Skocz do zawartości

Doping

L@sk@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koks jest nie mierzalny,bo bez diety da opuchliznę,a z nią daje spektakularne wyniki,więc nie można napisać że daje 70% sukcesu,dlatego mówi się że to dieta daje 70%,bo to baza,bez niej nie ma nic.Nawet jak masz super szybki samochód,to nie wykorzystasz jego potencjału lejąc w niego słabe paliwo.

Opublikowano

Moim zdaniem trafne,bo jak słabe jakościowo jest paliwo to pierdyknie silnik,jak nie wszystko będzie ok i parametry się zachowa.

Glupie porownanie imo ;)

Debilizmem jest wbijac i nic z tego nie miec. W sensie nie startowac w zawodach itd.

Dla mnie to jest bez sensu,a jak wbijasz i startujesz to zawsze wygrywasz?Ilu jest takich co ocierają się o końcowe lokaty?Debilizm to jest wbijać i nie mieć pojęcia o środku,który się sobie wstrzykuje.

Opublikowano

W takim razie, szacun dla goscia który na soku daje z siebie 100 procent, a beka z wieprza, który do metki wcina hamburgera i cwiczy bajseps i klate po 3 razy w tygodniu.

Panowie, kiedy zapanuje zgoda w tym grupowcu? Chyba wam testosteron "udeża" i wydziela sie atmosfera samczej dominacji.

Opublikowano

Ja miałem w zawodówce kolegę(chyba 1996 rok),który wziął metkę i nie ćwiczył,bo mu kumpel powiedział że od tego mięśnie rosną ;) Skutek wszystkim chyba znany,wielki bojler z przodu(metka pomogła,nakręciła apetyt i wrzucał śmieci)

Opublikowano

Moim zdaniem trafne,bo jak słabe jakościowo jest paliwo to pierdyknie silnik,jak nie wszystko będzie ok i parametry się zachowa.

Glupie porownanie imo ;)

Debilizmem jest wbijac i nic z tego nie miec. W sensie nie startowac w zawodach itd.

Dla mnie to jest bez sensu,a jak wbijasz i startujesz to zawsze wygrywasz?Ilu jest takich co ocierają się o końcowe lokaty?Debilizm to jest wbijać i nie mieć pojęcia o środku,który się sobie wstrzykuje.

Robic z siebie kaleke bo.. tak? Ok.

Opublikowano

kazdy przez te lata widzial jak typy ktorzy nie maja zadnego doswiadczenia, techniki i diety (no chyba ze dieta mozna nazwac wpieprzanie na maksa) wygladaja w 3 miesiace jak po 3 latach cwiczen.

Jaki jest kon kazdy widzi.

Opublikowano

Litwin najpierw pudlo zdobadz to bedzie to jakims wyznacznikiem specjalisty :) bo papierek zrobic moze kazdy.

Yaczes dobrze gada.

I vice versa,jak zdobędziesz papierek to pogadamy,bo na razie to widzę też tylko teoretyk jesteś.

Co do Yaczesa wypowiedzi to się zgadzam,tylko jak pisałem,ile im zostało z tego po cyklu?O to się wszystko rozbija,mało ludzi robi cykle dłuższe niż 8-10 tygodni a przez pierwsze 8 tygodni to głównie kumulowanie wody w mięśniach(dlatego podlany wygląd)aby stworzyć anaboliczne środowisko.

• Plusik 1
  • Minusik 1
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Rich nieźle wyglądał przy pełnym okablowaniu. Gdy zaczął się bardziej przyjaźnić z syntholem, jego sylwetka sporo straciła wg mnie. Wygląda jak napompowany balon. Dodatkowo przez fakt, że wstrzykuje sobie więcej botoksu niż trenu, jego kuriozalny wygląd otrzymuje mnożnik.

Pierwszy filmik całkiem zabawny.

Opublikowano (edytowane)

ech te romantyczne opowieści o walce z bólem. rysiu piana zapomniał yebnąć prosto z mostu, że sterydy pozwoliły jego mięśniom rozrosnąć się do nienaturalnych rozmiarów dzięki czemu wygląda jak postać z komiksu i jest po prostu kawałem mięcha nawożonym atomowym paliwem :reggie:     

Edytowane przez Kazub
Opublikowano

A ja podzielam co mówi,wiadomo też dzięki temu co maciucha udowodnił kilka dni temu że kokszę ;) ale zacząłem ćwiczyć nogi w zakresie 24 powtórzeń i to jest masakra,ból jest tak duży że nie idzie tego wytrzymać,dlatego każdy kto ma okazję niech spróbuje treningu okluzyjnego.