Skocz do zawartości

Trening

Nsp

Rekomendowane odpowiedzi

nie chcialbym stracic masy wypracowanej teraz. skromnie,bo skromnie, ale jak na mnie to i tak dobrze - nigdy wczesniej nie wazylem 73 : p 

dlatego do grania chcialbym cos dolozyc tak, aby nie spasc z wagi. 

zawsze jak grywalem to bylem patyczakiem, 66-68 maks. 

a i tez z kondycja nie jest dobrze, wiec boje sie, ze od wybiegania moge schudnac szybko ;/

zazywam bialeczko, moge jeszcze cos dokupic.

kup sobie jakieś bcaa

• Plusik 1

Schudniesz jak będziesz miał ujemny bilans kaloryczny a jesli będziesz chodził na tego kosza to na logike zwiększysz swój wydatek energetyczny a co za tym idzie będziesz musiał więcej jeść żeby trzymac stałą wagę. A bcaa pomoże ci chronić mięśnie przed spadkami. Choć na moje oko troche za bardzo sie przejmujesz bo chyba nie bedziesz ganiał niewiadomo ile dziennie za tą piłką

• Plusik 1

Litwin, a jesli bede dalej trzymal miche + bialko + bcaa i izotoniki, to nie schudne tak? ;p czy cos jeszcze? bo nie dam rady chyba 3x fbw jak teraz + jeszcze kosz.

Jakbyś 3mał michę na 100% to ci żadne suple nie potrzebne,natomiast mało kto ma tak dopiętą dietę,nawet kulturyści mają odstępstwa.Izotonik nawodni,ale też cukry zawarte w nim działają antykatabolicznie,organizm się żywi nimi a nie mięśniami,także jak ja bym miał wybierać to brałbym carbo i robił sobie z niego izotonika.

• Plusik 1

Jeszcze nigdy mnie nie zamroczyło na siłowni ale często nawet między seriami latają mi przed oczami białe kropki.

nie obraź się........albo sie obraź, jak chcesz, ale to by znaczyło, że słabo dajesz 

Ehe, dawaj dalej "mocno" jeszcze pare lat, a potem idz do okulisty xD

ale rozgrzewasz się przed tymi maxami ? to znaczy wiesz, jakieś szybkie kardio i dynamiczne rozciąganie do podniesienia temperatury, z 15 ruchów samą sztangą, pare minut odpoczynku i kocentracji na wyrównanie, potem piramida na 2-3 ruchy (od 50 do 100 powiedzmy) no i 130

chyba że podchodzisz na koniec treningu, ale to byłoby głupie co nie 

Edytowane przez Kazub

no powiem Wam, że organizm przyklęknął trochę przez parę dni, wczoraj był pierwszy dzień, kiedy było w miarę ok. 

Widać nie mam już 22 lat - staram się biegać 3 razy w tygodniu około 30 minut tempem 6min/km

Do tego kończę trzeci tydzień 6 Weidera i robię około 150~200 pompek dziennie i czuję zmęczenie. Nie chodzi o ból mięśni, bo to znam, chodzi o to, że zasypiam o 22, o to, że ciężko się wstaje o tej 6 rano i o to, że potrzebuję już więcej czasu na regenerację.

Do tego jeszcze obciąłem kalorie do 2500 dziennie.

Wydawało mi się to wszystko niczym - co to jest, trochę pobiegać, wieczorem pompeczki i brzuszeczki, potem kakaoko i kapcioszki i relax, myślałem, że spokojnie dopyerdolę do tego przerzucanie żelaza, tymczasem lekki zonk. Organizm jest już po pierwszym szoku, liczę, że teraz będzie tylko lepiej. 

Edytowane przez waldusthecyc