El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Seria gigant http://www.kfd.pl/gigant-serie-22245.html/ Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 wg. podania danych wzrostu i wagi (182cm / 72kg) do nike+ przy bieganiu liczy kalorie tak (nie wiem czy dobrze): 1,133 Calories - 6'01" Avg Pace - 1:30:36 Duration - RAN 15.0 KM 812 Calories - 5'53" Avg Pace - 1:03:33 Duration - RAN 10.8 KM 393 Calories - 5'18" Avg Pace - 27:40 Duration - RAN 5.2 KM czy się to mniej więcej zgadza jakoś? patrząc na to 600 kalorii w 30 minut biegu dla kogoś bardziej "pro" nie powinno być wyczynem. No tak ale jak będziesz zapjerdalał to raczej te kalorie popalisz z glikogenu aniżeli tłuszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Może nieprawidłowo to nazywam, ale chodziło mi o to co na załączonej grafice (szukałem jako "pompki na poręczach"). Z pewnością czuję tricepsy po takim ćwiczeniu. Jakie ćwiczenie zatem miałeś na myśli (w celu pobudzania klaty?) edyta: O, a tu nazywają to zamiennie z tego co widzę. Redziol to są pompki szwedzkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ja ostatnio zrobiłem po treningu 12 razy z 20 kg u pasa,tak by się sprawdzić.Robił ktoś z was 3 ich wariant?Pochylacie się do przodu,podciągacie nogi do klatki i robicie pompki,mega męczące,ale super rozrywa klatę,mogę zrobić filmik jak to się robi jakby ktoś chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) ja cycki ładnie wyrobiłem, gorzej z brzuchem i bokami. Nogi jeszcze chciałbym dobrze wzmocnić co by żona przez chwilę nie pomyślała o rozwodziku. Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez _M_ Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ja ostatnio zrobiłem po treningu 12 razy z 20 kg u pasa,tak by się sprawdzić.Robił ktoś z was 3 ich wariant?Pochylacie się do przodu,podciągacie nogi do klatki i robicie pompki,mega męczące,ale super rozrywa klatę,mogę zrobić filmik jak to się robi jakby ktoś chciał. Masz na mysli takie cos? Jak jestes twardy to zrob tak ;> Tzw koreanskie dipy. Jak za ciezko to : Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Coś bardziej jak ta pierwsza fotka,tylko nogi dociśnięte do klaty,dzisiaj spróbuję zrobić filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Jak jestes twardy to zrob tak ;> Tzw koreanskie dipy. Koreańskie dipy na wypongu, wcale nie trudne do zrobienia, a bardzo dobrze "wchodzą". Natomiast rosyjskie... :> Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Redziol to są pompki szwedzkie. sam jesteś szweDZki. poręcze do pompek są nazywane potocznie szwedkami, od kul rehabilitacyjnych .Robił ktoś z was 3 ich wariant?Pochylacie się do przodu,podciągacie nogi do klatki i robicie pompki no ja tak robie, pisałem przecież Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Chodziło mi mniej więcej o takie pompki,przy pierwszej mną zarzuciło ale później już ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zakladaj kanał na yt i omawiaj ćwiczenia. Będzie blog, kasa, własna linia odżywek... A swoją drogą jednej bym tak nie zrobił i przy pierwszej próbie na ostry dyżur na sto procent! Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Bylem dzisiaj na silowni i spotkalem chlopaczka ok 2 lat mlodszego ode mnie. Ok 184cm wzrostu, kiedys byl mojej budowy. Ni chudy, nie gruby, taki chlopek roztropek.Jak go dzisiaj w szatni zobaczylem to zglupialem, jedynie rozmiar buta mu mu sie nie zmienil.. Pied0lne bydle strasznie, plecy jak moje i kanabisa razem, lapy solidne, brzuch ladny, nogi znosne ale klata... To jest wlasnie to, co bys nie zrobil to i tak bedziesz wygladac miernie, wbijesz cos w siebie i w 2 lata robisz progres ktory gniecie jajca innym.