kanabis 22 419 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 a po co ta agresja ? chciałem sie tylko z tobą zobaczyć. poza tym wiem, że jesteś twardzielem. spokojnie LOVE PEACE POLSKI BUS Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 mój wykrywacz udawanego dystansu mryga na czerwono, pewnie sie zepsuł...... Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Myśle że to po twoim poprzednim poście <protip> Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Jak ja przestałem z kabim to zaczął Kazub,nie kończąca się wojna o spokój w internetach Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 No chciałem nawet powiedziec ze jak przestałeś wszystkich pouczac i sie mądrzyc to całkiem sympatyczny user z ciebie sie zrobił. No ale widocznie spartakusowi nie jest dane byc działem bez jakiegoś pieniacza. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 613 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Ten człowiek sie kompromituje dla kasy z oglądalności Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 To co na pierwszy cykl najlepiej zarzucic? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 613 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 kurtyne milczenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Bialko Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 liter na łeb Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 To co na pierwszy cykl najlepiej zarzucic? Tylko metka, nic poza tym. Obowiązkowo oznaczenie hormonów przed i po. Drogo nie wyjdzie a jak na 1 raz będzie jak znalazł. Tylko pytaj dila o dobry towar bo z mietem różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 To co na pierwszy cykl najlepiej zarzucic? Najpierw wiedza a potem krotki teść i to najlepiej po 30 jak twój endogenny zacznie szybować w dol Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 To co na pierwszy cykl najlepiej zarzucic?Tylko metka, nic poza tym. Obowiązkowo oznaczenie hormonów przed i po. Drogo nie wyjdzie a jak na 1 raz będzie jak znalazł. Tylko pytaj dila o dobry towar bo z mietem różnie. Tu sie yebnij. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Metka ma również właściwości pro zdrowotne przy małych dawkach ale nie chce mi się pisać, poczytać. Anyway jak 1 cykl to meta. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Nie ruszaj metki , to jest (pipi) co wodą cię nasączy no i na start szkoda obciążać wątrobe dla znikomych efektów. Litwin poleca krótkiego teścia ale ja stojąc przed podobnym dylematem co ty wybrałem enana a potem przeskoczyłem na cypka. Nie dałbym rady bić co 1-2 dni a tak na start biłem jeden strzał na 5 dni i było ok. efekty były niesamowite i jak tylko będę miał okazję znowu przybije cypka . Po enanie źle się czułem psychicznie ale na cypku petarda , ciągle naładowany energią , nabicie niesamowite , rosłem w oczach no i regeneracja niesamowita , po 4-5 godzinach snu wstawałem na trening bez żadnych przedtreningówek i z siłowni wychodzić się nie chciało . Krótki jest lepszy by sprawdzić efekty uboczne bo wtedy łatwo zejść z towaru i im zapobiec ale jakbym miał bić co 2 dni to bym psychicznie nie wyrobił ( w pewnym momencie sam biłem sobie towar więc za łatwo nie było). Gwarantuje że z dobrą dietą i treningami cypek 250 e5d na start porobi cię niesamowicie i co najważniejsze zrobisz dobry odblok to większość mięcha zostanie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Dlatego właśnie propa się bierze na pierwszy raz by sprawdzić potencjalne indywidualne skutki uboczne(gino,prostata).Dziwne że tak enan na ciebie działał,od cypka rożni się tylko tym że okres półtrwania jest o 12 h krótszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Może towar był gorszej jakości , cypka miałem już porządnego a kopał masakrycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 O! i to duży plus propa bo jest łatwy i tani w produkcji,więc go nie walą.Zresztą pod zawody i tak będziesz musiał się z nim przeprosić bo trzyma mniej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Teraz bicie nie przeszkadza mi juz jak wczesniej gdzie nie sadzilem ze bylbym wstanie sam sobie przybic towar w bark ( wczesniej u lekarzy mialem problemy z zastrzykami). Teraz jak pisalem juz na grubo polecialbym tren z dlugim ale musialbym przynajmniej z 1000e odlozyc bo paczka szla by z Polski. W sumie cykl zmienil wiele w moim zyciu bo zobaczylem jak to naprawde wyglada i uwazam ze jest duzo latwiej , gorzej jak sie zejdzie z towaru i sila poleci wraz z nabiciem. Sorry za brak PL znakow ale telefon nawala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca Dwóch małolatów co ostatnio zaczelo chodzić na moja siłke, z lewej ma 17 lat z prawej 18. Jeden trener ich prowadzi pod kątem treningu, a chlopaki już całą apteke bija, metka, teść i chuj wie co jeszcze. Jeden w pół roku ze 160 na 220kg na płaskiej doszedł, drugi już też ponad 200. Najsilniejszy natural u nas 182,5kg robi Chce zobaczyc tych matołów za 10 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca Ale czeczeniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 613 Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca Ustawili się dobrze. Na 1. miejscu ampułka i strzykawka Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca Niezłe byki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca A mózgi gołębia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi