Skocz do zawartości

Trening

Nsp

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Tutaj jest fajny trening cardio, który w sumie można by podciągnąć pod bieganie w miejscu (może ktoś się ucieszy). Od siebie dodam, że jest bardzo wytężający :). Dodatkowym atutem jest zdrowa dziewucha jako trener.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

powodzenia z ta 6w. Ja robilem 2 razy i 2 razy okolo 20 dnia sie zatrzymalem.

meczacy i pozniej czasochlonny jest ten trening,ale warto sie pomeczyc bo efekty jak najbardziej sa :)

mysle,ze juz po 5 dniu zauwazysz efekty.

Edytowane przez Damian.
Opublikowano (edytowane)

Hmm nigdy nie interesowałem sie ćwiczeniami na brzuch i mam pytanie. W czym ten ABS2 (czy jak go zwał) jest lepszy od tego w6 jak ktoś ma ok rozwinięty brzuch bez sadła (czyli dla kogoś kto nie musi nic spalać)?

I czy przy w6 nie ma jakiś skutków ubocznych skoro robi się to dzień w dzień po kilkadziesiąt minut:d?

Edytowane przez CheeseOfTheDay
Gość yaczes
Opublikowano

a6w spala miesnie, a nie tluszcz. ABSII to bardzo dobry, przemyslany plan treningowy.

Opublikowano

Umówmy sie tak, że ani ABS ani 6w nie spala ani miesni ani tłuszczu. ABS jest lepszy na mase, w6 utwardza mieśnie i umacnia brzuch.

Chyba ze bardzo sie myle to mnie poprawcie

Gość yaczes
Opublikowano

Jakim cudem A6W moze NIE spalac miesni? Jak mozesz sie nie przetrenowac na.pi.er.dal.ajac hardkorowe brzuszki dzien w dzien?

Umowmy sie - a6w jest za(pipi)ista jak lecisz na deca-durabolinie i winstrolu.

Opublikowano

Kiedyś dzięki A6W wygrałem konkurs brzuszków w szkole na "dzień sportu", były różne tam konkurencję jak podciąganie itepe, ale ja jako, że leciałem A6W akurat to mówię spróbuje - no i wygrałem :D

Weider ma moc, ale tak jak wszyscy mówią - ABS 2 jest o wiele bardziej przemyślany i ogólnie lepszy, w Weiderze nie ćwiczy się też niektórych partii mięśni z tego co wiem, natomiast w ABSie wsio po kolei.

Opublikowano
Jakim cudem A6W moze NIE spalac miesni? Jak mozesz sie nie przetrenowac na.pi.er.dal.ajac hardkorowe brzuszki dzien w dzien?

Przecież w a6w nie chodzi o napierdalanie brzuszków tylko o stopniowe napinanie mieśni*.

*Tak mi pakerzy na pakerni tłumaczyli

Jaki byłby sens w cwiczeniach na spalanie mięsni?

Gość yaczes
Opublikowano

I co? I co VerB? Myslisz, ze wpadniesz sobie tutaj raz na pol roku, podzielisz sie madrosciami i juz jest wszystko ok? Nie jest. Jest z.a.j.e.b.i.s.c.i.e k.u.r.w.a daleko od ok. Zrobie z ciebie takiego kotleta, ze od samych siniakow przybedzie ci 5 kg masy.

:F

Opublikowano

Po miesiącu ćwiczeń na ciężarach nie widzę żadnej różnicy w budowie swojego ciała ;(

Widocznie masz zły trening, dietę lub się (pipi)sz. U mnie różnica była widoczna.