Skocz do zawartości

Trening

Nsp

Rekomendowane odpowiedzi

Na dolegliwości związane z nadmiarem siedzenia na (pipi)e w pracy pomaga mi:

- bóle pleców: prostowanie pleców na ławce rzymskiej

- bóle kolan, uczucie opuchnięcia łydek: prostowanie nóg na maszynie siedząc, wyciskanie na łydki na maszynie

Na trening idę po wielu godzinach biurwowania, więc to praktycznie robię zawsze na starcie i od razu krew zaczyna krążyć w tych partiach.

Wykreśl zatem "się dotlenić" i rozważ trucht na bieżni w przepoconej siłowni;) Ewentualnie marsz 5-6km/h z nachyleniem pod górkę.

U mnie w mordowni trochę kiepsko o świeże powietrze, więc jak jest możliwość to sobie wentylator ustawiam. Do tego woda, muzyka, ewentualnie jeszcze wunderbauma sosnowego podwieszę i będzie jak w lesie <iks de>

Edytowane przez _Red_

czyli okiełznałeś, to super, ale 80% tego forum pisze spowrotem. a już prawie 100% pisze "z resztą" w każdym przypadku. jakieś 120% pisze "mógł by miał by". przecinki po i widze cały czas. ale wystarczy napisać rzycie i żeka i zatłuką jak psa. potem są dylematy kto potrafi pisać, a kto nie.

zrobiłem sobie dziś po tej prawie miesięcznej przerwie godzinny FBW (po jednym cwiczeniu na każdą partię) i choc było ciężko nawet przy dosc obciętych ciężarach, to pod koniec treningu organizm był tak naładowany hormonami, że czułem się jak na naprawdę dobrym haju (zasługa miesięcznej przerwy, czy wszystkich partii na jednym treningu?)

siłownia GOTY

Edytowane przez maciucha
  • Plusik 1

Jeszcze nigdy mnie nie zamroczyło na siłowni ale często nawet między seriami latają mi przed oczami białe kropki.

nie obraź się........albo sie obraź, jak chcesz, ale to by znaczyło, że słabo dajesz 

zdażało się po martwym, lub przysiadach, że trzeba było przykucnąć czy się podeprzeć i przywrócić kontakt z bazą. normalne

no jechałem ostatnie pół roku na mocnym zmęczeniu (praktycznie zero wolnych dni w tygodniu, 5-6h snu) i nawet jeśli jako tako dawałem radę, to organizm pokazał mi wielkiego fakasa

jeszcze rok temu mogłem wyjsc na luziku na koszuli na 10 minut na dwór przy -10'C i nawet kataru potem nie miałem, ale jak widac brak odpoczynku potrafi wszystko diametralnie zmienic :(

Hej, jaki utrzymywać trenning, jeśli zamierzam 3-4 w tygodniu grac w kosza powiedzmy po 1-2 godziny? (zależy czy bedzie ekipa do grania;) )

Z koszykówką miałem wiele więcej do czynienia niż z siłownią, no i przyznam, że o wiele bardziej mnie jara. Na ten czas, co ćwiczyłem w domu, nie grałem.

Udało się przytyć, bagatela, 4 kilogramy, także teraz nie chciałbym tego stracić. Zapewne dietę muszę trzymać, przypadkiem nie będę musiał więcej jeszcze jesc? nie chce w miesiac stracic tego, co wypracowalem przez ostatnie 3 ;/

nie chcialbym stracic masy wypracowanej teraz. skromnie,bo skromnie, ale jak na mnie to i tak dobrze - nigdy wczesniej nie wazylem 73 : p 

dlatego do grania chcialbym cos dolozyc tak, aby nie spasc z wagi. 

zawsze jak grywalem to bylem patyczakiem, 66-68 maks. 

a i tez z kondycja nie jest dobrze, wiec boje sie, ze od wybiegania moge schudnac szybko ;/

zazywam bialeczko, moge jeszcze cos dokupic.