Opublikowano 13 września 201410 l Dobra ta galaretka? Ogólnie najlepszym posiłkiem to dla mnie jest śniadanie (placek z płatków wraz z owocami to istna petarda) ale zastąpienie ryżu owsianką na cały dzień to chyba kiepski pomysł. Z czego te omlety robisz? Bardzo dobra, mam 3 opakowania bo sie chyba (pipi)li i zamiast 2 wysali 3 4g nialka na 200ml wody wychodzi, nie za slodka, dobry zapychacz. Polecam szczegolnie na low carbie. Omlety robie z 3-4 jajcow + troche pomidora + troche jakiejs szynki + troche sera zoltego Tak wychodzi ok: B/T/W -> 40/23/3 O której godzinie trenujesz wronero? Trenuje 19/20, trening ok 55-65min + czasem sauna + czasem z jakims ketlem sie pobawie a tu pobiegam na biezni czy orbitreku, czasami jakiegos planka zrobie.
Opublikowano 13 września 201410 l A no widzisz, ja trenuje rano bo potem nie mam czasu wiec to by sie u mnie nie sprawdziło Ale jak zmienie pore cwiczen to moze i bym sprobowal, w sumie zawsze po treningu jak troche oszukam diete i naładuje sie weglami na drugi dzien jakis taki bardziej nabirty sie czuje
Opublikowano 14 września 201410 l Filmik z dzisiaj,robiłem tą próbę po nogach,myślę ze dałbym radę z 60 kg,może za tydzień się na to szarpnę przed kopytami:
Opublikowano 14 września 201410 l trochę dziwnie to wygląda, może dlatego tak mi się wydaje, że jeszcze siebie nie oglądałem jak robię pompki na poręczach. W sensie, że nie schodzisz za nisko. Z 60kg u pasa to wielki szacun swoją drogą to moje ulubione ćwiczenie
Opublikowano 15 września 201410 l trochę dziwnie to wygląda, może dlatego tak mi się wydaje, że jeszcze siebie nie oglądałem jak robię pompki na poręczach. W sensie, że nie schodzisz za nisko. Z 60kg u pasa to wielki szacun swoją drogą to moje ulubione ćwiczenie 40 a napisałem ze za tydzień 60 spróbuje Jak mam niżej schodzić,kąt 90 stopni był zawsze,często i tak schodziłem niżej.
Opublikowano 15 września 201410 l Na sucho zrobiłbym może osiem. Litwin dobry łobuz z ciebie. Kanabis wrzucaj film jak napierasz na siłce i będzie beef na miarę spartakusa bez słownych potyczek.
Opublikowano 16 września 201410 l 6ty dzien dzisiaj jak robie ten carb nite. Ogolnie poki co mega prze(pipi)ane. Czuje sie beznadziejnie, wszystko mnie drazni, poce sie jeszcze wiecej niz zawsze ( normalnie juz ze mnie leci jak z dziwki w kosciele). Ciezko z przepisami ogolnie. Troszke moglem sobie to zaplanowac, a nie wskoczylem z dnia na dzien. Wiec improwizuje. Czekam do soboty, bo wtedy wyzerka
Opublikowano 16 września 201410 l Ja miałem tak samo przez pierwsze 4 tygodnie jak nagle obciąłem cukry.Ostatnio czytałem ze cukier uaktywnia te same szlaki nagrody w mózgu co nikotyna czy kokaina,dlatego tak ciężko go rzucić.
Opublikowano 16 września 201410 l 6ty dzien dzisiaj jak robie ten carb nite. Ogolnie poki co mega prze(pipi)ane. Czuje sie beznadziejnie, wszystko mnie drazni, poce sie jeszcze wiecej niz zawsze ( normalnie juz ze mnie leci jak z dziwki w kosciele). Ciezko z przepisami ogolnie. Troszke moglem sobie to zaplanowac, a nie wskoczylem z dnia na dzien. Wiec improwizuje. Czekam do soboty, bo wtedy wyzerka zaopatrz sie w galaretke od kfd, idealna na napady glodu/slodkosci :F
Opublikowano 16 września 201410 l Na sucho zrobiłbym może osiem. Litwin dobry łobuz z ciebie. Kanabis wrzucaj film jak napierasz na siłce i będzie beef na miarę spartakusa bez słownych potyczek. Ok , ale nie robie pompek na poręczach
Opublikowano 16 września 201410 l No są też inne urządzenia / przyrządy więc z pewnością coś by się znalazło. Ej chłopaki, to była taka luźna sugestia no. Żyjcie w pokoju, make peace love ekstazi itd.
Opublikowano 16 września 201410 l Na sucho zrobiłbym może osiem. Litwin dobry łobuz z ciebie. Kanabis wrzucaj film jak napierasz na siłce i będzie beef na miarę spartakusa bez słownych potyczek. Ok , ale nie robie pompek na poręczach Czyli JJ masz odpowiedź ile by zrobił
Opublikowano 16 września 201410 l 6ty dzien dzisiaj jak robie ten carb nite. Ogolnie poki co mega prze(pipi)ane. Czuje sie beznadziejnie, wszystko mnie drazni, poce sie jeszcze wiecej niz zawsze ( normalnie juz ze mnie leci jak z dziwki w kosciele). Ciezko z przepisami ogolnie. Troszke moglem sobie to zaplanowac, a nie wskoczylem z dnia na dzien. Wiec improwizuje. Czekam do soboty, bo wtedy wyzerka zaopatrz sie w galaretke od kfd, idealna na napady glodu/slodkosci :F Nie mieszkam w PL, ale jak mam ochote na cos slodkiego to biore tabletke slodzika hehe. Ogolnie dzis juz lepiej. Dobrze pojadlem. W ogole troszke dziwnie bez chleba. No bo jak to sama jajecznice zrec co nie? A z drugiej strony piers z kurczaka z boczkiem i serem. No ku.rwa!!!
Opublikowano 16 września 201410 l Dzis mialem hehe z serem zoltym i orzechami! W sobote mam pierwszy carb nite wiec juz jakos doczekam, szkoda by bylo tych dni. Podrukowalem w ch.uj przepisow wiec na nowy tydzien bedzie wporzo, choc sa one raczej pod amerykanski rynek, to pewnie cos sie uda zmnontowac.
Opublikowano 16 września 201410 l Ja na noc zjadam garść orzechów włoskich,trochę pestek dyni i 2 jajka na twardo,teraz zamiennie jem warzywa i piersi.
Opublikowano 17 września 201410 l Nie lubie DNT bo wtedy musze siedziec na vlc i to mnie drazni, ale w DT to jest bajeczka !Po treningu bialeczko ide sie myc, (pipi) cokolwiek, banan na droge, wpadam do domu i leci ryz z cynamonem i troche twarogu, krazki ryzowe z czekolada.Zyc nie umierac, ale potem przychodzi takie dzisiaj i jest dyntka ;[
Opublikowano 19 września 201410 l Lece już drugi tydzien PHATa (trening prawie identyczny do tego ---> http://www.kfd.pl/phat-power-hypertrophy-adaptive-training-206511.html/ ) i powiem wam, że jest mega rzeźnik. Ostre założenia, żeby w dni siłowe dokładać ciężar - bezwzględnie zawsze (!!) i do tego ciężkie i intensywne dni hipertroficzne. Jest co robić - polecam.
Opublikowano 19 września 201410 l jst spoko ale za czesto, ja np moge 3x w dni robocze i max 1x w weekend.Za 2 tyg wracam do HST i wyciagam z CBL wszystko co najlepsze :F
Opublikowano 20 września 201410 l No 5 dni w tygodniu trzeba chodzić. Normalnie chodze 4, więc jakoś dałem rade dorzucić ten dodatkowy trening.
Opublikowano 20 września 201410 l Swego czasu Wronerro polecał ten system i jest b.efektywny. Robię właśnie opcję czterodniową. Oryginał był na trzy chyba?