Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Koks jest nie mierzalny,bo bez diety da opuchliznę,a z nią daje spektakularne wyniki,więc nie można napisać że daje 70% sukcesu,dlatego mówi się że to dieta daje 70%,bo to baza,bez niej nie ma nic.Nawet jak masz super szybki samochód,to nie wykorzystasz jego potencjału lejąc w niego słabe paliwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Z tym ze 100% ludzi to indywidualna sprawa. Silnik mozna powielic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Glupie porownanie imo Nie ma co sobie zaprzatac glowy. I tak koksu nie dotkne bo nie mam potrzeby. Debilizmem jest wbijac i nic z tego nie miec. W sensie nie startowac w zawodach itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Moim zdaniem trafne,bo jak słabe jakościowo jest paliwo to pierdyknie silnik,jak nie wszystko będzie ok i parametry się zachowa. Glupie porownanie imo Debilizmem jest wbijac i nic z tego nie miec. W sensie nie startowac w zawodach itd. Dla mnie to jest bez sensu,a jak wbijasz i startujesz to zawsze wygrywasz?Ilu jest takich co ocierają się o końcowe lokaty?Debilizm to jest wbijać i nie mieć pojęcia o środku,który się sobie wstrzykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 W takim razie, szacun dla goscia który na soku daje z siebie 100 procent, a beka z wieprza, który do metki wcina hamburgera i cwiczy bajseps i klate po 3 razy w tygodniu.Panowie, kiedy zapanuje zgoda w tym grupowcu? Chyba wam testosteron "udeża" i wydziela sie atmosfera samczej dominacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ja miałem w zawodówce kolegę(chyba 1996 rok),który wziął metkę i nie ćwiczył,bo mu kumpel powiedział że od tego mięśnie rosną Skutek wszystkim chyba znany,wielki bojler z przodu(metka pomogła,nakręciła apetyt i wrzucał śmieci) Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ale waga rosła! Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ale nie wystarczył sam koks by mieć muskle. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 613 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 ale chłopaki wrzucajcie linki jak mówicie o kimś z sfd/kfd/whatever nie każdemu chce sie przeszukiwac tamte fora, a typa chetnie bym zobaczył Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Moim zdaniem trafne,bo jak słabe jakościowo jest paliwo to pierdyknie silnik,jak nie wszystko będzie ok i parametry się zachowa. Glupie porownanie imo Debilizmem jest wbijac i nic z tego nie miec. W sensie nie startowac w zawodach itd. Dla mnie to jest bez sensu,a jak wbijasz i startujesz to zawsze wygrywasz?Ilu jest takich co ocierają się o końcowe lokaty?Debilizm to jest wbijać i nie mieć pojęcia o środku,który się sobie wstrzykuje. Robic z siebie kaleke bo.. tak? Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Dobra ja kończę na ten temat,bo widzę samych specjalistów tutaj,pewnie z doświadczeniem i mi głupio z ich słusznymi racjami polemizować. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 kazdy przez te lata widzial jak typy ktorzy nie maja zadnego doswiadczenia, techniki i diety (no chyba ze dieta mozna nazwac wpieprzanie na maksa) wygladaja w 3 miesiace jak po 3 latach cwiczen. Jaki jest kon kazdy widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Litwin najpierw pudlo zdobadz to bedzie to jakims wyznacznikiem specjalisty bo papierek zrobic moze kazdy. Yaczes dobrze gada. Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez ChevChelios 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Litwin najpierw pudlo zdobadz to bedzie to jakims wyznacznikiem specjalisty bo papierek zrobic moze kazdy. Yaczes dobrze gada. I vice versa,jak zdobędziesz papierek to pogadamy,bo na razie to widzę też tylko teoretyk jesteś. Co do Yaczesa wypowiedzi to się zgadzam,tylko jak pisałem,ile im zostało z tego po cyklu?O to się wszystko rozbija,mało ludzi robi cykle dłuższe niż 8-10 tygodni a przez pierwsze 8 tygodni to głównie kumulowanie wody w mięśniach(dlatego podlany wygląd)aby stworzyć anaboliczne środowisko. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 https://www.youtube.com/watch?v=IVtfvpRD7K8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 535 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Rich nieźle wyglądał przy pełnym okablowaniu. Gdy zaczął się bardziej przyjaźnić z syntholem, jego sylwetka sporo straciła wg mnie. Wygląda jak napompowany balon. Dodatkowo przez fakt, że wstrzykuje sobie więcej botoksu niż trenu, jego kuriozalny wygląd otrzymuje mnożnik.Pierwszy filmik całkiem zabawny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) ech te romantyczne opowieści o walce z bólem. rysiu piana zapomniał yebnąć prosto z mostu, że sterydy pozwoliły jego mięśniom rozrosnąć się do nienaturalnych rozmiarów dzięki czemu wygląda jak postać z komiksu i jest po prostu kawałem mięcha nawożonym atomowym paliwem Edytowane 24 Listopada 2014 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Kazub, weź zmien ręke bo zaczynasz strasznie gwiazdorzyć, serio. Albo zmien te dark souls na cos latwiejszego Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 A ja podzielam co mówi,wiadomo też dzięki temu co maciucha udowodnił kilka dni temu że kokszę ale zacząłem ćwiczyć nogi w zakresie 24 powtórzeń i to jest masakra,ból jest tak duży że nie idzie tego wytrzymać,dlatego każdy kto ma okazję niech spróbuje treningu okluzyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Kazub, weź zmien ręke bo zaczynasz strasznie gwiazdorzyć, serio. Albo zmien te dark souls na cos latwiejszego japa szczawiu. widzimy sie na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 I co mi zrobisz kazubek? Dasz tipsy do ostatniego bossa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) a po co ta agresja ? chciałem sie tylko z tobą zobaczyć. poza tym wiem, że jesteś twardzielem. spokojnie Edytowane 25 Listopada 2014 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 597 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Na bank będzie, no chyba że autobus ucieknie. To jakby siła wyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi