maciucha 11 601 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 bitumiczne 10kg na hantlach. dobry żart Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) @Kanabis Czyli w sumie tym co mam rozumiem, ze moge sobie machac i nic z tego nie wyjdzie? Nawalanie tych hantlow nie sprawi, ze przytyram nieco miesnia a brzuchy na lawce nic nie pomoga na budowe kaloryfera (najpierw liposukcja najpierw)? Chlopie, ja nie chce wyrywac du.p tylko pocisnac sobie w kacie ciezarkami i lepiej sie poczuc, jakbym moze mial jakies systematyczne machanie przez kogos rozpisane byloby latwiej sie w to powkrecac. Pisalem ci to 2 posty temu chyba. Czemu zmuszasz mnie do tlumaczen? @Maciucha Rozwin. Wazylem je w robocie bo tam paczka przyszla, sam bylem ciekaw. Sa w czyms gorsze od zelastwa? BTW. jak juz skonczycie robic podsmiec.h.u.jki napiszcie cos do rzeczy, dziekowka koledzy cwiczeniowcy. Edytowane 6 Grudnia 2013 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 tylko streetworkout pipy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Nie chce mi sie wychodzic z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 601 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Chodziło mi o to, że te talerze bitumiczne są dużo większe od swoich żelaznych odpowiedników i cwiczenie 10kg talerzami bitumicznymi na hantlach byłoby bardzo niewygodne . Poszukaj sobie w google cwiczenia pod hasłem 'cwiczenia z hantlami w domu'. Nikt ci tu chyba nic innego nie wymyśli, a wiadomo że warto się poruszac, chocby dla lepszego samopoczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 ciężaru ci styknie na razie. masz gryf ? nawet jak nie masz, to po 20 na hantle wystarczy. chcesz plan jakiś ? jak tak, to ile dni w tygodniu ? proponuje 4. jak chcesz zrobić jakieś mięśnie, to na razie zapomnij o spalaniu tluszczu z brzucha. ale jak porobisz brzuch to i będzie on lepiej wyglądał, będzie silniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Kup jeszcze drazek, przecwiczysz wiekszosc miesni gornej czesci ciala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 na drążku przećwiczy plecy, biceps i brzuch. barków, klaty i tricepsa za bardzo nie ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 No tak jak napisalem - wiekszosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 jeśli 2/3 to większość, to ok Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 bitumiczne 10kg na hantlach. dobry żart Sory nie doczytałem, czytając że ma ławke automatycznie pomyślałem że ma sztange @Kanabis Czyli w sumie tym co mam rozumiem, ze moge sobie machac i nic z tego nie wyjdzie? Nawalanie tych hantlow nie sprawi, ze przytyram nieco miesnia a brzuchy na lawce nic nie pomoga na budowe kaloryfera (najpierw liposukcja najpierw)? Chlopie, ja nie chce wyrywac du.p tylko pocisnac sobie w kacie ciezarkami i lepiej sie poczuc, jakbym moze mial jakies systematyczne machanie przez kogos rozpisane byloby latwiej sie w to powkrecac. Pisalem ci to 2 posty temu chyba. Czemu zmuszasz mnie do tlumaczen? No nie pomogą bo co ci z świetnych mięśni brzucha skoro nie bedzie ich widać Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 jeśli 2/3 to większość, to ok Powiem wiecej, 51% to wiekszosc. Wiecej niz 1/2 to wiekszosc. I shit u not. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Kazub jaki fail Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 matematyka fail 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 czyli moje subiektywne rozumienie terminu "większość" mija się z definicją matematyczną, trudno. jednak posta kierowałeś do jjota i jeśli on zrozumiał w tym przypadku większość jako więcej niż połowa, to wygrałeś, a jeśli nie to ja wygrałem, a w najlepszym razie remis. czekamy na jjota Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Dobra chlopaki. Ogarniam sobie w necie cwiczenia na hantle. Jak bede mial pytania bede walil do was. W sumie ukladanie mi planu sensu nie ma bo ja nie mam zamiaru masy robic. Wlasciwie wciaz chudne bo obecnie do 1200 max kalorii dochodze, nadrabiam na weekend ale i tak waga leci. Szkoda, ze nie mozna chudnac i robic miesnie. Kulturysty ze mnie nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 dobra. weź napisz jeszcze raz klarownie, po co chcesz ćwiczyć, bo ja prosty robol jestem i nie ogarniam tych niuansów. chudniesz, bo jesteś na głodowej diecie i chcesz ćwiczyć siłowo, ale tak, żeby twoje mieśnie nie urosły ? ciekawa strategia Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Niue, jjot chce zrzucić fat ale żeby urosły mu mięśnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 No mam 180 cm i 78 kg (sie rano wazylem). Chcialbym pozbyc sie tluszczu z bandziora, doje.b.ac miesnie na brzuchu i dzieki cwiczeniom hantlami sprawic, by pojawil sie biceps, triceps, troche zeby cyce mi urosly i ramiona. Science fiction takie w sumie. Nie chce byc kulturysta. Cos jak pedalek Musial np. tylko ile to trzeba wazyc wtedy? 70 kg? Jeszcze 8 kg mniej? o_O Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Żartujesz?Przecież do takiego wyglądu nie trzeba chodzić na siłownie.Po za tym nie patrz na wagę a lustro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dobra chlopaki, tematu nie bylo generalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Wujek schudnij, zjedź do wagi jaka ci odpowiada bez bebzona, a wtedy pomożemy ci z robieniem bajcepsów ok Niestety nie da sie tak jak ty byś chciał tego zrobić, no chyba że znajdziesz wszystkie 9 smoczych kul Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Spoko panowie, ja myslalem, ze jak sie chudnie jedzac glownie produkty bialkowe mozna cwiczyc i jakis tam miesien zbudowac. Bede dzwigal tak czy siak bo mi pocenie sie sprawia radoche. Sorras za zawracanie glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Żartujesz?Przecież do takiego wyglądu nie trzeba chodzić na siłownie.Po za tym nie patrz na wagę a lustro. lepiej wyglądałem jak robiłem w wakacje u dziadka na polu w 2002 jj co sie z tobą dzieje ? dlaczego chcesz wyglądać jak piczka nie jak facet ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Nie lubie sie ograniczac za mocno i wiazac z silownia na bardzo dlugo. Zapuscilem sie i wygladac jak Musial to marzenie bo po tym sadlem miesni raczej nie bedzie wiec wpadlem na pomysl zeby cwiczyc. No i nie kreca mnie nabite sylwetki, szanuje prace jaka ktos wlozyl w muskulature ale ja nigdy specjalnie silny nie bylem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi