. Ja poleciłbym takie coś: http://www.youtube.com/watch?v=jl0bn0G5ibM&feature=c4-overview-vl&list=PLATydd-cwJUWIlMJcZOFOF2P5ns0aa3Lx
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l Nabijasz sobie gdzieś kilometry, czy takie masz postanowienie, że tylko 10 km Cię interesuje ? nabijam chce poleciec polmaraton za miesiac
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l Jak ma lecieć najwięcej fatu, to nie biegaj na czczo i rób interwały. Ja poleciłbym takie coś: http://www.youtube.com/watch?v=jl0bn0G5ibM&feature=c4-overview-vl&list=PLATydd-cwJUWIlMJcZOFOF2P5ns0aa3Lx No, tylko żeby to powtórzyć to trzeba naprawdę przez długi czas pobawić się ketlami-trening raczej dla zaawansowach w machaniu czajnikiem.
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l Kupilem wczoraj paski do sztangi i hantli. Zwykle z Treca za 2 dychy. 100% lepszy chwyt. Kto nie ma, niech sprawdzi. Super sprawa.
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l Ale interwały nie oznaczają zaraz wysiłku dla zawodowców. Można przecież dostosować intensywność do naszych możliwości. Rambo, jaki masz czas na te 10 km ? najlepszy na biezni: 51 min najlepszy w terenie: 54 min przecietny czas: 57 min
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l Dokladnie, jak bedziesz ciagle biegal 10 km to sie zablokujesz na pewnym etapie, o ile juz tego nie zrobiles.
Opublikowano 17 sierpnia 201311 l Uff, myślałem, że znów kontuzja barku, ale to tylko mnie przewiało. Poszedłem dziś zrobić mały FBW na wzmocnienie najsłabszych partii, czyli plecy, tric i barki. I tak też będę robił. Po dwa lub jedno ćwiczenie na 3-4 serie z mniejszym obciążeniem na korzyść kompletnie prawidłowej techniki aby wydobyć z tych partii więcej niż tylko wtedy kiedy są ćwiczone w planie w tygodniu. Tzw. podganianie mankamentów.
Opublikowano 17 sierpnia 201311 l Zrobiłem sobie wczoraj po klatce i brzuchu 5 minutową tabatę. 7 seri po 30 przysiadów z wymachami rąk do przodu, 15 sekund przerwy między seriami. Dzis czuję taką pożogę i pompe w udach, że chyba mi dżinsy rozerwie.
Opublikowano 17 sierpnia 201311 l wczoraj zniszczyłem klate z barkami w taki oto sposób 1. ciężkie rozpiętki 4 x 5 - 7 2. wyciskanie hantli na skosie 4 x 10 3. military press sztangą 4 x 8 4. podciąganie sztangi do mostka stojąc bardzo szerokim nachwytem 4 x 12 5. to ćwiczenie na filmiku 3 podwójne serie (większy ciężar i mniejszy) z przytrzymaniem do upadku Edytowane 17 sierpnia 201311 l przez Kazub
Opublikowano 17 sierpnia 201311 l To cwiczenie niszczy, widzialem je u SNIZa z KFD i zaczalem stosowac. Polecam
Opublikowano 18 sierpnia 201311 l wczoraj zniszczyłem klate z barkami w taki oto sposób 1. ciężkie rozpiętki 4 x 5 - 7 2. wyciskanie hantli na skosie 4 x 10 3. military press sztangą 4 x 8 4. podciąganie sztangi do mostka stojąc bardzo szerokim nachwytem 4 x 12 5. to ćwiczenie na filmiku 3 podwójne serie (większy ciężar i mniejszy) z przytrzymaniem do upadku A nie mozna tego robić ze sztangą w wąskim uchwycie?