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Chodziło mi mniej więcej o takie pompki no wiem. tak robie tylko nie krzyżuje nóg Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 To jest wlasnie to, co bys nie zrobil to i tak bedziesz wygladac miernie, wbijesz cos w siebie i w 2 lata robisz progres ktory gniecie jajca innym.. To dawaj na próby wątrobowe i inne badania i szykuj pompkę z zestawem igieł. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Redziol to są pompki szwedzkie. sam jesteś szweDZki. poręcze do pompek są nazywane potocznie szwedkami, od kul rehabilitacyjnych .Robił ktoś z was 3 ich wariant?Pochylacie się do przodu,podciągacie nogi do klatki i robicie pompki no ja tak robie, pisałem przecież a nie szwecki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ktos chodzi na crossfit? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Chodzilem przez 3 miesiace, ale jednak wole 'tradycyjna' silownie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zostań przy normalnych ćwiczeniach, żelazie i nie wbijaj sie w to środowisko zretardziałego pseudo-sportu http://www.dailymotion.com/video/x22p3g0_deadlifts-from-the-washed-up-loser-olympics_fun Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Fajna sprawa przy redukcji dla tych, ktorzy rzygaja biezniami/orbitrekami itp.No ale formy na tym nie zrobisz.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ktos chodzi na crossfit? Ja się zastanawiam czy nie przejść w tą formułę na przyszły rok. Wronerro ale jaką formę masz na myśli? Zaawansowani cross-fitowcy wyglądają naprawdę solidnie. To w końcu połączenie ćwiczeń dynamicznych ze statycznymi. Może nie zbudujesz na tym jakieś ultrasiły ale wytrzymałościowo i kondycyjnie jak najbardziej. Ja mam ponad trzy lata stażu na siłowni, więc czemu za rok nie przejść na cross-fit skoro mam już pod to podstawy? To jest nieodpowiednie dla osób, które od razu się za to biorą, bez żadnej bazy mięśniowej i siłowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Red, szacuneczek, 3 miesiące.. Dla mnie ktoś, kto trenuje to ponad rok, to nie człowiek, a robot-maszyna ; ] Wczoraj byłem w ramach darmowych zajeć wprowadzających. Poza mną przyszły 3 osoby, całość trwała ok. 2h. Mówiąc krótko, w życiu się tak nie zmeczylem. Pod koniec myślałem, że się pozygam, ale to chyba wina szybkiego obiadu. Fajni ludzie, spoko atmosfera, ćwiczenia proste, aczkolwiek w ilosciach i serii dużej, co wyszło na koniec, gdzie ostatnie podciągnięcia były nieludzkim wysiłkiem. Zastanawiam się co dalej... Podoba mi się to nawet, ale raz, że mam dosyć daleko do kwatery (30 min na rowerze), a dwa, że jest to drogie - 2 wejścia w tyg kosztują 130 zł, 3 chyba 150 zł. A do tego jeszcze odpowiednie żarcie i jakieś odżywki.. Nie na studencka kieszeń. Rozsądniej byloby już wykupić karnet na siłke (chyba 80 zł, a co zostanie to na żarlo czy basen) i tam pochodzic, przemóc się i iść, po roku-dwóch sprobować na nowo crossa. Widocznie jestem za slaby na takie ekstremum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Wole zrobić obwód,to taki crossfit. Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 A ja wolałbym zapisać się na kick boxing niż łazić na cross shit a w domu pomachać hantelkami. Na pewno lepiej bym na tym wyszedł i taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ja myślę od września o boksie,bo u mnie na siłce jest ogarnięty kolo,przyda mi się jakbym chciał na zlot jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ja myślę od września o boksie,bo u mnie na siłce jest ogarnięty kolo,przyda mi się jakbym chciał na zlot jechać. To na początku odpuść siłkę, postaw na szybkość. Nie wiem jak trenujesz na siłowni - czy siłowo, czy wytrzymałościowo czy typowo na sylwetkę. Wtedy wali obwodówki a w boksie bardzo ważna jest praca nóg, więc nie ma co ich na początku katować ciężarem. Ja jadę od trzech lat na całym ciele i powoli się zastanawiam nad przejściem na split. Co doradzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi