Gość Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Jednego ciezaru nie podniesiesz, ktory ja podniose bez zadnego wysilku. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 (edytowane) Fafika kazuba? Edytowane 2 kwietnia 2014 przez Dave Czezky Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Jezuuu, normalnie scisla czolowka na MR.O Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Jednego ciezaru nie podniesiesz, ktory ja podniose bez zadnego wysilku. Myślałem ze ciężaru sławy Cytuj
maciucha 11 650 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 (edytowane) Gra warta świeczki Maciek, przyznaj. A podobno Kazub przerzucał żelastwo jak ja mleko nosem wciągałem. Wasz kolejny fałszywy bóg Maciucha od kiedy zacząłeś ćwiczyć systematycznie? Bez spiny po prostu chce mieć porównanie z kimś, bo ja tak systematycznie w maju bedzie rok ty chyba więcej troche czy nie? Systematycznie, choc na początku mocno nieudolnie, od przełomu marca/kwietnia zeszłego roku. Najlepiej wyglądałem gdzieś w okolicach grudnia. Od stycznia uciąłem kalorie bo tłuszcz złapałem na brzuchu i nie mieściłem się w spodnie. Potem niestety z braku czasu musiałem obciąc treningi (2/3 tygodniowo). No a teraz ostatnio dopadło mnie choróbsko i w 6 dni kiedy jadłem dziennie kilka biszkoptów, kisiel i banana schudłem prawie 3kg. Nie wiem ile uzupełnia się woda w organizmie ale dziś już chyba 4 dzień jak jem w miare normalnie, a waga niestety rano wciąż pokazuje 84kg (w grudniu 91kg) . No ale się nie poddaje i od połowy maja ruszam na pełnej (pipi)ie, tym razem już nie w domu, tylko na siłowni Edytowane 2 kwietnia 2014 przez maciucha Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 (edytowane) wielkie dzięki kuba za usunięcie posta. zero ataku, wyzwisk, no ale kończymy i chuy, jestem w plecy. mogłeś do offtopa przenieść. no grunt, że został fafik kazuba i oesu mr olimpia Edytowane 2 kwietnia 2014 przez Kazub Cytuj
QBH 246 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 luzik;). nie usunąłem, ciągle jest, ja wiem, że zero ataku, ale kanabisowi pewnie by sie nie spodobało stwierdzenie, że jaja mu urwało:). kończymy i (pipi). a do offtopa w sumie mogłem przenieść wszystko, tylko po co?? Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 jakby się zagrzał, to byś edytował czy tam skasował. ten post był dla mnie ważny i myśle, że miałem dużo racji. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Nie miałes nic racji. Jak zwykle. Ok, dzięki maciucha za odpowiedź. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Opublikowano 3 kwietnia 2014 (edytowane) Od stycznia uciąłem kalorie bo tłuszcz złapałem na brzuchu i nie mieściłem się w spodnie. tylko pamiętaj, że tak zwany gorset, czyli mięśnie brzucha oraz pleców też cie poszerzają (zwłaszcza po martwym i siadach). daaawno temu, kiedy byłem młodszy od ciebie, to skoczyłem z 75 do prawie 90 i nie dopinałem starych spodni mimo, że tłuszczu ledwo co przybyło (metabolim za młodu - super sprawa). chodzi o to, że obwód pasa nie określi ci dokładnie, po intensywnych przyrostach, ile tego tłuszczu przybyło. No ale się nie poddaje i od połowy maja ruszam na pełnej (pipi)ie, tym razem już nie w domu, tylko na siłowni to poczujesz różnice. wejdź troche na maszyny, zwłaszcza klatke urozmaicisz (butterfly, wyciągi, poręcze, hammery) Edytowane 3 kwietnia 2014 przez Kazub Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Koledzy no musze wrzucić dla porównania. To ten kolezka wrzucił na fejsa co mu załatwiałem dopalacze. No i niech ktos powie że to nie są skróty Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 w grudniu miał dziare na lewej ręce, a w kwietniu na prawej Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Lustro. Nie bede owijal w bawelne ze stterydy to nnie jest TYLKO dodatek a reszta to ciezka praca. Kumpel w robocie na towarze jest nabity jak skala, miecho widac tak za(pipi)iscie ze ja nie osiagnalem tego efektu przez 3 lata ostrego tyrania. Dobra, gen genem ale towar robi swoje. Dziekuje, dobranoc. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 No kobik racja, ja jak ostatnio fote tego gościa zobaczyłem to normalnie jestem w szoku. Zero fatu, same czyste mięcho dobrej jakości. Wiedziałem że koks daje rade ale żeby az tak w tak krótkim czasie, masakra. To samo mu napisałem że w kilka miechów pare lat siłki na sucho zrobił. Ciekawe jak bedzie ze spadkami, bo skutków ubocznych jak narazie nul. Ja pier.dole w sumie to on miesiąc dopiero bierze, toć to w lustrze sie chyba rośnie Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Ale myślicie że on tak od samego towaru urósł?Jakby nie miał dopiętej diety to by tak nie wyglądał,koks zwiększa przyswajanie substancji pokarmowych,jakby dieta była słaba to z czego miałby mięśnie budować,do tego ma więcej glikogenu to i cięższe treningi robi,koks uaktywnia pewne szlaki ale czy my z tego skorzystamy,czy wystarczy nam opuchlizna to inna sprawa.Zresztą zobaczymy ile z tego kolesia zostanie po cyklu,bo na nim to bajka,później jak nie ogarnie sytuacji to kortyzol go wciągnie. 1 Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 (edytowane) Akurat to co wrzucił kanabis nie świadczy o tym że koleś jakoś specjalnie zapyerdala.W rok na dobrym koksie z dobrą dietą i treningami wydaje mi się że dużo więcej można zrobić.Po za tym branie koksu na początku jest moim zdaniem pójściem na łatwizne. Co innego po kilku latach stażu gdzie te efekty już nie są tak dobre jak na początku. Edytowane 19 kwietnia 2014 przez szarku123 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Z tego jaki typ zycia prowadzi to nijak ma sie do tego co mowisz Litwin dieta? Zdrowy tryb? Nic z tego. Po prostu je, laduje koks i nabija sie miesien prxy zachowaniu talii jak osa. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Po za tym branie koksu na początku jest moim zdaniem pójściem na łatwizne. Co innego po kilku latach stażu gdzie te efekty już nie są tak dobre jak na początku. a ph? Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Po za tym branie koksu na początku jest moim zdaniem pójściem na łatwizne. Co innego po kilku latach stażu gdzie te efekty już nie są tak dobre jak na początku. a ph? Mimo że słabsze to moim zdaniem jeszcze większa głupota .Z tego co się orientuje ładnie ryją wątrobę a efekty w porównaniu do koksu mierne. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Przyrosty po ph są nie trwałe,wiadomo że nie powinno się koksić na początku,bo trzeba mieć"bazę" z której będziemy nadbudowywać.Natomiast nie zgadzam się z kobikiem,nie wystarczy tylko jeść,by nabić mięcho,do tego nie wymienił treningu,to tak jakby mięśnie same rosły od koksu. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Nie uwierze, ze w takim czasie jechal bez diety i bez ciezkich sesji na silowni. Chyba, ze koks juz doszedl do takiego levelu przyspieszenia wzrostu miesni. Zestarzalem sie i nie interesuje sie juz tak chemia jak kiedys. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Ja pier.dole w sumie to on miesiąc dopiero bierze, toć to w lustrze sie chyba rośnie miesiąc. w miesiąc nie ukręcisz z gó,vna tego co on ukręcił, nawet na najlepszym towarze świata. w 3 miesiące tak, ale musiał dobrze cisnąć i jakoś jeść. nawet bez dopiętej diety, ale byle góvna też nie jadł, węgli i białla musiał dostarczać. na sterydach można robić zaskakujące wyniki, ale nie polecam wierzyć w cuda lustro.....trzyma telefon na lewym zdjęciu......nie popisałem sie Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Bliżej się przyjrzałem(poprzednio miniaturki),wydaje mi się że tutaj sprawcą zamieszania jest postawa,w "most muscular" zawsze człowiek wydaje się mniejszy,barki tracą na pękatości bo nie są przy ciele tylko przed nim,ta nowa postawa bardziej"przy ciele" i dlatego się wydaje że taki progres. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 (edytowane) Akurat to co wrzucił kanabis nie świadczy o tym że koleś jakoś specjalnie zapyerdala.W rok na dobrym koksie z dobrą dietą i treningami wydaje mi się że dużo więcej można zrobić.Po za tym branie koksu na początku jest moim zdaniem pójściem na łatwizne. Co innego po kilku latach stażu gdzie te efekty już nie są tak dobre jak na początku. No ale tutaj jest postęp 5 miesięcy w tym z braniem koksu miesiąc. I zna sie i na treningu i na diecie. Tyle że był zielony w kwestii koksu bo go to nie interesowało wczesniej. W sumie tak jak ja, nie znam sie na koksie bo i po ch.uj mi to wiedziec skoro nie mam zamiaru z niego korzystać Edytowane 19 kwietnia 2014 przez kanabis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi