Grzegorzo 1 411 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ok ale sam Kabanis napisałeś, że każdy jest inny i może banny również, jak ja czy Kazub, potrzebuje więcej wody podczas treningu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 dobra nie chce mi sie znowu przez kilka stron użerać z gościem któremu wydaje się że coś wie w skrócie - szklanka czy dwie to do jogi, a nie do treningu siłowego Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Przeciez napisał według mnie? Kazub napisał że litr to minimum. Gdybym wypił litr wody to bym szczał pod siebie robiąc przysiady ze sztangą. A banny nie potrzebuje więcej wody z tego co napisał skoro chodzi co chwile szczać i ma brzuch jak w ciązy, nie sądzisz? W sumie racja, po co sie użerać z gościem który uważa że gainer i posiłek to to samo i to kalorie i to xD No ale litr wody i koniec bo on wie najlepiej Szkoda czasu i tak takiemu nie przetłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Z wodą jest tak,ze trzeba pić jakby na zapas,bo jak mamy pragnienie to znaczy żeorganizm jest już lekko odwodniony a tego chcemy uniknąć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Kazub napisał że litr to minimum. Gdybym wypił litr wody to bym szczał pod siebie robiąc przysiady ze sztangą. (pipi)a czy ty jesteś nierozumny ? ten litr sączysz przez cały trening i zostawiasz troche na koniec, a nie walisz od razu Z wodą jest tak,ze trzeba pić jakby na zapas,bo jak mamy pragnienie to znaczy żeorganizm jest już lekko odwodniony a tego chcemy uniknąć. tak Edytowane 13 Stycznia 2014 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 To jak z waleniem konia - mozna sie delektowac godzine, albo zjechac w 45 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Z wodą jest tak,ze trzeba pić jakby na zapas,bo jak mamy pragnienie to znaczy żeorganizm jest już lekko odwodniony a tego chcemy uniknąć. No i dlatego pijemy po pare łyczków anie pół butli na raz. Zresztą , dobra nieważne. Szkoda że taki geniusz kazub , pan złota rada nie jest na tyle bystry że nie dam sobie ręki uciąć ale banny ledwo co zaczął ćwiczyć i nie napierdala miliardy na klate 1,5 czy 2 h jak wyżej wspomniany szympans i radzi mu to samo co sprawdza się w JEGO wypadku. Co za koleś Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 ale po huy mnie prowokujesz i z jakimś szympansem wyjeżdżasz ? zamknij du,pe i nie wypowiadaj się jak sie nie znasz. wiesz dlaczego ci ta szklanka styka ? bo trenujesz jak piz,da i nią jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nie, wiesz dlaczego? Bo jestem wyżej niż ty w drabinie ewolucyjnej i nie poce sie jak kur.wa po gangbangu lamusie. Najlepiej to zamknij piz.de i wracaj do console wars bo wydaje ci sie że troche poćwiczyłes , zrobiłes mase na frytkach z majonezem i jestes królem siłowni a nie jestes, jestes tępą dzida która stawia gainery na równi z żarciem. Spłoń w piekle Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 masz oklep parówo za brak wiedzy i bycie parówą. pyskuj pyskuj zas,rańcu Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Od kogo? Ze starą przyjedziesz pajacu? Edytowane 13 Stycznia 2014 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 czyli nawet litra nie wypocisz ? jak mówiłem, trenujesz jak pi,zda ode mnie. przyjade sam. będziesz miał okazje pokazać jaki jesteś odważny Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ja tez sie mega poce na silce ;< Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 zrobiłes mase na frytkach z majonezem Nie żebym się czepiał,ale ty robiłeś na pyzach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) kazup To trzeba być odwaznym? Chyba masz za duże mniemanie o sobie Herkulesie, możesz być co najwyżej moją prawa ręką. Ale do walenia konia. Zluzuj poślady bo jestes kur.wa taki żałosny tym grożeniem przez internet że kompromitujesz siebie, twoja stara, twojego wujka i dwa pokolenia za sobą jesli o zgroza przedłużysz gatunek. Aż chce sie ciebie wyjąć z tego internetu i zaje.bac kopa tak żebys sie rozpadł ku.wa na atomy, i razem z woda strukturalna popłynął ściekami aż bys kur.wa wyszedł w zakopanym i w sewiku masorz by cie poskaładał spowrotem w całośc znajdując przy okazji po drodze jakiś mózg dla ciebie edit: ament Edytowane 13 Stycznia 2014 przez kanabis 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 żebys sie rozpadł ku.wa na atomy, i razem z woda strukturalna popłynął ściekami aż bys kur.wa wyszedł w zakopanym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 haha kanabis na każdej foci wyglądał jak ciołek troszke mięśnia reszta sam tłuszcz i ten poważny wyraz twarzy na tej pyzatej mordce.ale do sapania zawsze był pierwszy. co za nieudacznik. Aż chce sie ciebie wyjąć z tego internetu i zaje.bac kopa tak żebys sie rozpadł ku.wa na atomy będziesz miał okazje jaczes (pipi)o i ty brutusie ? nie mam z wodą strukturalną nic wspólnego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Pokaż swoją fotke jak mnie niszczysz, zamknij morde temu pyzatemu chłopcu mister dysolympia. Dawaj, jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 hehehe. nie. staniemy twarzą w twarz, będzie lepszy efekt. odliczam dni do czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 NO EXCUSES Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 No nie wiem kabi, ja jestem lepszym atleta od ciebie, a balbym sie z kazubem lac :< Niby po 4-5 ciosach padlby ze zmeczenia, ale jakby trafil... Ciezko. Obstawiam kazuba. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 On nic nie trenował, ja dwa lata boks, teraz spowrotem od pół roku. Nie boje sie hama. Bij , zabij. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Kazub sam ciagnal brone 3 sezony pod rzad. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Stary, szybkośc i technika spala, siła to nie wszystko. A każdy ogarnięty chłop od 85kilo wzwyż ma nokautujący cios. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ciagnal brone i rownoczesnie walczyl z cieniem jak kickboxer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi