Grzegorzo 1 411 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 JJ wiemy o co chodzi, ale ten typek nie ma praktycznie kiesni prócz brzucha, a dużo nie trzeba by wyrobić co nieco bica itp. Po prostu trochę czasu i regularności ;-) Poza tym to uzależnia i zawsze dąży się do +1cm w łapie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dobra, ja mam male wymagania i slabo sie znam na miesniach i treningu, wlasciwie wcale. Dlatego po prostu dalej jem malo, staram sie trzymac nowe nawyki zywieniowe i ile tam moge i mam czas to smigam z hantlami. Taka klasyka zeby zrobic bica, trica, ramiona i klate to jakie cwiczenia najlepiej jechac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ile dni w tyg na to chcesz poświęcić w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 4 spokojnie moge na sezon zima wygospodarowac. Mam kumpli co porobili naprawde spore miesiwo nawalajac dzien w dzien na silowni w piwnicy. Gryf i ciezary odlewane na zlomie. Panowie tam zadnego treningu nie mieli ustalanego, cisneli ile wlezie. Ja wolalem sie za psiochami ganiac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Trening Baniego www.psxextreme.info/topic/38803-trening/page-75#entry2958509 Porady Kazuba. Wiekszosć tych ćwiczeń można robić z hantlami zamiast gryfu czy sztangi. Masz ławkę? Bez tego ciężko zrobić klatę na samych pompkach www.psxextreme.info/topic/38803-trening/page-73#entry2955424 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 żałosne pjerdolenie. niestety znam ten typ i szkoda czasu. odpalaj wiatrak i krzyż na droge Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Dzieki za mocne slowa Kazub, zrob sobie szybko dzieciaka - na niego mocniej podzialaja. Ja sobie zalosnie pop.ier.dole te hantle w gore i w dol po robocie testujac rozne systemy z netu. Wiem, ze systematyka, dieta i trening czynia cuda z czlowiekiem, tylko, ze to nie moj priorytet. Trzeba bylo nic nie pisac, podjaralem sie zakupem ciezarow jak malolat. Pokoj panowie, nie zabieram wiecej miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Jedzenie białek zaraz po treningu daje jakieś dodatkowe profity? Nie wiem, może szybciej się przyswajają, czy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Po treningu węglowodany, białko powinno się podać jakieś 30-40 min po zakończeniu treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Aha. Czyli na jedno wychodzi, bo węgle też powinno się uzupełniać do godziny po. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Po treningu węglowodany, białko powinno się podać jakieś 30-40 min po zakończeniu treningu. Jak jestes na koksie to owszem, to wszystko ma znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mikro 48 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Jedzenie białek zaraz po treningu daje jakieś dodatkowe profity? Nie wiem, może szybciej się przyswajają, czy cuś? Żadnych. http://www.jissn.com/content/10/1/53/abstract - badania mówiące, że liczy się dzienne spożycie. Czas nie ma nic do rzeczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Jedzenie białek zaraz po treningu daje jakieś dodatkowe profity? Nie wiem, może szybciej się przyswajają, czy cuś? wpc po treningu nie zaszkodzi. Chodź to tez zależy kiedy jesz posiłek potreningowy czy za 40 minut czy za 2 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Aha. Czyli na jedno wychodzi, bo węgle też powinno się uzupełniać do godziny po. węgle im szybciej, tym lepiej. jak żarcie potreningowe wrzucasz 40 min - 1h po treningu, to coś słodkiego zaraz po treningu - banan(y), baton, carbo. mięso zasysa glikogen jak gąbka i jest lepiej przygotowane do anabolizmu po pełnoprawnej misce. badania mówiące, że liczy się dzienne spożycie. Czas nie ma nic do rzeczy. tam jest dużo trudnych słówek i mój angielski nie domaga, ale mówią tam o czasie okołotreningowym, nie ma konkretnych ram czasowych. z badań przeprowadzanych na sobie wiem, że jak się bede spóźniał powyżej 1h z wrzuceniem białka, to odbija się to negatywnie na formie. więc slucham swojego organizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) Byly badania odnosnie posilkow zaraz po trejnie. W skrocie: najwieksze przyrosty: bialko + wegle > wegle > bialko Edytowane 12 Grudnia 2013 przez Jaczes Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Dobra bo nie wyrobie. Koledzy - jak juz sie bawie hantlami to jakie mozna zastosowac cwiczenia zeby potyrac biceps, triceps, ramiona, klatke i plegary. Szukam po tych forach kosmicznych, czy jutuby ogladam z ludzmi dzwigajacymi hantle jakie ja bym dwoma rekami tyral. Metlik w bani. Nie ma pewnie najbardziej efektywnych cwiczen i mniej rozwijajacych, nie chodzi tu o zbudowanie miesni cwiczeniami-cudami od razu zaznaczam. Pytam sie konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Poszukaj jakichś wariacji uginania sztangielek, wiosłowań, rozpiętek i wyciskań Edytowane 14 Grudnia 2013 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 2J jakbys nimi nie zapierdalał będą efekty ,ale pamietaj trzeba zapierdalac! Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Rób aż nie będziesz miał siły unieść rąk a na plaży nastolatki będą napastować cię jak chłopca z twojego zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 2razyjot do lata masz sporo czasu, nie przesadzaj z ciężarami, weź sobie podstawowe ćwiczenia, regularnie tyraj i postaraj się o jakiś zalążek diety pod rozbudowę mięcha. Olej te jutuby, bo się tylko zrazisz... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Dobra bo nie wyrobie. Koledzy - jak juz sie bawie hantlami to jakie mozna zastosowac cwiczenia zeby potyrac biceps, triceps, ramiona, klatke i plegary. Szukam po tych forach kosmicznych, czy jutuby ogladam z ludzmi dzwigajacymi hantle jakie ja bym dwoma rekami tyral. Metlik w bani. Nie ma pewnie najbardziej efektywnych cwiczen i mniej rozwijajacych, nie chodzi tu o zbudowanie miesni cwiczeniami-cudami od razu zaznaczam. Pytam sie konkretnie. http://www.kulturystyka.pl/atlas/ sprawdzaj ćwiczenia bez sztangi w nazwie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Wystarczy kliknąć w daną partię i masz .gify z ćwiczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Dziekuje wam moi drodzy. Oczywiscie, ze popatrze na te cwiczenia i bede cisnal ile wlezie. Na jutuby patrze zeby zobaczyc, ze jak sie chce to mozna a nie zeby sie porownywac, to sa mistrzowie a ja amator i wiem, ze nic latwo nie przychodzi. A jesli mowa o diecie, to wariacje ryzu / tunczyka / kurczaka / sledzia / ciemnego pieczywa i nie wiem co jeszcze z ogolnodostepnych produktow moge wrzucic. Nie mam zbytnio czasu na gotowanie ostatnio, zimy brak i jade z sezonem. o_O Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Pamiętaj o rozgrzewce przed ćwiczeniami Możesz też makaron durum, inne ryby i inny drób Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 601 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Wróciłem do cwiczen po 1,5 tygodnia przerwy. Poodejmowałem sobie 2-5kg żeby nie miec od razu szoku, ale i tak nie było lekko. No i mam takie zakwasy (w tym biceps i barki, które rzadko kiedy bolały po treningach) jak chyba tylko na samym początku cwiczen czyli w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi